Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską aleś jest poinformowany
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 piwko pilem wczoraj i przedwczoraj :gwizdanie: dzisiaj mam przerwe to gdzieś Ty się podziewał ...wszyscy tu tęsknili za Tobą
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód 400 na wschod? chłopie tylko nie na wschód!! tam rosja i inne takie :polew:
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 grobowy humor nastał w neidzielny wieczrór ? 1100 km za mną .. dzisiaj w Poznaniu jutro 400 na wschód jedź ostrożnie i nie pij łysky w czasie jazdy :gwizdanie: dzisiaj przerwa .. żołądkową popijam .. jutro pewnie czysta .. bo Ociec nie lubią za bardzo kolorowych jakby co to pod Radom sie wybieram ... jeśli potrzebny jakiś transport to służę pomocą .. jedno miejsce mam wolne .. a może i dwa .. chętnie przygarnę opiekunkę do moich lasek
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską ale ma informacje niech Tetis sprawdzi wszystkie urządzenia czy pluskwy nie ma
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 400 na wschod? chłopie tylko nie na wschód!! tam rosja i inne takie :polew: i ladne rosjanki
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: Twoja godzina wybiła już dawno temu więc teraz siedzisz do rana :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 400 na wschod? chłopie tylko nie na wschód!! tam rosja i inne takie :polew: i ladne rosjanki Da da da ... krasiwaje dziewoczki
Suli Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską aleś jest poinformowany :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: jakbym kiedys to juz czytal deja vu?
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu?
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską ale ma informacje niech Tetis sprawdzi wszystkie urządzenia czy pluskwy nie ma gdy wroci, przejrzymy jej auto i torebke
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: Twoja godzina wybiła już dawno temu więc teraz siedzisz do rana :gwizdanie: niestety nie mogę bo padam na twarz, jestem po dwóch nieprzespanych nockach [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:23_________________________________________________ apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: jakbym kiedys to juz czytal deja vu? niemożliwe :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: Twoja godzina wybiła już dawno temu więc teraz siedzisz do rana :gwizdanie: niestety nie mogę bo padam na twarz, jestem po dwóch nieprzespanych nockach to padnij na plecy i pisz na leżaco
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską ale ma informacje niech Tetis sprawdzi wszystkie urządzenia czy pluskwy nie ma gdy wroci, przejrzymy jej auto i torebke :mysli: nie będzie to dziwnie wyglądało
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: Twoja godzina wybiła już dawno temu więc teraz siedzisz do rana :gwizdanie: niestety nie mogę bo padam na twarz, jestem po dwóch nieprzespanych nockach to padnij na plecy i pisz na leżaco :polew: dobre :polew:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? ja co wtorek
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tetis w Szczawnicy była. A jakieś trzy godziny temu przejeżdżała przez Ziemię Świętokrzyską ale ma informacje niech Tetis sprawdzi wszystkie urządzenia czy pluskwy nie ma gdy wroci, przejrzymy jej auto i torebke :mysli: nie będzie to dziwnie wyglądało to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox:
Suli Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? Zawsze jest :> Co wtorek o 19 - obecnie w Arkadii A w Arkadii dla tego, że jest Burger King
Rekomendowane odpowiedzi