wentyl Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 widzę,ze glosowanko w sprawie godziny wyjazdu doszło..... drakońska godzina przoduje,ale im wcześniej tym lepiej wcześniej zaczniemy pić :gwizdanie: ja juz głos oddałem :good: :good: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________ Nike a ty co zabierasz cały sklep monopolowy ze sobą widze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak w Bukowinie cały alkohol już będzie wyprzedany to przynajmniej będziemy mieli do kogo sie zwrócić a co Ty justyna nie zdążymy bo wszystko już wychlipie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 widzę,ze glosowanko w sprawie godziny wyjazdu doszło..... drakońska godzina przoduje,ale im wcześniej tym lepiej wcześniej zaczniemy pić :gwizdanie: oj oj... alkoholiczka :gwizdanie: zazdrośnik :tongue4: bo co niektórzy juz w trasie mogą popijać -herbatkę z prądem :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jak za wcześnie wybierzecie, to dołączymy w Cz-wie, a jak normalną w miarę porę, to pogonimy do Modły Jak zostawiamy młoda, to przecież nie o 4 Chyba, że oddamy ją w czwartek i będziemy mieli wolny wieczór no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________ widzę,ze glosowanko w sprawie godziny wyjazdu doszło..... drakońska godzina przoduje,ale im wcześniej tym lepiej wcześniej zaczniemy pić :gwizdanie: oj oj... alkoholiczka :gwizdanie: zazdrośnik :tongue4: bo co niektórzy juz w trasie mogą popijać -herbatkę z prądem :kox: a Ty nie prowadzisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Nike a ty co zabierasz cały sklep monopolowy ze sobą widze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: niee... niezbedny zestaw jednoosobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc trzeba było AVANTA kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc trzeba było AVANTA kupić nie nie, nigdy :naughty: dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:01_________________________________________________kazdy kocha swoje :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie: dokaldnie to piwko kupie w makro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czesc Tetis czesc Wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc trzeba było AVANTA kupić nie nie, nigdy :naughty: dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie: dla mnie jedyny istniejący sedan to A8 (bo kombi nie robią :polew: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a za flaszki sie rozliczymy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jak za wcześnie wybierzecie, to dołączymy w Cz-wie, a jak normalną w miarę porę, to pogonimy do Modły Jak zostawiamy młoda, to przecież nie o 4 Chyba, że oddamy ją w czwartek i będziemy mieli wolny wieczór no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: No to nie wiem czy nie zaśpimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a za flaszki sie rozliczymy na miejscu sie rozumie [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:04_________________________________________________ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jak za wcześnie wybierzecie, to dołączymy w Cz-wie, a jak normalną w miarę porę, to pogonimy do Modły Jak zostawiamy młoda, to przecież nie o 4 Chyba, że oddamy ją w czwartek i będziemy mieli wolny wieczór no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: No to nie wiem czy nie zaśpimy :gwizdanie: byle by wam sie za bardzo nie spodobało i żebyście cały weekend nie ugrząsneli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dobra teraz na serio ide sie glebnac ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:[/b] ja sobie w poznaniu kupię bo nie chce Cie fatygować,a sam jeszcze nie wiem co wezmą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________ dobra teraz na serio ide sie glebnac ciao podpuszczasz jak młodzik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie: Nie wszystko od razu, na spokojnie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czesc Tetis czesc Wentyl dobry.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:[/b] ja sobie w poznaniu kupię bo nie chce Cie fatygować,a sam jeszcze nie wiem co wezmą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________ dobra teraz na serio ide sie glebnac ciao podpuszczasz jak młodzik :polew: jak fatygowac, ja to robie z najwieksza przyjemnoscia [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:07_________________________________________________Maciek pisz w kazdej chwili jakbys sie namyslil, ceny ekstra dla Was :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Maciek pisz w kazdej chwili jakbys sie namyslil, ceny ekstra dla Was :gwizdanie to dam Ci znać ale naprawdę jeszcze nie wiem... :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi