Gość MorgothV8 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 A taki sposób rozliczenia kosztów atrakcji także popieram :th:
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Nie ma problemu, tyle o tym pisalam i byla cisza :bicz3: teraz dopiero widac jak uwaznie czytacie to forum :bicz3:
Gość zdeniu Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Ok to teraz tak Zdeniu poczytaj to się dowiesz że miejsc jest 120 czytam i nadal nie znalazłem jasnej i konkretnej informacji 120 miejsc jest w ośrodku czy razem z domkami ? czy w owym ośrodku jest jest jakaś sala na której mogli by wszyscy się spotkać (na wzór Wisły)
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Miejscowość: Przysietnica – malownicza miejscowość leżąca koło Brzozowa na Pogórzu Dynowskim. Doskonała baza wypadowa w Bieszczady. Zakwaterowanie: Ośrodek turystyczny „Czardworek” położony jest na wzgórzu na skraju lasu. Posiada pokoje 2-,4-,6-osobowe z łazienkami lub z łazienką na dwa pokoje ,pokoje wyposażone w łóżka pojedyncze lub piętrowe) ; jadalnia , bufet, świetlica , obserwatorium astronomiczne, kafejka internetowa, sala taneczna , dwie sale gościnne , duże tarasy . Przy obiekcie znajduje się parking . Wystarczy przeczytac uwaznie oferte ktora zamiescilam juz wczesniej dzwonilam do Przysietnicy i jak tylko przesla mi caly cennik uslug to go zamieszcze na forum to sami sobie powybieracie co chcecie zeby bylo w cenie, tzn z jakich atrakcji kto chce skorzystac!
Gość MorgothV8 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Spoko, dla mnie im więcej atrakcji tym lepiej Pozdry
taktuś Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Dla mnie największą atrakcją było i będzie spotkać się w jak największym gronie, tak było w Wiśle i w Kaletce, a ponieważ nie spotykamy się na tydzień czasu, to na te 2-3 doby hotelowe żadnych planetariów, quadów, koni, paintboli w\g mnie nie potrzeba w Wiśle mieliśmy zagrać mecz w nogę w Kaletce mieliśmy zagrać mecz w siatkę i co zagraliśmy??? nie pamiętam... jeszcze co do kosztów, to jak ktoś napisał: budujmy cenę od dołu tzn najpierw noclegi+wyżywienie( bez programu kolonijnego tzn atrakcji) także najpierw proszę gołą kwotę za spanko i jedzonko na osobę dla mnie najważniejsza i tak będzie piątkowa libacja alkoholowa( sorry: spotkanie integracyjne) :oklaski: głosowałem na Bieszczady, bo już sam wyjazd w ten region to atrakcja :th: :th:
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 mam już cennik i sytuacja wyglada tak: nocleg 25 zl sniadanie 8zl obiad 16 zl kolacja 8 zl dzieci: nocleg 20 zl sniadanie 7zl obiad 13 zl kolacja 7 zl dzieci do 3 roku zycia bezplatnie Usługi dodatkowe 1.pieczenie barana przy ognisku (ok 15-20 kg) 600 zł/szt 2.pieczenie prosiaka przy ognisku (ok 40-50 kg) 900 zł /szt. 3.gulasz birczański z kotła przy ognisku (250 g) 12 zł /os 4.pieczenie kiełbasek przy ognisku 7 zł /os 5.potrawy z grilla (250 g) 18 zł /os 6.przygotowanie drzewa na ognisko (ok 0.5 m3) 100 zł 7.dyskoteka powadzona przez DJ-a (do 5 godz.) 250 zł 8.korzystanie z kafejki internetowej 5 zł/godz. 9.prelekcja oraz obserwacja gwiazd w obserwator. astronomicznym (min 15 osó6 zł/os 10.lepienie w glinie na sprzęcie garncarskim (min 15 osó10 zł /os 11.loteria ochotkowa 12 zł /os 12.wypożyczenie roweru górskiego 4 zł /godz. 13.jazda konna 25 zł /godz. 14.przejażdżki dyliżansem (jednorazowo ok 15 os) 250 zł/godz 15.przejażdżki krajoznawcze ciuchcią "Strzałą Południa" (ok. 40 os) 600 zł /godz. 16.wynajęcie przewodnika (do 10 godz) 250 zł 17.wynajęcie przewodnika na wycieczkę na Ukrainę i na Słowację(do 10 godz ) 350 zł 18.wynajęcie pielęgniarki (do 8 godz) 60 zł 19.wynajęcie instruktora KO ( do 10 godz.) 100 zł 20.wynajęcie zespołu muzycznego do ogniska lub na bankiet 1500 zł 21.kulig z pochodniami (ok. 20 os) 300 zł 22.jazda na nartach za koniem 50 zł /godz. 23.bilet wstępu na rejs statkiem po Zalewie Solińskim (50min ) 18 zł /godz 24.bilet wstępu na basen kryty w Bliznem 6 zł /godz. 25.bilet wstępu do skansenu w Sanoku 6 zł /os 26.bilet wstępu do zamku w Łańcucie 25 zł /os 27.bilet wstępu do Bieszczadzkiego Parku Narodowego 5 zł /os 28.bilet wstępu do skansenu przemysłu naftowego w Bóbrce 8 zł /os 29.bilet wstępu do Muzeum Marii Konopnickiej w Żarnowcu 7 zł / os 30.bilet wstępu na zamek Kamieniec w Odrzykoniu 4 zł / os 31.wynajęcie autokaru 2,8 zł /km 32.karaoke do 3 godz 200zł 33.rzuty gwiazdkami ninja ( 10 rzuów) 5 zł/os 34.napad Beskidników na ciuchcię lub dyliżans 750zł teraz jest juz wszystko jasne czarno na bialym wiec PROSZE CZYTAĆ UWAŻNIE!!!!!!!!!!!! Kazdy moze sobie SAM wyliczyc ile bedzie kosztowal pobyt
Gość spedyt Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 DJ po znajomości wyjdzie taniej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15826.0.html#lastPost
Gość rob Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 mam już cennik i sytuacja wyglada tak: nocleg 25 zl na tyle to mnie stać, chyba
basen Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 sie ma!! widze ze bedzie niezla kolonia (lozka pietrowe ). Jestem za Wislal lub Karpacz-Szklarska to bajer!! Blisko sa Czechy - Harahov lub Pec pod sniezka a tam waruny na smiganie sa zaje..... Jak dla mnie Bieszczdy odpadaja. Mysle ze WLKP nie bedzie iala przedstawicieli :/
krzyniek Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 sie ma!! widze ze bedzie niezla kolonia (lozka pietrowe ). co do piętrowych łóżek to nie jest to dobry pomysł a wręcz może byc bardzo niebezpieczny w "niektórych" stanach szczególnie po bardzo "płynnej" integracji
sfinks Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 mam już cennik i sytuacja wyglada tak: nocleg 25 zl sniadanie 8zl obiad 16 zl kolacja 8 zl dzieci: nocleg 20 zl sniadanie 7zl obiad 13 zl kolacja 7 zl dzieci do 3 roku zycia bezplatnie Usługi dodatkowe 1.pieczenie barana przy ognisku (ok 15-20 kg) 600 zł/szt 2.pieczenie prosiaka przy ognisku (ok 40-50 kg) 900 zł /szt. 3.gulasz birczański z kotła przy ognisku (250 g) 12 zł /os 4.pieczenie kiełbasek przy ognisku 7 zł /os 5.potrawy z grilla (250 g) 18 zł /os 6.przygotowanie drzewa na ognisko (ok 0.5 m3) 100 zł 7.dyskoteka powadzona przez DJ-a (do 5 godz.) 250 zł 8.korzystanie z kafejki internetowej 5 zł/godz. 9.prelekcja oraz obserwacja gwiazd w obserwator. astronomicznym (min 15 osó6 zł/os 10.lepienie w glinie na sprzęcie garncarskim (min 15 osó10 zł /os 11.loteria ochotkowa 12 zł /os 12.wypożyczenie roweru górskiego 4 zł /godz. 13.jazda konna 25 zł /godz. 14.przejażdżki dyliżansem (jednorazowo ok 15 os) 250 zł/godz 15.przejażdżki krajoznawcze ciuchcią "Strzałą Południa" (ok. 40 os) 600 zł /godz. 16.wynajęcie przewodnika (do 10 godz) 250 zł 17.wynajęcie przewodnika na wycieczkę na Ukrainę i na Słowację(do 10 godz ) 350 zł 18.wynajęcie pielęgniarki (do 8 godz) 60 zł 19.wynajęcie instruktora KO ( do 10 godz.) 100 zł 20.wynajęcie zespołu muzycznego do ogniska lub na bankiet 1500 zł 21.kulig z pochodniami (ok. 20 os) 300 zł 22.jazda na nartach za koniem 50 zł /godz. 23.bilet wstępu na rejs statkiem po Zalewie Solińskim (50min ) 18 zł /godz 24.bilet wstępu na basen kryty w Bliznem 6 zł /godz. 25.bilet wstępu do skansenu w Sanoku 6 zł /os 26.bilet wstępu do zamku w Łańcucie 25 zł /os 27.bilet wstępu do Bieszczadzkiego Parku Narodowego 5 zł /os 28.bilet wstępu do skansenu przemysłu naftowego w Bóbrce 8 zł /os 29.bilet wstępu do Muzeum Marii Konopnickiej w Żarnowcu 7 zł / os 30.bilet wstępu na zamek Kamieniec w Odrzykoniu 4 zł / os 31.wynajęcie autokaru 2,8 zł /km 32.karaoke do 3 godz 200zł 33.rzuty gwiazdkami ninja ( 10 rzuów) 5 zł/os 34.napad Beskidników na ciuchcię lub dyliżans 750zł teraz jest juz wszystko jasne czarno na bialym wiec PROSZE CZYTAĆ UWAŻNIE!!!!!!!!!!!! Kazdy moze sobie SAM wyliczyc ile bedzie kosztowal pobyt teraz to wszystko jasne jeśli wybierzemy bieszczady to nocleg+ jedzonko + np jakieś elemęty grilla a atrakcje typu jazda konna czy jakieś dyliżans ..... to może da się we własnym zakresie załatwić bo nie każdy bedzie chciał to samo
adadur Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Niniua czy teraz to nie wygląda lepiej. :th:
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Fakt teraz wszystko jasne, ale faktycznie tych piętrowych łóżek to nie doczytałam. Z tym może byc drobny problem po biało czerwonej fince lub czymś innym
Gość zdeniu Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 więc tak Panie i Panowie przed chwilą dzwoniłem do ośrodka zaproponowanego przez Niunie i sprawa wygląda tak że pokoje 2-osobowe praktycznie nie istnieją jedynie 4ro i 6cio oczywiście piętrowe więc dość niebezpieczne do tego osoby wzrostem nie grzeszące czyli np. ja mają przeje...e bo łóżeczka niestety nie spełniają unijnych wymogów i praktycznie wycieczka z Chin mogła by być zadowolona wysocy europejczycy mają przerąbane tak więc ja niestety nie zawitam na tym zlocie życzę wszystkim udanej zabawy
angela Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No Zdeniu......przeciez chyba wszystko jeszcze nie przesadzone........ A fakt....lozka pietrowe......no tak troche nie bardzo.......... Kurde i nie ma pokoiku 1-osobowego dla mnie
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 To nie pozostaje nam nic innego jak rozejrzeć się za czyms innym. Poza tym mnie nie było w Wiśle, a chętnie bym tam pojechała, więc może mała powtórka, bo wszyscy bardzo pozytywnie wypowiadali sie o tym miejscu.
Gość Murzyn Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Proponuje jeszcze raz to przemyslec i wziac kilka aspektow pod uwage. 1. Dojazd w bieszczady to koszmar, jak bedzie ostra zima to juz w ogole. Klubowicze z polnocy to chyba beda musieli wyjechac w poniedzialek zeby byc w piatek 2. Warunki sa delikatnie mowiac zenujace 3. Koszty takie se Wisla ok - wogole beskid jest chyba optymalny. Dojazd prawie z kazdego miejsca polski ok, bo albo 1 albo A4
angela Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 To trzeba to przemyslec......bo jak ma pojechac tylko kilka osob, to bez sensu...... Przeciez chodzi o to, zeby pojechalo nas jak najwiecej.........
Gość zdeniu Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 To trzeba to przemyslec......bo jak ma pojechac tylko kilka osob, to bez sensu...... Przeciez chodzi o to, zeby pojechalo nas jak najwiecej......... no właśnie miło że ktoś zauważył że to ma być ZLOT a nie jakiś spocik
Rekomendowane odpowiedzi