Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Nadszedł czas na kupno tego co trzeba. Szukalem, szukałem i szukałem aż w końcu udało sie trafić idealnie. Audi S4 Silnik AGB Rok 2000 Przelatane ma 260k km. Wydaje sie realny bo ostatni wpis w ksiażce servisowej jest sprzed 2 lat i miala 240k km. Z wyposażenia jest wypas. Głośniki BOSE ze zmieniarka. Piękne czarne RECARO z grzanymi d*pami. Jedynie siedzisko zmeczone. Boczki twarde, bez jakichkolwiek uszkodzen. Szyberdach. Kolkov stwierdzil że ma cos zwanego AMBIENTE. Znalazł jakies diody swiecące z gory na konsole srodkową Brak węgla i navi ale cos za cos niestety. Wsadzony jest gwint KW. Jaki to nie wiem bo jeszcze nie mialem czasu sie dobrac do niej i dokladnie wszystko obejrzec co i jak a poprzedni wlasciciel nie wiedzial jaki konkretnie model. Prowadzi sie rewelacyjnie. Ale jak dla mnie za nisko. Teraz jest chyba -60. Albo pojdzie do gory na -30, -40 albo bede sprzedawal. Tego jeszcze nie wiem. Felgi wiem ze tragiczne. Takie byly. Ida na sprzedaz. Jak komus sie podobaja chetnie oddam. Buda jest calkiem przyjemna. Miernik nie pokazal wiecej jak 260 - 280 na kazdym elemencie. Wiem ze zderzak byl malowany, lewy blotnik i maska ale zrobine calkiem niezle bo tam grubosc lakieru nie przekroczyla 320. Z planow na przyszlosc to doprowadzenie do stanu laleczki. Ogarniecie silnika i hebli. Silnik bede sam skladal jak mi sie uda bo dostalem drugi kompletny Jak ten sie rozleci albo zacznie swirowac to bede mial gotowy do wsadzenia. Ten pracuje ladnie ale w kilku miejscach sie poci. Jedna glowa troche glosniej chodzi i jakies tam rzeczy. Skrzynia i sprzegło perfect, zadnego zgrzytu przy zmianie, sprzegło łapie od samego dołu. Fotki mam narazie tylko takie. Jak bede mial czas to ogarne jakaś fajna sesyjke Enjoy Uploaded with ImageShack.us Regeneracja, sprawdzenie i wymiana hebli z tylu. Bezpieczeństwo przede wszystkim Uszczelki pod deklami tez wymienione Wczorajsza nierówna walka zakończyła się sukcesem. Wywalone pre-caty. 6 godzin z rękoma w górze ale naprawdę warto. Teraz słychać piękny dźwięk V6TT i świst turbin jak w ikarusie Katy również out, a co Takie tam zabawy z nudów: New DV Już nie BOSCH... Finalny kolorek rurek I zacisków Cold start i banan na gębie od samego rana gwizd ikarusa FMIC Przestał hamować więc trzeba było coś z tym zrobić Pan w Biedronce powiedział że do gazu będą najlepsze więc przy okazji zakupów świec na groby kupiłem i takie coś Wydeszek:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 wygląda na wylizane
jozek726 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 teraz tylko ładnie ją dopracować i będzie szał ale nie masz carbonów ;([br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:22_________________________________________________i daj relingi w chrom to bedzie miazga
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 teraz tylko ładnie ją dopracować i będzie szał ale nie masz carbonów ;([br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:22_________________________________________________i daj relingi w chrom to bedzie miazga za duzo chromu to tez niesmaczne
harley22 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ale te czarne szyby Po za tym autko miodzio
Pucek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 gratulacje Buba jak zdecydujesz się na sprzedaż gwinta to biorę :>
jozek726 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 teraz tylko ładnie ją dopracować i będzie szał ale nie masz carbonów ;([br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:22_________________________________________________i daj relingi w chrom to bedzie miazga za duzo chromu to tez niesmaczne Zgadzam sie wywal te lustra i wsadz relingi
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 nie wiem dlaczego ale mi one sie podobaja
_Solar_ Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 albom nie dowidzę albo nie masz ori grila z eSy
Reggi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Nie no relinga pod ramki obowiązkowa
vauxhall95 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GRILL po 2lifcie a nie S4 I ten carbonu to oryginalnego tez nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: Poza tym fajne autko
michu93 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 wygląda fajnie jak to eski, ale te czarne szyby a reszte to sam umiesz ocenić. ale relingi by się satynowe przydały
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ladna Esa mysle ze z biegiem miesiecy dopiescisz ja
moskal Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ale te czarne szyby ale te czarne szyby pozostaje tylko obkleić przednie i bedzie git albom nie dowidzę albo nie masz ori grila z eSy no nie ma i juz chyba wiem skąd bedzie miał :naughty: :naughty: Buba gratuluje zakupu , bardzo ładny kolor , można zrobić blackmaderfakera , oby służyła Długo mi nie pozazdrościłeś , od razu przeszedłeś do kontrataku :polew: Jutro następna przyleci do Wawy :naughty: :kox:
Buba Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 a 1.8t sprzedałeś? jeszcze nie ale zostaje w klubie prawdopodobnie. Nie wiem co wy chcecie od tych szyb? nie wyobrażam sobie tego auta bez sciemy szyb. carbony zawsze mozna kupic priorytetem jest zeby ten samochod, tak jak poprzedni, zostal w klubie a nie wyladowal na allegro jako szrot
Rekomendowane odpowiedzi