grzanek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale to ta niedziela czy następna bo się pogubiłem
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale to ta niedziela czy następna bo się pogubiłem następna
aniolek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja myslalam ze ta bo chyba na ten tydzien byl planowany spocik? a nastepna niedziela to juz z jajkami
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja myslalam ze ta bo chyba na ten tydzien byl planowany spocik? a nastepna niedziela to juz z jajkami Robicie moze spota w swieta? Bede w Kielcach... podbijam, też będę w okolicy święta są za tydzień
aniolek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jarko,tak tak ale chlopaki sie zastanawiaja jeszcze nad wczesniejszym spotem i cos wymyslec nie moga
michal-oracz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ale to jutro czy kiedy?bo ja tez juz sie pogubilem w tym wszytkim
grzanek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 NO dobra to może przyszła wielka niedziela kto by się pisał??
Tposejdon Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no cały czas była mowa o 5 czyli jutro ale jeśli pasuje wam bardziej ta wielka niedziela za tydzień to może być.. mi pasują obie choć sie szykowałem na jutro także piszcie szybko jak komu bardziej odpowiada jutro czy za tydzień?
Nosb Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Mi to lotto Ale chyba za tydzien juz bedzie
MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na następną niedzielę możecie mnie pisać mur-wiedziałem że bez marcina nie zrobicie spota :polew: Nosb szacunek za fElunie :notworthy:
Tposejdon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ok to umawiamy się na następną niedziele czyli 12.04.2009 rok tak żeby już wątpliwości nie było:) wpisywać się na liste: 1 Tposejdon 2 mARCIN607 3 grzanek85 4 Nosb tyle sie doszukałem chętnych na tą świąteczną niedziele.. dopisywać się... co do dzisiaj to ja podjade wieczorkiem na WTC kto będzie to będzie a na większy spocik umawiamy sie na za tydzień
grzanek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 JA koło 19 mogę zawinąć na WTC może ktoś jeszcze będzie....
jarko Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No to i ja sie pojawię za tydzień Jak ktoś by chciał ramki od Kercziego to pisać, przywiozę
Nosb Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja jestem na 99% [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 23:52_________________________________________________Panowie na ktora w tą niedziele ? I powiedzcie mi standardowo WTC ? Nie ma gdzies w okolicy jakiejs fajniejszej miejscowki ? Jakis lasek , woda Byle plaski jak stol wjazd no chyba ze mnie wniesiecie autem Moze gdzies pod CK ? Echa lesne przy E-seven albo cos Okolice debu bartka Samsonow ? Nie wiem
MARCIN607 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja proponuję godzinę 17-18 żeby każdy się wyrobił
aniolek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jarko to jak by sie dalo,to ja prosze o te rameczki tak przy okazji a kaske Tobie na miejscu czy Kercziemu na konto? cos mi glupieje zwiechy ma jakies przy odpalaniu Grzanek-Ty cos mowiles kiedys o tym odpalaniu-ze cos z ta kierownica chyba trzeba potrzachnac...
dudi75 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jarko to jak by sie dalo,to ja prosze o te rameczki tak przy okazji a kaske Tobie na miejscu czy Kercziemu na konto? cos mi glupieje zwiechy ma jakies przy odpalaniu Grzanek-Ty cos mowiles kiedys o tym odpalaniu-ze cos z ta kierownica chyba trzeba potrzachnac... Ach te dziewczyny tylko im potrzachanie w glowie
Rekomendowane odpowiedzi