dudi75 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 NO i było tak 16 autek naliczyłem I oby na nastepnym nie bylo nas mniej :gwizdanie: . Grzanek przyslij mi nr .tel do kolektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz-gorz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja naliczylem ze przewinelo sie 18 autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja naliczylem ze przewinelo sie 18 autek a mnie sie wydaje ze nawet wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A tam jedna śtuka w te czy w te, ważne że było sporo autek i ludzi szkoda ze fotek nikt nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 tiaaaa zastanawia mnie jedno-kto byl kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no szkoda że nawet jednej pamiątkowej fotki nie ma... następnym razem trzeba naprawić ten błąd... pozdro dla wszystkich obecnych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No o dziwno zebrało sie nas troche Mimo kiepskiej pogody Ciekawe jak bedzie nastepnym razem No Ewa ty to od razy było wiadomo kto A ja doszorowałem łapki to byłem cichociemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No o dziwno zebrało sie nas troche Mimo kiepskiej pogody Ciekawe jak bedzie nastepnym razem No Ewa ty to od razy było wiadomo kto A ja doszorowałem łapki to byłem cichociemny no nie da sie ukryc no wlasnie,a ja po lapkach szukalam...i kicha :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie lubie jak mi sie patrzy na rece Hihi Ja to ten który naprostował troche atmosfere zeby sie tobą zajeli bo sam byłem w rozmowie z kolegami od 80-tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nosb nie wiele mi to mowi... jakies znaki szczegolne...kolorystyczne chociaz... normalnie zgaduj zgadula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A jak tak stałas samotnie z boku to kto sie odezwał no kto sie pytam ? Juz nie bede pomagał kobietom bo i tak nie pamietają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jakies znaki szczegolne... porwana kurtka na rękawie i delikatny zarost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jakies znaki szczegolne... porwana kurtka na rękawie i delikatny zarost :polew: nie zaowazylam [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:42_________________________________________________ A jak tak stałas samotnie z boku to kto sie odezwał no kto sie pytam ? Juz nie bede pomagał kobietom bo i tak nie pamietają mam 3 typy-no moze 4(2 wiem kto to)wiec zostaje 2o litosci! za duzo was tam bylo,zeby skojarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Delikutasny bo sie spieszyłem na spot i nie skrobałem mordy A kurtka ? Tą tez mam porwaną ? Bo chyba o czyms nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a jaki kolor masz tej kurtki? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz-gorz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ja tam kilka zdjec zrobiłem, ale telefonem bede w domu to wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Delikutasny bo sie spieszyłem na spot i nie skrobałem mordy A kurtka ? Tą tez mam porwaną ? Bo chyba o czyms nie wiem a mama mówiła Danielku nie chodź w tej kurtce do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Co za idiota robił te zdjecia ? W sumie lepsze takie niz zadne Ale nie tą porwałem w garazu tylko moją drugą Tą mam koloru hmm bordo-krem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tą mam koloru hmm bordo-krem ? no to juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi