virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze Każdy się może wypowiedzieć jestem jak najbardziej za i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować jeszcze motor bokiem wyskoczy A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz Dokładnie Jak przyciemniałeś 3 stopień tył a drugi przód Bo chyba masz podobnie jak u mnie No ja mam przód 1 stopniem a tył 2 jakoś tak, ale to są różne folie i rożne stopnie zaciemnienia
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak już marudzicie.... to napiszę, że ładnie by to wyglądało jakbyś tym 1 stopniem zrobił wszystkie, ale to tylko moje zdanie. Ale i tak jest fajnie .
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze oblookam na zywo to napisze jak naprawde jest :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Virus. Bardzo dobrze to wygląda wymyjesz i odśnieżysz auto założysz letnie felasy i Będzie GIt. też robię przymiarki do zakupu folii. Z doświadczenia wiem że nie ma co oszczędzać na jakości folii. Kupiłem kiedyś do poprzedniego auta Folię za 6.99 za rolkę i uklołem jak szewc,
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Virus. Bardzo dobrze to wygląda wymyjesz i odśnieżysz auto założysz letnie felasy i Będzie GIt. też robię przymiarki do zakupu folii. Z doświadczenia wiem że nie ma co oszczędzać na jakości folii. Kupiłem kiedyś do poprzedniego auta Folię za 6.99 za rolkę i uklołem jak szewc, Kupić jak najlepszą folie i śmiało można oklejać samemu jak ktoś widział jak to się robi
David Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 szalejesz ostanio mod za modem widze ze chcesz byc przygotowany na sezon :gwizdanie: cos sie pozmienialo w Rzeszowie u Ciebie mody a u Grzeska cisza-nie ma co rezac
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 szalejesz ostanio mod za modem widze ze chcesz byc przygotowany na sezon :gwizdanie: cos sie pozmienialo w Rzeszowie u Ciebie mody a u Grzeska cisza-nie ma co rezac Bo to już jest choroba i nie mogę się powstrzymać :kox: U Grześka będziemy modzić niedługo jak się trochę cieplej zrobi, bo jeszcze ma kilka rzeczy do zrobienia
Młody_drog Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Fajne fajne, może troszkę za ciemno, ja u siebie niedługo będę robił ale wtedy tylko lekko ściemnię wszystkie
Stolkien Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U Ciebie młody to smoła by dobrze wyglądała. do koloru auta rzecz jasna...
virus Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Moim zdaniem jest w sam raz bo na foto to ciężko uchwycić jak jest naprawdę Na żywo tył wygląda podobnie jak przód ale aparat ściemnił strasznie tył
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 fajnie.. gdyby nie ciemne szyby :polew: Moim zdaniem jest w sam raz bo na foto to ciężko uchwycić jak jest naprawdę Na żywo tył wygląda podobnie jak przód ale aparat ściemnił strasznie tył już luz pięknie wygląda ważne że Tobie się podoba [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 13:10_________________________________________________ A dla mnie za ciemno ale to moje zdanie chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze dlatego ja napisałem
virus Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 Kolejny mod zrobiony tym razem zawieszenie obniżone o 35mm tyle siadło po pomiarach A tak było na 1BA
Młody_drog Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ale ta felga do s4 body to lipa straszna Na następną zimę z 17 chociaż zimówki weź
virus Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 zima to zima ale na następną zimę będę zmieniał opony to fele też czyli będzie 17 Dużo ludzi jeździ na stalówkach i nie jest źle
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 auto na tych felach wyglada jak 'grubasek'
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a tak bales sie obnizyc auto ladnie siadlo
virus Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 a tak bales sie obnizyc auto ladnie siadlo Chciałem poczekać jak się zrobi cieplej a tu od dziś znowu śnieg zaczyna sypać :gwizdanie: Najbardziej cieszy mnie to że komfort zmienił się tylko minimalnie, a w zakrętach jest dużo lepiej No ale zobaczę dopiero jak wywalę te 15" pazdzieze
Rekomendowane odpowiedzi