Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 apropo piwka ja właśnie swoje kończe i kłade sie po mału spać bo moja godzina wybiła :naughty: Twoja godzina wybiła już dawno temu więc teraz siedzisz do rana :gwizdanie: niestety nie mogę bo padam na twarz, jestem po dwóch nieprzespanych nockach to padnij na plecy i pisz na leżaco :polew: dobre :polew: widzisz, na klopoty musashi
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 piwko pilem wczoraj i przedwczoraj :gwizdanie: dzisiaj mam przerwe to gdzieś Ty się podziewał ...wszyscy tu tęsknili za Tobą w klubie Zak na Szyperskiej
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :mysli: nie będzie to dziwnie wyglądało to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: ty ty za mlody nie jesteś :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? ja co wtorek a Ty co się wpychasz w nei swoje spoty ?
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 piwko pilem wczoraj i przedwczoraj :gwizdanie: dzisiaj mam przerwe to gdzieś Ty się podziewał ...wszyscy tu tęsknili za Tobą w klubie Zak na Szyperskiej znowu
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: jaki, chetny ciekawe co na to Justynka jak to przeczyta
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :mysli: nie będzie to dziwnie wyglądało to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: ty ty za mlody nie jesteś :gwizdanie: nie dosyć że młody ale i sprawny :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 widzę że we wtorek nasi opanują całą polskę ....
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? Zawsze jest :> Co wtorek o 19 - obecnie w Arkadii A w Arkadii dla tego, że jest Burger King no to jak BK jest to teraz wiem po co Ci ta esa ... trza troche kilogramów powozić
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: jaki, chetny ciekawe co na to Justynka jak to przeczyta nie przeczyta bo za dużo tego będzie :polew:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 a Ty co się wpychasz w nei swoje spoty ? no bo... ja jestem ogolnopolski
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: jaki, chetny ciekawe co na to Justynka jak to przeczyta nie przeczyta bo za dużo tego będzie :polew: podeslemy linka :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ja już mykam - dastwidanja chłopy strasznie pozmieniało się u Ciebie w podpisie
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 dobra panoczki uciekam :notworthy: do juterka :notworthy:
fantastic Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 bawiłem sie - wiesz taka wenna twórcza po nocach
Suli Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to może odrazu rewizje osobistą zrobimy :kox: Młody :gwizdanie: Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? ja co wtorek a Ty co się wpychasz w nei swoje spoty ? Ale my bardzo chętnie gościa przyjmiemy Byle trochę ogłady miał - i jak Pan Bóg przykazał - z białą przyjechał Suli będzie spot w 110licy w ym tygodniu? Zawsze jest :> Co wtorek o 19 - obecnie w Arkadii A w Arkadii dla tego, że jest Burger King no to jak BK jest to teraz wiem po co Ci ta esa ... trza troche kilogramów powozić :polew: :polew:
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ja już mykam - dastwidanja chłopy strasznie pozmieniało się u Ciebie w podpisie przynajmniej teraz go na spocie nie pomylę :polew:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ja już mykam - dastwidanja chłopy dobrej nocy i spokojnej roboty jutro
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 bawiłem sie - wiesz taka wenna twórcza po nocach ale bardzo pozytywnie
Rekomendowane odpowiedzi