tetis Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dobry Panowie wielkie dzięki za wczorajszego spota i oczywiście świetną zabawę w doborowym towarzystwie :naughty: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:10_________________________________________________ Ooooooo Młody jest różowy Gratulacje !!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 kurfa, fajnie mieliście tam wczoraj na tej zbiorowej orgii , ja jestem rozłożony na amen , a dopiero co się chwaliłem komuś ,że 2 lata nie chorowałem na nic [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:12_________________________________________________młody witaj w gronie "różowych landrynek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 :hi: normalnie od tego czytania to aż sie zaróżowiłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:15_________________________________________________Aż z wrażenia zapomniałem, podziękować za super zabawę wczoraj [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:18_________________________________________________ Ooooooo Młody jest różowy Gratulacje !!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: dzięki Tetis teraz na Ciebie kolej [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________ młody witaj w gronie "różowych landrynek" :notworthy: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________uciekam do szkoły. do popołudnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 siema kręglarze i niekręglarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dzien dobry jak codzien w naszej calodniowej powitalni normalnie od tego czytania to aż sie no, no, mlody pojechal na kregle niebieski a wrocił różowy. zastanawiającece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dzien dobry jak codzien w naszej calodniowej powitalni normalnie od tego czytania to aż sie no, no, mlody pojechal na kregle niebieski a wrocił różowy. zastanawiającece mam wtyki u moderatora :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:01_________________________________________________Musashi w srode mam wizyte w ASO, zobacze co jest grane z ta moja usterka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 kurfa, fajnie mieliście tam wczoraj na tej zbiorowej orgii , ja jestem rozłożony na amen , a dopiero co się chwaliłem komuś ,że 2 lata nie chorowałem na nic [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:12_________________________________________________młody witaj w gronie "różowych landrynek" zrób sobie okłady.. z fotografii, hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 zrób sobie okłady.. z fotografii, hyhyhy przecież jestem w Tbg , całą noc miałem okłady , teraz jeszcze ze 2 dni muszę pościemniać bo było bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 zrób sobie okłady.. z fotografii, hyhyhy przecież jestem w Tbg , całą noc miałem okłady , teraz jeszcze ze 2 dni muszę pościemniać bo było bosko [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:28_________________________________________________ [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:01_________________________________________________Musashi w srode mam wizyte w ASO, zobacze co jest grane z ta moja usterka :gwizdanie: Adas tak czytam co ty z tym paliwem. wiec wrocilem i dopiero zauwazylem, ze sobie dopowiedzialem ze to o olej chodzi. masz dwa czujniki masz dwa elemenry ktore moga powodowac ten problem. jeden to: - zawor regulacyjny cisnienia paliwa N276 - czujnik cisnienia paliwa G 247 [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:41_________________________________________________ dzien dobry jak codzien w naszej calodniowej powitalni normalnie od tego czytania to aż sie no, no, mlody pojechal na kregle niebieski a wrocił różowy. zastanawiającece mam wtyki u moderatora :polew: no, załatwił wam wczoraj w limuzynie, miejsca dla prezesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem czy pisac tu z Toba, czy na PW ok to tu a pompa raczej nie ? byloby fajnie jakby to nie pompa - najwiekszy wydatek [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:48_________________________________________________jeden czujnik cisnienia wymieniony, taki nad pompa (zero efektu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 piekna pogoda,czas umyc adunie [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:56_________________________________________________adas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 piekna pogoda,czas umyc adunie [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:56_________________________________________________adas dobrze ze przypomniales nawet nie wyjrzalem za okno tez trzeba umyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 iver dzis w domku czy w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 w domku , kipi mi z nosa i ledwo co mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 adas naprawde fajna pogoda [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:59_________________________________________________iver powrotu do zdrowia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Musashi a po podlaczeniu do VAG-a bedzie wiadomo co jest dokladnie na 100% ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi