Wandej Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Wandej, jak fele - założyłeś? Poka fotki :polew: a jak mam po sniegu na 18` jezdzic?? W nastepnym tygodniu ma ponoc puscic zima to zarzuce [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 11:54_________________________________________________ Wandej, jak fele - założyłeś? takie podrapane ? spokojnie beda ogarniete Narazie zarzuce zeby zobaczyc jak to wyglada
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Nareszcie kierownica wróciła z obszycia - trochę to trwało.. Na zdjęciach może jakoś specjalnie nie wygląda, ale w realu na prawdę super Teraz tylko trzeba wyciągnąć swoje rękawice Sparco i jeździć hehehe carsdream ?!
Flyer Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Pomysl, czy srodkow felg nie pomalowac pod kolor auta Bo auto masz granatowe, a srodek felg czarny i to srednio pasuje... a ramiona polerka
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 hehehe carsdream ?! tak Widać gołym okiem bo mają robią specyficzną rzecz, której się nie powinno robić na skróty Ogólnie bardzo ładnie wyszło
bajk Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 jeśli chodzi o jakość wykonania to widać, że mogli się trochę bardziej przyłożyć.. materiał jest trochę słabo spasowany z tyłu, ale tragedii nie ma..
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jeśli chodzi o jakość wykonania to widać, że mogli się trochę bardziej przyłożyć.. materiał jest trochę słabo spasowany z tyłu, ale tragedii nie ma.. Nie przejmuj się tył to tył..tego nie widać
bajk Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 kiera założona, przy okazji pozbyłem się ESP :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 przy okazji pozbyłem się ESP :gwizdanie: ?
bajk Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 wymieniłem przy okazji taśmę, moduł i wrzuciłem tempomat.. po skręceniu okazało się, że coś nie halo z czujnikiem położenia kiery.. trzeba będzie się przyjrzeć - o północy już zabrakło energii.. oraz dzięki dominikt1 za pomoc.
bajk Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 nie do końca - nie chciał kabel adaptacji zrobić :gwizdanie: chyba muszę VAS'a poszukać
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 nie do końca - nie chciał kabel adaptacji zrobić :gwizdanie: chyba muszę VAS'a poszukać no to masz rozwiazanie promien skretu etc.
bajk Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 obawiam się, że nie pomoże kodowanie - w logowaniu od wartości skrętu kiery nie zmieniały się wartości przy kręceniu, więc albo czujnik j**nięty, albo ma problemy z komunikacją.. chociaż czujnik powinien być ok, ponieważ go nie zmieniałem..
mgtan Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 bajk to na NMnP nie jedziesz? Fly a ty jedziesz? a włąsnie jak to Bajk było?...200 za auto za wjazd? czy ile? Jak tam pojade z ośką to mnie wysmieją...bo pierwsza fałda sniegu... i jestem
bajk Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Wiesz, brak ESP nie przeszkadza w niczym - wprost przeciwnie. Zobaczę jak będzie z pogodą - przydałoby się trochę więcej śniegu.. Wjazd jest za 200.[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:02_________________________________________________O ośkę się nie martw..
mgtan Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Wiesz, brak ESP nie przeszkadza w niczym - wprost przeciwnie. Zobaczę jak będzie z pogodą - przydałoby się trochę więcej śniegu.. Wjazd jest za 200.[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:02_________________________________________________O ośkę się nie martw.. Właśnie licze na to że się śnieg utzyma do niedzieli.. i że tam będzie troche ślisko... bo po suchym to mi szkoda auta katować...
mystic.pl Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 kiera założona, przy okazji pozbyłem się ESP :gwizdanie: Poka, poka
Rekomendowane odpowiedzi