Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 madas kable wzdłóż auta ciągnąłem oooo kurde to już się nie mogę doczekać :kox: wezmę płytke dla Ciebie z muzą rasta :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:19_________________________________________________vario te rs sa super[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:20_________________________________________________szkoda ze jutro jest moj ostatni spocik ,nastepny dopiero w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A co wakacje masz blind ??? a RSy są fajne nie powiem [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:27_________________________________________________http://www.tein.co.jp/e/special/channel/index.html Proponuję obejżeć pierwszy filmik o zawieszeniach TEIN i co tam widać ??? Leszek Kuzaj w oficjalnym filmie Teina - hihi, mam ten sam zawias co Kuzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Czesc wszystkim , vario-tech nie zamieszczaj takich linków ,bo moja B6 przestaje mi si podobac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Hmm zawsze można coś zmienić w B6 ew. zamienić na B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 vario teraz mam wakacje, musze wracac do pracy ;([br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:41_________________________________________________niestety bede w polsce dopiero w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dobra, mam chwilową pauzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:19_________________________________________________vario te rs sa super[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:20_________________________________________________szkoda ze jutro jest moj ostatni spocik ,nastepny dopiero w lipcu kurde szkoda ....do lipca dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dobrywieczór, po całym dniu mordęgi wreszcie odpoczynek z piwkiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dobrywieczór, po całym dniu mordęgi wreszcie odpoczynek z piwkiem :> i jak przeprowadzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witaj KUREDU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dobrywieczór, po całym dniu mordęgi wreszcie odpoczynek z piwkiem :> i jak przeprowadzka jeszcze nie wszystko, dziś prawie cąły dzień sam wszystko woziłem bo Paula była na uczelni, więc w sumie z 7 kursów zrobiłem, jeszcze ze 2 jutro, poza tym dzien do bani - baba mi prawie rozwaliła auto - ledwo uciekłem, o mało gościa na BP nie pobiłem a na koniec dnia jakiś stary dziad dzwonił po policje że na chodniku się zatrzymałem, a chcialem sprzet z auta wyładować - MASAKRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No to wypij coś na uspokojenie - współczuję Bartas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 tzw. dzień pełen wrażeń jutro będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witaj KUREDU a powitać Pana [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:30_________________________________________________wiadomo ile osób jutro mnie wiecej bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wiadomo ile osób jutro mnie wiecej bedzie?? chyba sporo, dużo ludzi się zapowiadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 siemka wszystkim :hi: ja melduje jutro swoja obecność :good:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:47_________________________________________________ dobrywieczór, po całym dniu mordęgi wreszcie odpoczynek z piwkiem :> i jak przeprowadzka jeszcze nie wszystko, dziś prawie cąły dzień sam wszystko woziłem bo Paula była na uczelni, więc w sumie z 7 kursów zrobiłem, jeszcze ze 2 jutro, poza tym dzien do bani - baba mi prawie rozwaliła auto - ledwo uciekłem, o mało gościa na BP nie pobiłem a na koniec dnia jakiś stary dziad dzwonił po policje że na chodniku się zatrzymałem, a chcialem sprzet z auta wyładować - MASAKRA no to kiepski dzionek rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera + jedna Corsa pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi