DeeJayMF Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 18 WTC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Karol kiedy się spotykamy żeby fisa wyrezac :gwizdanie: Może jakoś wieczorkiem byś znalazł troche czasu No i powiedz mi jeszcze co ty robisz z czujnikiem płynu?? mostkujesz?? czujnik płynu trzeba albo kupic i zamontować w zbiorniku albo podłączyć do masy. Wieczorem to tylko w jędrzejowie chyba ze popołudniem w Kielcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dobra pogode mamy do d*py wiec ja bede czekal na was w tesco Audi bedzie widoczne czekal bede na pierwszym poziomie zaraz jak sie wiezdza ( -1) i pomyslimy pozniej co i jak dalej. Mysle ze tak bedzie dobrze wrazie co to jest tele do mnie 514-567-172 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 16:08_________________________________________________aha zapomnialem na 18 godzinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 no i co pewnie byles sam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Było nas trzech Nie popisaliście się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 mówiłem żeby jutro :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 normalnie to szałłłłł nie moglismy sie policzyc tyle nas bylo taka jest organizacja w ten sposob napewno cos ruszy w Kielcowni [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 08:35_________________________________________________Marcin jak bedzie cos dzisiaj to napisz grubym drukiem (data,Godzina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 mówiłem żeby jutro :gwizdanie: :gwizdanie: No właśnie... ja jutro będę w Kielcowni... A i jak coś ustawicie pewnego to mógłby mi ktoś wysłać sms-a bo nie mam dostępu do internetu wogóle Jak coś to numer do mnie: 511268980 lub 722301861 z góry dziękuje... Do kielc się wybieram jakoś po obiadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 kolegy to co bedzie w koncu jakis spocik czy nie umówmy sie na jakąś date np. 21,22 sstyczen ustalmy komu ci i jak pasuje Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 kolegy to co bedzie w koncu jakis spocik czy nie umówmy sie na jakąś date np. 21,22 sstyczen ustalmy komu ci i jak pasuje Co wy na to? 21 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 To wstępnie 21 stycznia do godziny jeszcze sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 na najbliższym spocie sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ok luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Chętny ktoś dzisiaj koło 15tej na parking WTC :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Chętny ktoś dzisiaj koło 15tej na parking WTC :naughty: Chętny na co na mandat 100zł? tam policja ostatnio jeździ co 10min. na najbliższym spocie sie pojawie Dobrze, że się pojawisz porównamy kolory Który bardziej malowany hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To 21 stycznia tylko o ktorej godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wcześnie bo wieczorem mam Alkoholizowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Karol taki laptop mi potrzebny DELL D630 nie czujesz gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ok he he :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Byłem w piatek na WTC koło 4 w nocy i było dość spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi