Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze sposoby na KACA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed,w trakcie i po.

Opublikowano

nie piję

ZAMYKAM

Opublikowano

Mój instruktor kursu na prawko (oficer wojskowy) powiedział tak: jak moi żołnierze wracali pijani to następnego dnia z samego rama dostawali 4 kamazy załadowane koxem i po łopacie na głowę, jak ja wstawałem, wszystko miało już być przerzucone do składu :gwizdanie:

Opublikowano

Przed chlaniem wódy ( tylko wesela i taneczne okazjie :wink4: ) szama na tłusto..smalec ze skwarkami, kiełbasa swojska, jakiś udziec wędzony..zapijanie czystą wodą mineralną nie gazowaną :wink4:

Jak już mam kaca to cola w dużych ilościach.. rosołem..ale to średnio pomaga więc męczarnia :thumbdown:

Opublikowano

Witamina C przed i tłuste jedzenie :good:

Opublikowano

Przed chlaniem wódy ( tylko wesela i taneczne okazjie :wink4: ) szama na tłusto..smalec ze skwarkami, kiełbasa swojska, jakiś udziec wędzony..zapijanie czystą wodą mineralną nie gazowaną :wink4:

Jak już mam kaca to cola w dużych ilościach.. rosołem..ale to średnio pomaga więc męczarnia :thumbdown:

po tłuszczu dobrze się pije, ale trzeźwieje 3 dni :kox:

Podobno koks (przed piciem i po piciu) - jeszcze nie testowałem, jakiś forumowy farmaceuta polecał :D

http://www.i-apteka.pl/product-pol-1947-KREON-10000-x-20-kapsulek.html

[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 15:13_________________________________________________Ale w sumie nie wiem czy nie pomyliłem nazw :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam tak,że 3 dni z życia wyjęte.Próbowałem już prawie wszystkich metod i porażka.

Opublikowano

Ja stosuję 2KC przed imprezą.W trakcie jak mnie zmuli,gorąca herbatka,jakiś rosołek.Natomiast na drugi dzień dużo gazowanej coli,ewentualnie soki-multiwitamina, a jak się lepiej czuję to nawet zjem porządny obiadek.Ale nigdy nie wsiadam do autka,bo mam lęki :kox:

Opublikowano

Najlepsze na kaca jest powietrze z materaca :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja stosuję 2KC przed imprezą.W trakcie jak mnie zmuli,gorąca herbatka,jakiś rosołek.Natomiast na drugi dzień dużo gazowanej coli,ewentualnie soki-multiwitamina, a jak się lepiej czuję to nawet zjem porządny obiadek.Ale nigdy nie wsiadam do autka,bo mam lęki :kox:

2KC to przereklamowany specyfik-0 pomocy.

Też mam lęki(nie chce pisać o tym)auto kilka dni stoi

Opublikowano

Lęki lękami, niektórzy z miejsca tracą pracę po przyłapaniu na jeździe z promilami :gwizdanie:

Stracić prawo jazdy a stracić pracę do różnica.

Ja też nie ryzykuję właśnie z takiego powodu.

Opublikowano

dużo owoców na następny dzień

Opublikowano

Ja mam tak,że 3 dni z życia wyjęte.Próbowałem już prawie wszystkich metod i porażka.

Taaa..mnie móli strasznie :sick3:

Opublikowano

przed pójściem spać i w czasie przebudzeń woda mineralna, albo spalenie alkoholu dzięki :sexinbed::decayed:

z rana zimny prysznic, kawa i ibuprom/ gripex = zero kaca

Opublikowano

Nigdy nie mam kaca bo pije bimber :naughty:

Jak mam kaca i boli mnie głowa i nic nie pamiętam to znaczy ze piłem wóde :sick3:

Opublikowano

super skutecznym sposobem na kaca jest wypić elektrolity przed piciem i ewentualnie po (orsalit) zero kaca:) a co do bimbru to też to stosuję tyle , że jakoś ostatnio ciężko go nabyć :)

Opublikowano

...na kaca-najlepsza ciężka praca... :polew: :polew: :polew: i dzień przed kacem-postarać się nie pić... :polew: :polew: :polew: a tak na serio-próbowałem wszystkiego-nic nie pomaga,po prostu trzeba to odlezeć w zacienionym miejscu z dostępem do różnego rodzaju płynów i przekąsek -piwo pomaga chwilowo,ale potem jest kolejny kac...i ból w okolicach skroniowych...męczarnia :kox:

Opublikowano

a wiecie co jest najgorsze, ze nie ma zadnego sposobu, zawsze sie mowi ze nastepnym razem nie pije i co z tego, hehe, skoro mamy dzis spota piwnego i nie ma ze boli, jutro bedzie kac gigant ;(

:kox:

Opublikowano

ja jak już mam kaca co zdarza mi się stosunkowo rzadko to albo sobie wypiję drinka albo z 2 piwka - jedyne co pomaga...

woda, cola, maślanka i inne pomagają tak samo jakby nic nie pić więc piję tylko dla samego zaspokojenia pragnienia jak jestem zmuszony wytrzeźwieć :decayed: