pittbul a4 kielce Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 no bylem tam dzisiaj na tym tesco pare hond i omeg bylo ale od nas nikogo nawet nie wysiadalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 to trzeba było troche poczekać bo byłem jako jedyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 ojeju...ale tu cicho... opuszczanie sie! wstyd!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 kiedy następny spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Grzanek nie masz gdzies u siebie sondy lambda w dobrym stanie za rozsadne grosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 myśle że jak sie pogoda opamieta bo puki co to chyba na pontonach by trzeba tego spota zrobić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 następny spot OSTROWIEC poniedziałek 19:00 ZAPRASZAMY kiedy następny spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 myśle że jak sie pogoda opamieta bo puki co to chyba na pontonach by trzeba tego spota zrobić.. nie przesadzaj masz quatro to nie narzekaj a spota to może juz niedługo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ja mam w warsztacie sucho jak kto chce na spota. Jeśli chodzi o sondę to poszukam może się coś znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Może 06.06.2010r?? jak się ekipa zapatruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 może 30 maj bedzie szybciej? Koledzy mam problem z autem a dokładnie z silnikiem czasami ciężko pali i jest taki odgłos jakby przekręcał rozrząd i palił nie na wszystkie gary.Zgasi się i odpali z powrotem i wszystko OK. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ale tu cisza aż wstyd :gwizdanie: mi nie leży znów 30 ja sie trzymam 06.06.2010 To jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ja będę i 30 i 06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 koledzy i co z tym spotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja podjadę bo jak co niedziela będę u maj przyszłe Małżonki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 moze zmontujemy jakiegos spoto-grila na cedzynie albo gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol_20 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panowie wybiera się ktoś z Was może do Skaryszewa 13.06.? na AutoMoto show? Tak to byśmy pojechali w większej grupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 jak wiem że jest to ja jadę tylko jeszcze muszę zobaczyć czy mi nić Małżonka nie zaplanowała-czyli 99% jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema Panowie o ktorej jest ten spokci ,bo podobno teraz 6.06 tylko niewiem o ktorej bo moze niedoczytalem tam na stronach ale jak cos to napiszcie ,ja bede u was nowy wiec powiekszy wam sie TEAM Pozdrawiam i dozobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi