Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ja dzisiaj będę w KFC w Kaliszu od 17-18 więc jak ktoś ma ochotę się spyknąć zapraszam bedzie czekał na stopa do poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ja dzisiaj będę w KFC w Kaliszu od 17-18 więc jak ktoś ma ochotę się spyknąć zapraszam a co Ty w tym Klaiszu tak często? że tak powiem w interesach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja chyba zmienie letnie na zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja chyba zmienie letnie na zimowe to ja z zimowych na lodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja chyba zmienie letnie na zimowe to ja z zimowych na lodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja chyba zmienie letnie na zimowe to ja z zimowych na lodowe no co Dunlop Arctic Ice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no co Dunlop Arctic Ice zupelnie jak "nesle ice tea" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :hi: w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja też uderzam w zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ja jadę na zimowych raczej .... ja chyba zmienie letnie na zimowe to ja z zimowych na lodowe to ja całkiem zdejmę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja zimówki mam ładne więc przy nich pozostanę :gwizdanie: - 17'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ma ktos na szybko na zbyciu zimowki 225/40 R18? :polew: w rozliczeniu dam prawie nie uzywane 15" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tak serio to liczę że pogoda bedzie lux tak z 15-18stopni tak od poniedziałku przed wyjazdem i wtedy się założy coś normalnego na koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w Poznaniu juz połowa aut na letnich, więc w połowie marca dacie rade ciekawe, ja 2 tygodnie temu dopiero zmieniłem na zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 chcialbym pojechac na letnich ale biorac pod uwage ile jest sniegu w gorach to chyba marne sznase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co tam panoczki wieczorną porą słychac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co tam słychać w wielkim świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a gra i buczy piękny kawalerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 widzę że Musashi wrzucił mój projekt [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 19:25_________________________________________________ a gra i buczy piękny kawalerze o kim mówisz? [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 19:26_________________________________________________o, Adas, co tak podglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 czesc spamery :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 czesc spamery :gwizdanie: do kogo tam mowa, tu nie ma żadnych spamerów, tylko porządni obywatele kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi