angela Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Czy NOWICJUSZE (jak ja) mają prawo wstepu na zlot? a dlaczego nie.....pewnie ze maja........
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 ja sie pisze, termin dobry, Wisła też może być, ogólnie git Jedno ale.... Czy NOWICJUSZE (jak ja) mają prawo wstepu na zlot? Ja jak jechałam do kaletki, tez byłam nowicjuszem Nic sie nie martw.
angela Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Jak nie będzie konkretów ze Słowacją to ja jestem za Wisełką :th: Rok temu bawiłem się bdb A termin niech ustali Hugo [ten który padł mi osobiście pasuje] i z głowy bo co rusz każdemu nie będzie pasowało i nic nie załatwimy Zgadzam sie w 100%...... :th:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Witajcie. Wstępnie mi termin pasuje więc można na mnie liczyć, oczywiście jeśli coś mi nie wypadnie na polibudzie. Osobiście jestem za powtórką z zeszłego roku, czyli Wisłą. Wisła jest chyba najbardziej optymalna pod względem dojazdu. Mamy tam sprawdzoną miejscówkę, z której byliśmy chyba wszyscy zadowoleni więc po co kombinować
saintadamus Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 co prawda głosowałem za słowacją ale wisełka też może być termin mi obojętny postaram sie dostosować
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 No to chlopaki zalatwiac WISŁĘ!!! Dla mnie sesja jest najwazniejsza bo sie bronie w czerwcu a jak obleje to dopiero za rok, wiec chyba rozumiecie ze tym razem AUDI schodzi na ostatni plan :gwizdanie:
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ja sie dowiem w poniedziałek co ze słowacją i napisze w temacie tylko czy Ono będzie chciał pojechać do kraju gdzie w co drugim aucie pedofil w średnim wieku
sfinks Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Keżor czekamy na info jak będzie ciekawie to i Ono się na pewno skusi :>
krzyniek Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ja sie dowiem w poniedziałek co ze słowacją i napisze w temacie tylko czy Ono będzie chciał pojechać do kraju gdzie w co drugim aucie pedofil w średnim wieku Ono jakoś wytrzyma no to czekamy na informacje. swoją drogą to tak sie dyskusja rozwinęla że nie wiem na co teraz zagłosowac...
surowik Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 termin jest mi obojetny, miejsce tez aby bylo duzo ludzi
Gość Iceman Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ja osobiście do Wisły nie polece, :gwizdanie: ale na Słowacje na 100 % :oklaski:
Gość NyPal Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Okazuje sie wiec ze wszyscy chcą na słowację- ja tez.! Czekamy na jakąs ofertę i cennik. Piękne by to było -taka propozycja juz padła- zeby od Żywca juz jechac razem , przez granice aż na miejsce. TO BY BYŁO COŚ !!!
Gość rob Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Piękne by to było -taka propozycja juz padła- zeby od Żywca juz jechac razem , przez granice aż na miejsce. TO BY BYŁO COŚ !!! jeśli jechać kolumną, to tak :th: jeśli /jak to często bywa/ kto pierwszy u celu, to nie
Gość Keżor Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ale by sie celnicy zdziwili MMMmmmm przeczepali by każde auto dwa razy 40 audic przejeżdża nagle przez granice a tu od tygodni nikt nie przejeżdżał
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ale by sie celnicy zdziwili MMMmmmm przeczepali by każde auto dwa razy 40 audic przejeżdża nagle przez granice a tu od tygodni nikt nie przejeżdżał Trzeba by poświęcić kogoś i puścić na przód Poza tym z tego co pamiętam to Słowacja wchodzi do Schengen z początkiem roku, więc przejazd przez granicę gromadą nie będzie problemem :>
surowik Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 widowisko bylo by napewno nie zapomniane
krzyniek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 jakby byli celnicy to dużo "krówek" może nie przejechac przez granicę .... jestem za tym co rob napisał: jazda kolumną
Gość Keżor Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 jakby byli celnicy to dużo "krówek" może nie przejechac przez granicę .... jestem za tym co rob napisał: jazda kolumną nikt nie wwozi polskich krówek do słowacji nie opłaca sie, chyba że masz alergie na słowackie
Gość NyPal Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Nawet nasze polskie są tam tańsze bo maja niższą akcyzę na alkohol !!!!!
sfinks Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Keżor jak będzie kolumna to ja swoim 1,6 bi jadę jako prowadzący nie :th: pytamy po radiu jak tam ścieżka i .....w palnik
Rekomendowane odpowiedzi