Wandej Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 nom bajk, Nosb ma za 1700zł heble na przód 6-tloczkowe 345mm :gwizdanie: Robimy dil w nastepnym tygodniu?? Planuję iść w 330 na 6 tłoczkach - niby rozmiar ten sam co jest, ale jednak przy 6 tłoczkach różnica będzie duuuża. Nie chcę w zimie jeździć na 18, więc 345 odpada.. Myślę, że jest szansa na to, żeby coś działać.. Podskoczysz do mnie po nie? No mogę przyjechac nie ma problemu Tylko bys mi wyslal foto jak ten rant w jednej jest uszkodzony... Nawet w sobote moglbym bo mam cala wolna
bajk Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 W weekend jestem na śląsku.. W przyszłym tygodniu się weźmiemy za tę kwestię..
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 NOSB masz linka do tych hamulcy co piszesz? @bajk 345mm wchodzi w 17 cali felge.
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 @bajk 345mm wchodzi w 17 cali felge. naczytales sie juz tony postow, a nadal nie wiesz, ze zaciski, o ktorych mowimy nie wchodza pod 17".
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Widac nie jestem tak inteligentny jak Ty, w moim wieku już pamięć szfankuje :polew: zrozumiełem że jest mowa o zacisku jak w S4 + 345mm...ale fakt sześć tłoczków to nie S4 tak to jest jak się czyta na szybko
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 zrozumiełem że jest mowa o zacisku jak w S4 + 345mm...ale fakt sześć tłoczków to nie S4 no nie S4
bajk Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 wszystko już zaakceptowane, jeśli nic się nie wydarzy nowego to dzisiaj odbieram :thumbup: :dance: :thumbup: :cwaniak1:
alvaro Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Z tej okazji będzie but do odcinki na zimnym silniku graty
mystic.pl Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kooźwa to dzisiaj pijesz jak w sylwestra :polew: W końcu .... kierę już obszyłeś ?
mgtan Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Z tej okazji będzie but do odcinki na zimnym silniku graty spod samej bramy serwisu z dymkiem z 4 kół... :polew:
bajk Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Kooźwa to dzisiaj pijesz jak w sylwestra :polew: W końcu .... kierę już obszyłeś ? wysłałem dopiero w poniedziałek do obszycia - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie Z tej okazji będzie but do odcinki na zimnym silniku graty Odcinkę mam na 7200 więc dobrze by się to nie skończyło
mystic.pl Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kooźwa to dzisiaj pijesz jak w sylwestra :polew: W końcu .... kierę już obszyłeś ? wysłałem dopiero w poniedziałek do obszycia - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie To jak zamierzasz z aso wyjechać :kox:
mgtan Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Bajk... ale to nie ty tak będziesz wyjeżdzał, a ten facet to serwisant któy wyprowadzi ci samochó przed salon żeby go pokazać i wreczy... "klucz-yki" do auta :kox:
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 to teraz wpadaj na spota i Lukasz oceni jak mocno spierdolili malowanie
bajk Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 spoko, póki co pojawił się kolejny problem - wczoraj za częstochową padła mi cewka najprawdopodobniej i do kato dojechałem na lawecie nacieszyłem się
Rekomendowane odpowiedzi