aniolek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 no dawajcie jakis termin Ciapniemy jakas kielbache PS : tadzik widziany dzisiaj w jedrzejowie Lecialem na kato kolo 9:30 i wjezdzales na rondo ! Mamy cie! Ty ale jak się lansował, z jedną ręką na kierownicy heheheto go podsumowali
huzio00 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Proponuje najbliższy piątek albo niedzielę.
Tposejdon Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 hehe.. no co trzeba sie skupić przy wjeździe na rondo a pozatym to macie ciemne autka i ciężko was wypatrzeć gdzieś nie to co ja hehe a tak serio to miałem taki zakręcony dzień że wybaczcie panowie cały dzień spędzałem nad pasowaniem klejeniem itd.. mojego zdrerzaczka i intercoolerka ale dobre wieści bo już tylko ostatnia warstwa włókna i wygładzanie:) i malowanko także być może już nie długo bedzie wisiał tam gdzie trzeba:) No to proponuje niedziele może?? 4 października o 16 a miejsce to wybierzcie tak zeby było jak grila zrobić P.S. Nosb kurde podziwiam Cie za to jak to tam upchałes pod tym zderzakiem dopiero jak sie zacznie to widac ile dłubania jest przy tym ale liczy sie efekt:) na szczęście jestem już bliżej jak dalej:)
Nosb Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 My cie nie zauwazylismy tylko Ania Czekaj czekaj zobaczysz co sie bedzie teraz tam upychalo jak dobrze pojdzie
Tposejdon Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 w takim razie pozdro dla Ani podziekowac za spostrzegawczość hehe no aż strach sie bać cos tam wymyślił
plastuch Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 w takim razie pozdro dla Ani podziekowac za spostrzegawczość hehe no aż strach sie bać cos tam wymyślił Ja to się boje bo mi powiedział
Krycha Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Cały Daniel i ta jego skromność :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 To gdzie ,kiedy i o ktorej zlot tych naszych padlin bo dawno sie z wami nie widzialem Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska ,
aniolek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl
dudi75 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie:
aniolek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 to pogadane Dudi jak jedzie tylko klubowiczy wypatruje Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia
dudi75 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 to pogadane Dudi jak jedzie tylko klubowiczy wypatruje Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia Reke bym dal sobie uciac, moze ci marz furę buchnol Marcinku fajnie bylo wczoraj
aniolek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 to pogadane Dudi jak jedzie tylko klubowiczy wypatruje Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia Reke bym dal sobie uciac, moze ci marz furę buchnol Marcinku fajnie bylo wczoraj maz zagramanica a poza tym nie ma prawka wiec do mojej furmany bez pozwolenia nie wsiada :kox:
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 było nieżle i coraz ciekawiej jest-ludzie przyjeżdzają jest dobrze to pogadane Dudi jak jedzie tylko klubowiczy wypatruje Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia Reke bym dal sobie uciac, moze ci marz furę buchnol Marcinku fajnie bylo wczoraj maz zagramanica a poza tym nie ma prawka wiec do mojej furmany bez pozwolenia nie wsiada :kox: właśnie chce się audi jeżdzić tio męża za granicę do pracy wysłała :polew:
aniolek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 było nieżle i coraz ciekawiej jest-ludzie przyjeżdzają jest dobrze to pogadane Dudi jak jedzie tylko klubowiczy wypatruje Aniolku nie jechalas czasami we wtorek o godz 8.20 na trasie Blizyn -Skarzysko w strone Skarzyska , nie pamietam mozliwe... ale czy to akurat wtorek byl Wtorek czyli dzisiaj rano masz bardzo specyficzny griil i tak mi sie wydawalo ze to moze twoja fura :gwizdanie: a nie,dzisiaj to nie,myslalam ze zeszly wtorek dzis odwiedzalam sluzbe zdrowia Reke bym dal sobie uciac, moze ci marz furę buchnol Marcinku fajnie bylo wczoraj maz zagramanica a poza tym nie ma prawka wiec do mojej furmany bez pozwolenia nie wsiada :kox: właśnie chce się audi jeżdzić tio męża za granicę do pracy wysłała :polew: no co,w koncu na paliwo ktos musi robic,zeby jezdzic mogl ktos
dudi75 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Chyba wszystkie kobiety tak maja :gwizdanie: moja tak samo ,moje pieniadze to sa jej pieniadze a jej pieniadze to sa jej pieniadze .No tak chlop jest tylko do roboty ,gotowania, sprzatania,prasowania,tankowania oczywiscie paliwa . A do czego bog stworzyl kobiete bo zabardzo to niewiem
Rekomendowane odpowiedzi