angela Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No ja sie pisze na 100%.... tylko jest maly problem..... mam troszke chore......a do lekarza idzie dopiero w przyszly poniedzialek przyjmniecie mnie taka.......?
angela Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No to jeszcze dokladna godz......no i konkretne miejsce.... Aha no i zeby bylo ciemno to mniej bedzie widac.....
grippen Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 przepraszam wszystkich ale zapomniałem że żona ma imieniny cholerka jasna a tak bardzo bym chciał zwami być ;( ;( więc chyba nie dam rady jeszcze raz bardzo przepraszam następnym razem będe na 10000000 %
Tosik Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No to jeszcze dokladna godz......no i konkretne miejsce.... Aha no i zeby bylo ciemno to mniej bedzie widac..... Angela ja juz coś Ci pisałem na PW na ten temat :bicz3: Ja tez przybywam na spota na 100%
Krycha Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Tosik z Ostrowca będziesz jechał?
Krycha Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Gdybym też jechał to jak coś to byśmy się stykneli może
Tosik Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 nie ma problemu mozemy sie umówić na św. Krzyży to ty będziesz miał po drodze i ja Jak coś zgadamy sie na PW
Valentino Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Aha no i zeby bylo ciemno to mniej bedzie widac..... Przepraszam, a co ty chcesz w ciemnościach ukrywać ?? Ja narazie też na 100% jestem. I proszę o dokładne namiarki - czas i miejsce. Bo data że, 03.11. - to chyba się nie zmieniła
angela Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Przepraszam, a co ty chcesz w ciemnościach ukrywać wink ?? hehe....prawy bok autka.... Angela ja juz coś Ci pisałem na PW na ten temat bicz3 no wiem,wiem........ale juz nie dlugo i wszystko bedzie naprawione
Tosik Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Angela ja juz coś Ci pisałem na PW na ten temat bicz3 no wiem,wiem........ale juz nie dlugo i wszystko bedzie naprawione :rolleyes No wreszcie jakieś pozytywne nastawienie :th:
L.I.O.N Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 sie ma wszystkim ...widzę ,że zostałem umieszczony na liscie ,jednak tym razem mój przyjazd stoi pod znakiem wielkiego zapytania.Moje auto odmówiło współpracy a co z tym idzie walcze z ustereczkami......które pewnie gdzieś niebawem opiszę.Mam nadzieję ,że do weekendu zwalcze temat ......ale narazie nic na pewno .PZDR
angela Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 No szkoda L.I.O.N....moze jednak sie uda wszystko naprawic.......i dasz rade na spocik podjechac... Trzymamy Kciuki... A co z reszta?..........Gdzie sie podziewacie? Wpisywac sie na liste i przyjezdzac..... Pamietajcie autek ma byc wiecej, niz na ostatnim spocie
Valentino Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 L.I.O.N, spokojnie- kwestia checi, ewentualnie wezmę cię na hol
L.I.O.N Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 L.I.O.N, spokojnie- kwestia checi, ewentualnie wezmę cię na hol Nie no luz.....tylko trzeba znaleść linkę co wytrzyma powyżej 200 km/h
grzanek85 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 No problem chłopaki ja ma sztywny hol wytrzymuje do 60 ton więc i 200 kmh powinien i będzie lepsze hamowanie
f1driver Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Ja tez sie pojawie..mi godz 16 pasuje..nie wiem jak innym jeszcze..pozdrawiam.
angela Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Ja sie dostosuje.....bedzie 16......bede i ja
FABSON Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 siemanko wszystkim zajaffffkowiczom jestem świeżutki jesli chodzi o na spocie tez jeszcze nie byłem, jak zdaze powrocic z wyprawy 1listopadowej to tez chetnie pojawie sie na kielceckim spocie pozdrawiam i do zoba
Rekomendowane odpowiedzi