Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dla mnie za ciemno :wink4: ale to moje zdanie :wink4:

chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze :decayed:

Każdy się może wypowiedzieć jestem jak najbardziej za :decayed:

i taka zostanie w parcha nie ma co kasy pakować :decayed: jeszcze motor bokiem wyskoczy :polew:

:polew:

Na żywo jest inaczej niż na foto ale to zależy pod jakim kontem patrzysz :wink4:

Dokładnie :)

Jak przyciemniałeś 3 stopień tył a drugi przód :mysli:

Bo chyba masz podobnie jak u mnie :mysli:

No ja mam przód 1 stopniem a tył 2 jakoś tak, ale to są różne folie i rożne stopnie zaciemnienia :decayed:

Opublikowano

Jak już marudzicie.... :decayed: to napiszę, że ładnie by to wyglądało jakbyś tym 1 stopniem zrobił wszystkie, ale to tylko moje zdanie.

Ale i tak jest fajnie :wink4:.

Opublikowano

chcialem to samo napisac, ale znowu byscie powiedzieli, ze tylko marudze :decayed:

oblookam na zywo to napisze jak naprawde jest :gwizdanie:

Opublikowano

Virus. Bardzo dobrze to wygląda wymyjesz i odśnieżysz auto założysz letnie felasy i Będzie GIt. też robię przymiarki do zakupu folii. Z doświadczenia wiem że nie ma co oszczędzać na jakości folii. Kupiłem kiedyś do poprzedniego auta Folię za 6.99 za rolkę i uklołem jak szewc,

Opublikowano

Virus. Bardzo dobrze to wygląda wymyjesz i odśnieżysz auto założysz letnie felasy i Będzie GIt. też robię przymiarki do zakupu folii. Z doświadczenia wiem że nie ma co oszczędzać na jakości folii. Kupiłem kiedyś do poprzedniego auta Folię za 6.99 za rolkę i uklołem jak szewc,

Kupić jak najlepszą folie i śmiało można oklejać samemu jak ktoś widział jak to się robi :decayed:

Opublikowano

szalejesz ostanio :evil: mod za modem widze ze chcesz byc przygotowany na sezon :gwizdanie:

cos sie pozmienialo w Rzeszowie u Ciebie mody a u Grzeska cisza-nie ma co rezac :polew:

Opublikowano

szalejesz ostanio :evil: mod za modem widze ze chcesz byc przygotowany na sezon :gwizdanie:

cos sie pozmienialo w Rzeszowie u Ciebie mody a u Grzeska cisza-nie ma co rezac :polew:

Bo to już jest choroba i nie mogę się powstrzymać :kox: :kox: :kox:

U Grześka będziemy modzić niedługo jak się trochę cieplej zrobi, bo jeszcze ma kilka rzeczy do zrobienia :decayed:

Opublikowano

fajnie.. gdyby nie ciemne szyby :decayed:

Opublikowano

Fajne fajne, może troszkę za ciemno, ja u siebie niedługo będę robił ale wtedy tylko lekko ściemnię wszystkie

Opublikowano

U Ciebie młody to smoła by dobrze wyglądała. do koloru auta rzecz jasna...

Opublikowano

Moim zdaniem jest w sam raz bo na foto to ciężko uchwycić jak jest naprawdę

Na żywo tył wygląda podobnie jak przód ale aparat ściemnił strasznie tył

88836586.jpg

Opublikowano

Kolor fury wymiata :kox:

Opublikowano

fajnie.. gdyby nie ciemne szyby :decayed:

:polew: :polew:

Moim zdaniem jest w sam raz bo na foto to ciężko uchwycić jak jest naprawdę

Na żywo tył wygląda podobnie jak przód ale aparat ściemnił strasznie tył

88836586.jpg

już luz :wink4: pięknie wygląda :) ważne że Tobie się podoba [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 13:10_________________________________________________

dlatego ja napisałem :naughty:
Opublikowano

Kolejny mod zrobiony tym razem zawieszenie obniżone o 35mm tyle siadło po pomiarach :decayed:

70096323.jpg

45104249.jpg

78091304.jpg

A tak było na 1BA :thumbdown:

gleba1.jpg

Opublikowano

ale ta felga do s4 body to lipa straszna :D Na następną zimę z 17 chociaż zimówki weź :P

Opublikowano

zima to zima ale na następną zimę będę zmieniał opony to fele też czyli będzie 17 :decayed: Dużo ludzi jeździ na stalówkach i nie jest źle :decayed:

Opublikowano

auto na tych felach wyglada jak 'grubasek' :decayed:

Opublikowano

a tak bales sie obnizyc auto :wink4: ladnie siadlo :rolleyes:

Opublikowano

a tak bales sie obnizyc auto :wink4: ladnie siadlo :rolleyes:

Chciałem poczekać jak się zrobi cieplej a tu od dziś znowu śnieg zaczyna sypać :gwizdanie:

Najbardziej cieszy mnie to że komfort zmienił się tylko minimalnie, a w zakrętach jest dużo lepiej :decayed: No ale zobaczę dopiero jak wywalę te 15" pazdzieze :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...