plastuch Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Można do niej wchodzić? sanepid dopuścił. Tego nie wiem ale Ale za to przy tak zwanej plaży woda jest stojąca więc jest ciepła i aż się prosi żeby wejść Jak przyjedziemy w niedziele tak w okolicach 18nastej to niebędzie gdzie zaparkować Ewentualnie możemy się w piątek około 18nasetj lub sobote ustawić około 16nastej i napewno miej będzie ludu niz niedzielą Musimy wybrać dokładny termin i godzinę
suhy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No właśnie:D Jestem nowy na forum więc nie będę decydował ani proponował. Czekam na decyzję odnośnie czasu i miejsca:D
huzio00 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 W tym borkowie ostatnio była nawet fajna ta miejscówka i z parkowaniem i grillem chyba też nie powinno być problemu
grzanek85 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tam nigdy nie ma problemu z miejscówką
Nosb Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Panowie mam do sprzedania zderzak tylni po drugim lifcie z mojej lajzy. Jesli ktos z okolicznych go chce to 100 zl .
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Panowie macie może kontakty w miejscowości Zagnańsk ? Krzysztof Lisowski - taka osoba. ul. Szałas 62 .. Kupiłem od niego komplet KYB ze sprężynami. Paczka przyszła jak byłem na urlopie, wczoraj otwieram, a tam 2szt BOGE (w tym jeden uszkodzony całkowicie, przygnieciony - praktycznie nie ruchome tłoczysko) + 2szt amorów MONROE.. zamiast 4xKYB - dzwoniłem dzisiaj do gościa, generalnie położył lachę..
grzanek85 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zagnańsk to mała miejscowość to był jakiś sklep czy prywatna osoba
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 koledzy jaki akumulator bedzie do mojego avf? chodzi mi o parametry?
Tposejdon Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To co ludziska gdzie wkońcu sie zbieramy? może faktycznie na ten Borków przy tamie? no i jaki dzień..? sprężać sie bo już czwartek
Nosb Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nosfer ale kupowales przez allegro ? Zglaszaj do nich i tyle na razie. Jak nie wyjdzie idz na policje. Mowie z doswiadczenia
Nosfer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nosfer ale kupowales przez allegro ? Zglaszaj do nich i tyle na razie. Jak nie wyjdzie idz na policje. Mowie z doswiadczenia Nosb, wiem o tym doskonale stara wyga prawna ze mne Tylko, że Ja byłem na urlopie, nie miałem dostępu do neta, znajomy mi to kupił, tylko pajac nie przybił aukcji tylko umówił się z nim "poza allegro" :wallbash: To jest mój dobry kolega, z kasą u niego krucho i nie chce go dobijać akcjami typu, twoja wina ty sie martw. Jak nie odzyskam kasy to jakoś to przeżyje.. Napisałem do Allegro, bo mam jedynie link tamtej aukcji, ale marnie to widzę, żeby mieli jeszcze zdjęcie i opis. W aukcji było zdjęcie amorów z pewnej odległości, opis wskazywał na KYB. Poszedł bym wtedy do sądu na podstawie normalnej umowy kupna-sprzedaży, a na dowód mam SMS + list przewozowy + (i tego nie mam= zdjęcie i opis aukcji). Jak będę miał zdjęcie to mi nie powie, że podmieniłem amory i sprawa jest moja. Głupia sprawa. "Człowiek uczy sie całe zycie a umiera i tak głupi ... :gwizdanie: - zawsze za nauke trzeba zapłacić - niestety"
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To allegro to pic na wode to ich cale bezpieczenstwo. W razie draki kaza sie dogadywac a potem wypinaja d*pa i kieruja na policje i do sadu :/
Nosfer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Właśnie tak mi napisali.. Zachaczył tez o daleko idącą pomoc dla organów ścigania.. Zapytałem czy nie mają jakiegoś rejestru w swoich bazach dot. wystawianych aukcji przez użytkowników allegro. .. Czekam na odp. Gdyby załatwili mi takie zdjęcie z aukcji, to mam problem z głowy, bo koleś nie wmówi mi na rozprawie, że podmieniłem amory.. I po faworach. No, ale nie wiem jakie są szanse...
huzio00 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To co ludziska gdzie wkońcu sie zbieramy? może faktycznie na ten Borków przy tamie? no i jaki dzień..? sprężać sie bo już czwartek Borków. Niedziela :>
aniolek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 lojeju widze znowu zdecydowanie do d*py :gwizdanie: o organizacji nie wspomne nowy klubowicz nam doszedl-to juz cos
suhy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 xD Który jeszcze nie ma prawka:D miało być w zeszły poniedziałek a może będzie na jutro... Ale jestm chętny:D
aniolek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 xD Który jeszcze nie ma prawka:D miało być w zeszły poniedziałek a może będzie na jutro... Ale jestm chętny:D nie ladnie :bicz3: :bicz3:
suhy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Aniołku nie wiesz kto w skarżysku lub okolicach zorobiłby mi tanio i łądnie polerke auta?
aniolek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Aniołku nie wiesz kto w skarżysku lub okolicach zorobiłby mi tanio i łądnie polerke auta? w Skarzysku to najwyzej sam mozesz sobie strzelic pozadna polerke,bo inaczej albo zedra full kasy,albo spierd**a tak powaznie-najblizej cus,to chyba Kielce
Rekomendowane odpowiedzi