Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził po dzisiejszym dniu mam dosyć nart, wszystko mnie boli :gwizdanie: :gwizdanie: czyli pare razy się ze śniegiem pocałowałes to też ale nie o to chodzi, tylko o to że znaleźliśmy dwie małe skocznie na stoku i troszeczkę poszaleliśmy na nich i teraz mam całe nogi spuchnięte :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:53_________________________________________________ Mlody a Tetis widziałeś nie ona tym razem pojechała gdzieś indziej nawet pisała mi gdzie ale zapomniałem :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził po dzisiejszym dniu mam dosyć nart, wszystko mnie boli :gwizdanie: :gwizdanie: czyli pare razy się ze śniegiem pocałowałes to też ale nie o to chodzi, tylko o to że znaleźliśmy dwie małe skocznie na stoku i troszeczkę poszaleliśmy na nich i teraz mam całe nogi spuchnięte nowy małysz???
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził po dzisiejszym dniu mam dosyć nart, wszystko mnie boli :gwizdanie: :gwizdanie: czyli pare razy się ze śniegiem pocałowałes to też ale nie o to chodzi, tylko o to że znaleźliśmy dwie małe skocznie na stoku i troszeczkę poszaleliśmy na nich i teraz mam całe nogi spuchnięte nowy małysz??? lecąc jakieś 5 - 7 metrów w powietrzu było mi ciężko to znieść a co dopiero prz odległościach Adama
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 siemka wieczorowa pora :gwizdanie: oooo następny zza grobu
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 jak to zza grobu? dawno Cię nie słyszałem jakbyś zapadł się pod ziemię ....
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 jak to zza grobu? dawno Cię nie słyszałem jakbyś zapadł się pod ziemię .... pewnie piwo pił :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 jak to zza grobu? dawno Cię nie słyszałem jakbyś zapadł się pod ziemię .... pewnie piwo pił :gwizdanie: oby tylko piwo
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 jak to zza grobu? dawno Cię nie słyszałem jakbyś zapadł się pod ziemię .... pewnie piwo pił :gwizdanie: oby tylko piwo no właśnie
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to chyba omijasz moje posty... pojawiam sie od czasu do czasu... wiesz weekend, trza sie rozerwac a nie oczy psuc przed monitorem
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód chyba aż tak źle nie jest :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Suli Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Cze chłopacy Spamujecie na potęgę [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:53_________________________________________________ Mlody a Tetis widziałeś nie ona tym razem pojechała gdzieś indziej nawet pisała mi gdzie ale zapomniałem :gwizdanie: Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 piwko pilem wczoraj i przedwczoraj :gwizdanie: dzisiaj mam przerwe
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód jedź ostrożnie i nie pij łysky w czasie jazdy :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód 400 na wschod?
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Cze chłopacy Spamujecie na potęgę [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:53_________________________________________________ Mlody a Tetis widziałeś nie ona tym razem pojechała gdzieś indziej nawet pisała mi gdzie ale zapomniałem :gwizdanie: Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską dobrze że mamy takiego informatora jak Ty :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi