Gość rob Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ceny sądze że będą sie wachać koło 50-70zł za nocleg z wyżywieniem :przebiegly rozsądna cena :th:
lexpar Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja myślę, że to bardzo rozsądna cena. :oklaski:
taktuś Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 dziś miałem o 18 egzam to troszke sie uczyłem a potem o 20 już nie chciałem dzwonić po ludziach. jutro zadzwonie. ale ceny sądze że będą sie wachać koło 50-70zł za nocleg z wyżywieniem tylko żeby nie było drożej,bo nie da się przełknąć kosztówbo przy założeniu że 70zł z wyżywieniem to: 2x70=140x3=420+ osprzęt( krówki, prowiant na drogę, paliwko= +- 450zł) razem:420zł+450zł=870zł liczę 2 doby hotelowe dla 3 osób( ja, żonka i syn) no kurde tysiaka trzeba szykować :drool: ale i tak się piszę( jak termin podpasuje)
Ciepły Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Nie mysleliscie o Zakopcu??
schiller Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Nie mysleliscie o Zakopcu?? ja nie cos mi sie wydaje ze wrocimy do wiselki...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 zakopane odpada - drogo i narabane ludzi jak na rynku w KR, a chyba nie o to nam chodzi
BEKACZU Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 ja jestem za tym zeby reaktywowac WISŁE w polepszeniu slowacja tez nie bylaby zla, ale bieszczady zdecydowanie odpadają a co do terminu to tak po 11 lutym bylby git sadze ze nie tylko ja ale wiekszosc studentow bedzie miala juz sesje egzaminacyjną za sobą
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 narabane ludzi jak na rynku w KR, a chyba nie o to nam chodzi W lutym/marcu?
Gość rob Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 narabane ludzi jak na rynku w KR, a chyba nie o to nam chodzi W lutym/marcu? przez cały rok
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Bywam we wrzesniu i jestem spokoj, ludzi niewiele, a to niby jeszcze miesiac wakacyjny i idealny na spacerowanie po gorach...
Gość rob Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Flyer, co Ty masz takie parcie na zakopiec
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Zadnego zaparcia nie mam, spokojnie
wit.s Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 No, no. Tak czy siak na Zakopiec parę osób parcie ma. Sam do nich należę. Tak na dobrą sprawę, pamiętajcie: - oferty, które się pojawiły, nie były jeszcze tak tragiczne cenowo (ulepszona Wisła też nie będzie tańsza ), - nie pamiętam też jakiegoś gremialnego potępienia Zakopca - większa liczba ludzi też jest niezła - przecież chcemy się jako Klub polansować - Zakopane w jakimś sensie odpadło, bo nikt jednoznacznie nie zadeklarował chęci organizowania Rozumiem, ze w tej chwili czekamy na oferte cenowa Słowacji? Czy jak? Trochę się w tym pogubiłem.
Gość rob Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Zakopane w jakimś sensie odpadło, bo nikt jednoznacznie nie zadeklarował chęci organizowania :mysli wątpię, żeby jakiś chętny się znalazł Rozumiem, ze w tej chwili czekamy na oferte cenowa Słowacji? Czy jak? czekamy aż Keżor napisze co i jak
Gość seaman Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 A moze Bieszczady... Moze sprawdzcie oferte WZW Jawor kolo Soliny. Bardzo fajny osrodek, idealny na zlocik. Pozdro
wit.s Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 A moze Bieszczady... Moze sprawdzcie oferte WZW Jawor kolo Soliny. Bardzo fajny osrodek, idealny na zlocik. Pozdro HAHAHAHAHA No nie mogę. Stary. Parę stron temu właśnie dyskutowaliśmy o Bieszczadach. A teraz wyzwanie - cofnij się i sprawdź co z tego wyszło, a później ewentualnie spróbuj jeszcze raz.
Gość Murzyn Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Wiciu - ja sie dostosuje nawet ja bedzie zakopiec/suwalki cokolwiek .... ale kurka wodna!! :bicz3: myslcie o klubowiczach z gdanska(np) i stron polnocnych Ja w Zakopcu zadupiami bede w 2h, natomiast przejechanie zakopianki z KR w piatek poludnie/popoludnie zajmie minimum 4-6h!! Przejechanie samego krakowa w tym momencie to jest na luzie 2h jak nie lepiej - caly rozkopany!! Ludzie jak beda mieli jechac 2 dni to sie zniecheca, alebo beda zle wspominac ten wyjazd
Gość rob Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 dlatego uważam, że temat zakopca powinien być zakończony
wit.s Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Dobra, dobra Żuczki. Doskonale znam sytuację zakopianki i m.in. dlatego nie nalegam za bardzo. Dopóki nie ma żadnej poważnej propozycji (z war cenowymi) podyskutować zawsze warto
Gość Murzyn Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 oczywiscie, dyskutowac mozemy.... dla mnie jak pisalem zimowy moze byc wszedzie, ale jak przypomne sobie trase na mazury to mnie (.......) trafia, umieralem z nudow w tych korkach!! Dlatego tez pomyslmy nie tylko o wlasnej pupci, ale o kolegach, ktorzy beda przemierzac cala polske...
Rekomendowane odpowiedzi