virus Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 jaka cena za pomiar, i ciekawe ile zrobią prób
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 uderzam do http://vtech.pl/kontakt/dojazd na wszystko we czwartek
virus Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Pojechał bym chętnie ale ale teraz w robocie młyn będzie ciężko z wolnym
?uki1984 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 W S4 chyba we wszystkich był parctronic, końcówki to ulter N1-101RS Sorry nie zauważyłem że u Cibie też jest PDC A ten PDC miałeś już ori na aucie wcześniej czy montowałeś, bo ja też chce montować i jakieś instrukcje i schematy by się sprzydały
greg2505 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 W S4 chyba we wszystkich był parctronic, końcówki to ulter N1-101RS Sorry nie zauważyłem że u Cibie też jest PDC A ten PDC miałeś już ori na aucie wcześniej czy montowałeś, bo ja też chce montować i jakieś instrukcje i schematy by się sprzydały montaż pdc jest opisany w dziale warsztat
?uki1984 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 A ja mam ori lotke :gwizdanie: i wcale sie niechwale Na szczeście moje auto dostało ją już w fabryce A Virus dzieki za namiar na końcówki Z tego co widze na aukcji to są rezonasowe A tak nawiasem anegdotka Ty do niebieskiego auta znalazles czarny zderzol a ja do czarnego nibieski
virus Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 S4 ma inny odcień i tak by nie pasował Ja PDC miałem fabrycznie
?uki1984 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Ja PDC miałem fabrycznie Farciaż Ja chce zamontować ori zestaw :gwizdanie: Już kupiłem czujki, moduł, wiazka, głośnik za 380 PLN :gwizdanie:
virus Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 no to spoko można rezac
?uki1984 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no to spoko można rezac no jak znajde jakiś opis do montarzu ori PDC i jakieś schematy Bo na forum znalazlem nie ori i dodawanie przodu
laki83 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no to spoko można rezac no jak znajde jakiś opis do montarzu ori PDC i jakieś schematy Bo na forum znalazlem nie ori i dodawanie przodu kolego schemat do tyłu masz w wątku o pdc w warsztacie który opisuje kolega Bart-S,jeśli chodzi o montaż to wiązke puszczasz lewą stroną do wnętrza i po tej też stronie montujesz moduł i biper.najważniejsze pytanie to czy masz zderzak pod pdc czy nie?jeśli nie to w komplecie na zdjęciu moim zdaniem brak ci takich jakby łapek które są przyklejone do wew.strony zderzaka i w nich osadza sie czujniki...ale jeśli sie myle to niech któryś z kolegów mnie poprawi
?uki1984 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Kolega ma zderzak z S4 Jak by kolega wcześniej przeczytał to by wiedział
virus Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Nowy modzik się szykuje hamulce 345mm od S4 tarcze ferodo, klocki ATE Wszystko pomalowane, nasmarowane jutro montaż
?uki1984 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Też mam taki zestawik Tylko u mnie bedą nawiercane tarcze Zimmermana
virus Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Zobaczymy jak to hamuje
?uki1984 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Zobaczymy jak to hamuje Też jestem ciekawy :naughty:
Dev Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 klocki ATE Klocki tez mogłes zapodac Ferodo co z tyłem ?
kileeer Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Zobaczymy jak to hamuje trochę gorzej niż s4 mogłeś za***ać tarcze perforowane, i DSy
virus Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 klocki ATE Klocki tez mogłes zapodac Ferodo co z tyłem ? Klocki dostałem za darmo więc dlatego ATE tył też będzie penie od S4 tylko za jakiś czas Zobaczymy jak to hamuje trochę gorzej niż s4 mogłeś za***ać tarcze perforowane, i DSy Można tylko trochę to kosztuję a te co kupiłem to miałem w dobrej cenie :gwizdanie: Stary komplet do sprzedania po bardzo małym przebiegu, jak nowy, tarcze i klocki niedawno kupiłem nówki jeszcze się dobrze nie dotarły [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 07:28_________________________________________________Heble zamontowane teraz docieranie Odpalanie webasto przy -6 trochę paruję
Rekomendowane odpowiedzi