Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 kuredu myślę, że jak jechać razem to razem no chyba, że polecisz na zwiady i zadzwonisz które foto-radary są czynne i gdzie stoją misiaki z suszarkami jedziemy razem bez gadania i to moim tempem :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 madas jak pojedziesz za mną to będziesz chroniony ja szaleństw nie przewiduję
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 madas jak pojedziesz za mną to będziesz chroniony ja szaleństw nie przewiduję ok wierzę Ci na słowo
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 witaj Justynko :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:20_________________________________________________ TETRIS poczytała i poszła se właśnie widzę..... I jak ręka ?? do amputacji
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 właśnie widzę..... I jak ręka ?? do amputacji kurcze to szczerze współczuje .... dobrze że się nie załamujesz ....
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Bartek uważaj na kropka :) jakiego kropka
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no nie przecież to żarty były a tak serio to ja mogę jechać pierwszy bo generalnie nie lubie za kims jezdzić, ustali się tempo np 180km/h i sie bede tego trzymal, miasto, wieś trasa :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no nie przecież to żarty były a tak serio to ja mogę jechać pierwszy bo generalnie nie lubie za kims jezdzić, ustali się tempo np 180km/h i sie bede tego trzymal, miasto, wieś trasa :gwizdanie: żartowniś z Ciebie dzisiaj .... takim tempem to nie mam zamiaru jechać .......... 210-220 to tak
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A tak mi się z tym kropkiem jak z amputacją wyjechało A co do tripu do Bukowiny to chyba nikt nie chce łapać punktów a madas jedzie z córeczką więc rozsądek jest na miejscu - to chyba nie będzie Gumball ?
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Bartek uważaj na kropka :) jakiego kropka no własnie jakiego
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A tak mi się z tym kropkiem jak z amputacją wyjechało A co do tripu do Bukowiny to chyba nikt nie chce łapać punktów a madas jedzie z córeczką więc rozsądek jest na miejscu - to chyba nie będzie Gumball ? madas już w weekend jechał na pomorze z Julką 15-160km/h :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A tak mi się z tym kropkiem jak z amputacją wyjechało A co do tripu do Bukowiny to chyba nikt nie chce łapać punktów a madas jedzie z córeczką więc rozsądek jest na miejscu - to chyba nie będzie Gumball ? wiadomo Bartek .. myślę że tempo w granicach 120-140 będzie rozsądne ...plus przepisowo w miastach i wioskach ....co Wy na to ??
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 witaj Justynko :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:20_________________________________________________ TETRIS poczytała i poszła se właśnie widzę..... I jak ręka ?? do amputacji mam siekiere i piłe mechaniczna (spalinową) będzie szybko, tanio i dobrze, precyzja zapewniona
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A tak mi się z tym kropkiem jak z amputacją wyjechało A co do tripu do Bukowiny to chyba nikt nie chce łapać punktów a madas jedzie z córeczką więc rozsądek jest na miejscu - to chyba nie będzie Gumball ? madas już w weekend jechał na pomorze z Julką 15-160km/h :gwizdanie: ale tylko 30 km bo gościu z CB śmigał przede mną
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Bartek uważaj na kropka :) jakiego kropka no własnie jakiego ktos chce kropka?
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A tak mi się z tym kropkiem jak z amputacją wyjechało A co do tripu do Bukowiny to chyba nikt nie chce łapać punktów a madas jedzie z córeczką więc rozsądek jest na miejscu - to chyba nie będzie Gumball ? wiadomo Bartek .. myślę że tempo w granicach 120-140 będzie rozsądne ...plus przepisowo w miastach i wioskach ....co Wy na to ?? niech bedzie moja strata
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no własnie jakiego ktos chce kropka? ja chce ja chce ...a ile kosztuje
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 madas już w weekend jechał na pomorze z Julką 15-km/h :gwizdanie: wysiadali na herbate czy od razu wracali? [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:40_________________________________________________ no własnie jakiego ktos chce kropka? ja chce ja chce ...a ile kosztuje dla ciebie nic
Rekomendowane odpowiedzi