Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super :good: jestem ciekaw jak to wyjdzie :)[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:47_________________________________________________mapy google pokazaly ta sama odleglosc jadac przez Wroclaw, Katowice, Krakow co przez Konin, Kalisz, Sieradz, Czestochowe, Katowice, Krakow 546km w jedna strone...

przez wroclaw o wiele lepsza trasa i bardziej płynna, mozna tylko sam wrocław minąc, skrecając w trzebnicy i wyjechać na A4 i pożniej już do samego Karkowa autostardą.

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super :good: jestem ciekaw jak to wyjdzie :)[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:47_________________________________________________mapy google pokazaly ta sama odleglosc jadac przez Wroclaw, Katowice, Krakow co przez Konin, Kalisz, Sieradz, Czestochowe, Katowice, Krakow 546km w jedna strone...

przez wroclaw o wiele lepsza trasa i bardziej płynna, mozna tylko sam wrocław minąc, skrecając w trzebnicy i wyjechać na A4 i pożniej już do samego Karkowa autostardą.

tez obstawialem ta trase... ale biorac pod uwage ze zabieramy po drodze Kaliszakow chyba trzeba bedzie wybrac ta 2 opcje...i tak Zielona dobija do Poznania... :)

Opublikowano

przywieziecie mi jakąś pamiątkę z Bukowiny?? może być nawet jakaś nie ruszana łowiecka :polew: :polew:

Opublikowano

przywieziecie mi jakąś pamiątkę z Bukowiny?? może być nawet jakaś nie ruszana łowiecka :polew: :polew:

z nie ruszoną może być problem, wieć moze jakiś baranek :naughty:

Opublikowano

z nie ruszoną może być problem, wieć moze jakiś baranek :naughty:

byleby był milusi jak łowiecka

Opublikowano

Kalisz może dojechać do Rawicza i wyjdzie nam 120km tak samo jak bysmy dojechali mi do kalisza, ale oczywiście pojedziemy tak jak wiekszosc bedzie chciała

Opublikowano

na spocie trzeba obgadac... :mysli:

Opublikowano

Siemka Pany (i nie tylko).

Co do trasy do Bukowiny, to widzę kilka opcji.

Sam latam zawsze przez Wieruszów, Opatów (ten odcinek 10km jest bardzo nieciekawy), dalej Olesno (11 na tym odcinku jest całkiem przyjemna), Dobrodzień, Pyskowice do Gliwic. Ostatni kawałek po Śląsku jest niekoniecznie przyjemny, ale to 30-40km. W Gliwicach na A4, Kraków i kochana Zakopianka (bo chyba tak się do Bukowiny jedzie). Na pewno dużo bliżej, niż przez Wrocław. Moglibyśmy się spotkać w Ostrowie, chyba że wolelibyście jechać przez Wrześnię.

Jeżeli jednak koniecznie przez Wrocław, to myślę że lepiej byłoby pojechać od Kalisza przez Trzebnicę, tam byśmy się spotkali. Z góry mówię, że A4 jest konkretnie zakorkowana i jedzie się po niej dużo gorzej niż po A2. Do tego większe nierówności itd.[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 22:10_________________________________________________

na spocie trzeba obgadac... :mysli:

Nas pewnie nie będzie, ja mam wyjazd służbowy, wrócić mogę nawet w sobotę, a Azunię jakieś choróbsko męczy...
Opublikowano

Nas pewnie nie będzie, ja mam wyjazd służbowy, wrócić mogę nawet w sobotę, a Azunię jakieś choróbsko męczy...

no to pozdrowienia i życzę zdrówka , mała Wasza nie choruje??
Opublikowano

no to pozdrowienia i życzę zdrówka , mała Wasza nie choruje??

Aneta się trzyma :kox:
Opublikowano

a wy kolejną lekturę mi tutaj zafundowaliście :)

Opublikowano

Przemo na pewno znajdziemy wspolne wyjscie i wybierzemy droge ktora bedzie odpowiadala kazdemu... a swoja droga to bedziemy jechac w weekend i mysle ze wszystkie drogi beda zakorkowane... a autostrada jednak jedzie sie duzo lepiej :wink4:

Opublikowano

tez obstawialem ta trase... ale biorac pod uwage ze zabieramy po drodze Kaliszakow chyba trzeba bedzie wybrac ta 2 opcje...i tak Zielona dobija do Poznania... :)

Zielona ,wszyscy się wykruszyli już chyba i coś mi sie wydaje ,że zostałem tylko ja i będę ruszał z wami z Poznania :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
Opublikowano

Będziemy jechali w piątek chyba i wtedy wcale nie jest źle. Często jeżdżę służbowo na Śląsk i 901 jest dobrym wyjściem. Drugą opcję jeszcze mam S1 przez Częstochowę, ale to raczej nieciekawy temat.

Opublikowano

A ty nikuś dlaczemu do ZAKa nie dojechałeś? miałem przyjechać z krissem :mysli:

Opublikowano

Będziemy jechali w piątek chyba i wtedy wcale nie jest źle. Często jeżdżę służbowo na Śląsk i 901 jest dobrym wyjściem. Drugą opcję jeszcze mam S1 przez Częstochowę, ale to raczej nieciekawy temat.

dla mnie obojętnie która drogą grunt to dojechac w miare swobodnie :good: :good: :hi:
Opublikowano

bo mam komputerowe zajecie :naughty:

dla mnie obojętnie która drogą grunt to dojechac w miare swobodnie :good: :good: :hi:

dokladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna...

Opublikowano

bo mam komputerowe zajecie :naughty:

dokladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna...

ja tam się drogą nie przejmuje, i tak będzie fajnie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

okladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna... -------mam nadzieje że te 100km/h to minimum bo wolniej nie lubie jeżdzić, a szybko zawsze :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

okladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna... -------mam nadzieje że te 100km/h to minimum bo wolniej nie lubie jeżdzić, a szybko zawsze :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

ja tez... jak mam sie tluc za tirem 80-90 przez iles km to na sama mysl mi gul skacze :decayed: