Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podjedź do Filipka z Arkadi - ogarnie Ci ładne granie i robi naprawdę porządnie :decayed:

Opublikowano

W znanej firmie, nie będe robił reklamy zrobili mi za 6 tysiaków do S3 8l taką propozycje:

- zestaw głośników przednich JBL Pro Power P6560c zestaw 4 głośników w tym 2 wysokotonowe + zwrotnice

- panele przednie pod głośniki 165mm

- wygłuszenie drzwi kompleksowe eliminuje brzęczenie i rezonanse, poprawia brzmienie

- głośniki tylne JBL GTO 6528 dwudrożne głośniki współosiowe

- wykonanie dystansów głośnikowych tył

- wytłumienie boczków tył

- wzmacniacz Infinity Kappa Four model 4 kanałowy zasila głośniki przednie i subwoofer moc 4x125W RMS, kompaktowe wymiary

- okablowania i akcesoria montażowe

- subwoofer JBL GTO 804 mały 20cm głośnik do zabudowy

- zabudowa subwoofera we wnęce bagażnika

- montaż i zestrojenie zestawu

Jest to zestaw typu dyskretny. Ma przede wszystkim dobrze grać i nie rzucać sie w oczy. Sub montowany w bocznej scance bagaznika takze nie traci on funkcjonalnosci. Jedynie w przednich drzwiach trzeba w tym przypadku zrobic dyskretne panele pod wieksze glosniki. Zestaw u mnie jeszcze nie zamontowany bo jestem na początku negocjacji cenowych itd. Radio juz mialem wczesniej Pionner AVIC-X1 (stacja multimedialna 1-DIN) Do tego bede chyba jeszcze dorzucal kamere cofania bo w esce nie mam z tylu parktronica

Mysle ze jest to rozsadny zestaw nawet do twojego autka.

Opublikowano

polecam coś ROCKFORDA ... to gra niesamowicie :)

mam na sprzedaż nowy zestawik do przednich drzwi Rockford Fosgate T162s - cena do dogadania.. 100% nowy -- nigdy nie montowany.

Opublikowano

Nagłośnienie musi trochę poczekać - póki co są ważniejsze kwestie do ogarnięcia.. Ale trzeba się zacząć rozglądać.. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 18:22_________________________________________________dsc02873.jpg

zimówki..

z nowości kupiłem w końcu multifunkcję trójramienną za 220 pln :gwizdanie: w przyszłym tygodniu pewnie pójdzie do obszycia alcantarą..

ogólnie masa części leży już w domu, a nic jeszcze nie założyłem z powodu braku czasu :wallbash::kwasny:

Opublikowano
w przyszłym tygodniu pewnie pójdzie do obszycia alcantarą..

jestes pewien ze chccesz to zrobic ? Ona sie nie nadaje do zwyklej jazdy chyba ze bedesz jezdzil w zamszowych rekawiczkach.

Fajna zimoweczka.

Opublikowano

zimówka tak jak u mnie w A3. kierownicę wolałbym zostawić perforowaną... kiedy pakiet czerń? :naughty:

Opublikowano
w przyszłym tygodniu pewnie pójdzie do obszycia alcantarą..

jestes pewien ze chccesz to zrobic ? Ona sie nie nadaje do zwyklej jazdy chyba ze bedesz jezdzil w zamszowych rekawiczkach.

Fajna zimoweczka.

Myślisz, że będzie się za bardzo ręka na tym pociła? Myślę o czymś takim jak już wklejałem - obszycie z aukcji http://allegro.pl/usluga-kierownica-audi-r8-tt-mk2-rs4-rs6-s-line-i1283819674.html :mysli:

[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 17:52_________________________________________________

zimówka tak jak u mnie w A3. kierownicę wolałbym zostawić perforowaną... kiedy pakiet czerń? :naughty:

Perforowana jest nudna - potrzebuję czegoś innego :gwizdanie: :kox:

Miałem jechać w tym tygodniu na oklejenie, niestety totalnie nie mam kiedy tego zrobić - otworzyłem w końcu swój biznes i do końca roku zapowiada się niezły zapierdziel.. [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 17:53_________________________________________________dsc02878iw.jpg

jeszcze jedno zdjęcie..

dostałem jeszcze ofertę na stylizację kierownicy w następujący sposób

001.jpg

tylko koszt trochę większy bo 550 PLN..

Opublikowano
Myślisz, że będzie się za bardzo ręka na tym pociła?

to nawet nie chodzi o to ( no moze po czesci ) ten zamsz wytrze ci sie za 3 tyg. i pozniej ta kierownica bedzie wygladala jak d*pa pawina.

Przerabialem to , w jednym aucie mialem rajdowa kierownice OMP Corsica obszyta zamszem.

Ostrzegali mnie , i stalo sie tak jak mowili.Zamsz sie wytarl wygladalo to fatalnie a dodatkowo w cieple dni brudzila rece.

Taka kierownica ( zamsz ) nadaje sie tylko do uzytku sportowego jak jezdzisz w rekawiczkach.W tedy to dziala, bo msz przyczepnosc a pot z golej reki nie niszczy zamszu.

Na co dzien kompletnie sie nie sprawdza.

Opublikowano

rewelacyjne b7.. :slina:

czerwone b7 jest śliczne :good:

a kiera lepiej w skórze+perfora :wink4:

Opublikowano

Co do kierownicy posłuchaj Pawła ma rację.Tą co wkleiłeś bardzo piękna :good:

Opublikowano

Miszczu, zobaczysz jak wyglada u mnie kiera po obszyciu u raggamana - jest naprawde zajebiaszcza :good:

Opublikowano

Ta wygląda spoko :good: Michała zresztą też, ale ta którą Ty wstawiłeś jakoś lepiej wyprofilowana :good:

001.jpg

Opublikowano

tuning kiery :gwizdanie:

Opublikowano

Na zdjeciu to ona wyglada calkiem ciekawie... ale wydaje mi sie, ze jakas koślawa jest :tongue4:

Na zywo juz moze nie byc tak pieknie...

Opublikowano

Założyłem wczoraj grill RS4 - szału nie robi z tymi lampami i zderzakiem - trzeba pomalować środek lamp.. Tęsknię za Hofele ;( :kox:

W ramach przygotowania do programu wymieniłem również DV na rewizję 'D' oraz szklankę popychacza pompy paliwowej wysokiego ciśnienia.

Dzisiaj w planach założenie RNS'a oraz bluetooth.

Opublikowano

Się zrobi się.

Opublikowano

Tu masz oryginalny spojler 8E5 827 933 D na klapę w karbonie:

http://allegro.pl/spoiler-karbon-audi-a4-s4-s-line-8e5-oryginal-i1274249767.html

Wiem, że kolo miał również przedni karbonowy spojler od DTM'a, może jeszcze nie sprzedał.

Opublikowano

Wiem wiem, pisałem z kolesiem trochę :kox: czekam póki co, żeby się aukcja skończyła to może z ceny zejdzie.. :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...