Tposejdon Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Proponuje komu pasuje spotkanie 16.30 na WTC czyli ściegiennego koło cmentarza jakby ktoś nie wiedział .. czekamy do za 15 i wyjeźdżamy na Cedzynę.. komu lepiej to dojedzie na miejsce tylko zebyśmy sie tam znaleźli to proponuje kto ma navi to jechac na te namiary co Doman13 podał... huzio00 jakbyś nei wiedziął jeszcze gdzie WTC to moge przejechac przez parking mc'donalda na żytniej to sie podepniesz i pojedziemy na WTC ale myśle że kojazysz to miejsce po zdjęciu na pierwszym poście tak jak Aniołek pisze..
michal-oracz Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 dobra 16,30 parking WTC i wszyscy razem na cedzyne
Doman13 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 ok potwierdzam: Niedziela 16.30 zbiórka na WTC jestem
Tposejdon Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no to wszystko ustalone.. tylko kiełbasek nei zapomnieś żeby tylko pogoda dopisała bo prognozy sa nieciekawe może podajmy numery tel żeby wrazie czego można sie było szybko skontaktować żeby nei jechac na darmo.. oto mój 504226608 wrazie czego dajcie znać..
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no chlopaki-nie popisaliscie sie :no: :no: normalnie wstyd-oczywiscie nie mowie o tych co byli :> a tych co nie bylo-ZALUJCIE!!!!
Tposejdon Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no i po spocinku ale frekfencja uuuuuuuuuuu panowie nie dopisaliście coś.. koleżanka z Warszawy dojechała a tu z okolic koledzy nie dotarli oj nie ładnie nie ładnie.. ta ostatnia fotka specjalnie dla was hehe.. Było miło a i pogoda dopisała nastęny za 3 tygodnie specjalnie dla Aniołka pozdrowienia i dzięki wszystkim za miło spędzony czas..
grzanek85 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 Ja żałuje ale 39C gorączki wygrało, grypa żołądkowa....
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja żałuje ale 39C gorączki wygrało, grypa żołądkowa.... no w ostatecznosci ta nieobecnosc moze byc usprawiedliwona zdrowka! Tposejdon-prosze u usuniecie 3 zdjecia od gory-masakra!
Doman13 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja żałuje ale 39C gorączki wygrało, grypa żołądkowa.... grzanek wpisz w goopgle hasło BSM i jak się przekonasz to przyśle Ci materiały dzięki którym szybko się podniesiesz z tej grypy (parę godzin i zdrowy) a przydała by się na spocie Twoja fachowa wiedza. wiadomość dla michała-oracza sprawdź tą stronę: http://wiki.ross-tech.com/index.php/65535 może tam jest opis jak naprawić problem. twój skan jest wstawiony na forum i mądrzy już dumają co w tym przypadku robić. Zresztą ta strona to od nich.
Tposejdon Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 hehe Aniołek ależ dlaczego o nie ma tak łatwo:) musi być udokumentowane kto był a kogo zabrakło:) a pozatym jest fajne:) jak każde z nich:) no niestety nie doszukałem sie w mym aparacie funkcji robienia zdjeć z opóźnienie wiec mnie na nich nie ma no ale chyba wiadomo że byłem
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 hehe Aniołek ależ dlaczego o nie ma tak łatwo:) musi być udokumentowane kto był a kogo zabrakło:) a pozatym jest fajne:) jak każde z nich:) no niestety nie doszukałem sie w mym aparacie funkcji robienia zdjeć z opóźnienie wiec mnie na nich nie ma no ale chyba wiadomo że byłem alez prosze-to chociaz obetnij polowe :gwizdanie:
Doman13 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 potwierdzam że byłeś, jak potrzeba to mogę Cię wkleić na któreś zdjęcie i będzie dowód jeśli chodzi o fotomontaże to robie je na pęczki w godzinach 8-30 do 16 i później też...
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 potwierdzam że byłeś, jak potrzeba to mogę Cię wkleić na któreś zdjęcie i będzie dowód jeśli chodzi o fotomontaże to robie je na pęczki w godzinach 8-30 do 16 i później też... :polew:dobrze wiedziec
Nosb Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Auto wysprzatalem, wymylem i zaczal padac deszcz u mnie to nie pojechalem bo myslalem ze tam tez bedzie padac... Jak widac sie mylilem
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Auto wysprzatalem, wymylem i zaczal padac deszcz u mnie to nie pojechalem bo myslalem ze tam tez bedzie padac... Jak widac sie mylilem no masz ci...deszczu sie boi-to ja w ulewie,burzy,deszczu z gradem i wsrod pirunow jechalam,a ten sie wystraszyl ze sie rozpusci ;P
Tposejdon Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Aniołek no jakże tak obciąc zdjęcie przecież Doman13 by sie obraził jakbym go obcioł hehe
huzio00 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 hehe Aniołek ależ dlaczego o nie ma tak łatwo:) musi być udokumentowane kto był a kogo zabrakło:) a pozatym jest fajne:) jak każde z nich:) no niestety nie doszukałem sie w mym aparacie funkcji robienia zdjeć z opóźnienie wiec mnie na nich nie ma no ale chyba wiadomo że byłem Na dowód tego że byłeś
Tposejdon Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 aaaa jestem jestem hehe:) zaraz sie wkółeczko wezme hihi...
aniolek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Aniołek no jakże tak obciąc zdjęcie przecież Doman13 by sie obraził jakbym go obcioł hehe nie to pol mialam na mysli
Rekomendowane odpowiedzi