witek_1308 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Witam, szukam nowych pior do wycieraczek, moze ktos ma jakies doswiadczenia i moglby cos polecic? Jest troche tego na sieci ale czesto okazywalo sie ze ludzie mieli jakies problemy bo cos nie bylo spasowane itd. z gory dzieki za odpowiedzi
Pawlo 2004 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Napisz PW do TOM77 ja kupiłem od niego i jestem zadowolony.
jacb82 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 najlepiej grafitowe czy jakos tak, nie kupuj jakiejs taniochy bo bedziesz zalowal
witek_1308 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 grafitowe czyli jakie? bo wlasnie tej taniochy sie boje...
NYNA Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ja zakładam zawsze Valeo albo Boscha i jest Ostatnio kupuje z tej stronki: http://www.wycieraczki.sklep.pl/
Mroczko Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 ja od zawsze Boscha i moge bez chwili zastanowienia polecic _________________ samochody używane i auto moto giełda
Madas Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 ja kupiłem banany Valeo od kolegi z forum .... mam je kilka miesięcy i sprawują się świetnie, i do tego ma je bardzo tanio ...
czesia Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 A ja polecam wycieraczki SWF, idą na pierwszy montaż, produkuje je Valeo,testuję je od miesiąca i naprawdę jestem pod wrażeniem.
Madas Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 A ja polecam wycieraczki SWF, idą na pierwszy montaż, produkuje je Valeo,testuję je od miesiąca i naprawdę jestem pod wrażeniem. :good: właśnie te mam
emment Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 ja kupiłem Bosch AROTWIN tylko że nie da się ich u mnie założyć... tak jakby w ogóle nie pasowały mimo że pasować powinny i że mam te jakieś klipsy
niuniek222 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Jeśli masz mocowanie na klipsy to nie zalozysz wycieraczek Aero. Musisz zmienic ramiona i wtedy bedzie ok.
jacb82 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Ja zakładam zawsze Valeo albo Boscha i jest potwierdzam
ŁYSY44 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja kupiłem valeo i jestem zadowolony kupowałem od kolegi z forum
Mach Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 na pytanie jakie wycieraczki do B7 trzeba najpierw ustalicz czy pod zwykle ramiona czy pod Aero bo jest znaczna roznica, pod ramiona Aero nie kazde zamienniki beda pasowaly. Osobiscie mam Aero i uwazam ze oryginaly sa najlepsze, tj najdluzej u mnie dzialaja
witek_1308 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 a jak to rozpoznac? jest jakis napis czy charakterystyczny ksztalt?
puertoss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 BOSCH AEROTWIN wszakże mam B5 ale nie kupie juz innych tylko te, sa super i na dlugo (już 2 lata) :gwizdanie:
Pzwmichal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 BOSCH AEROTWIN wszakże mam B5 ale nie kupie juz innych tylko te, sa super i na dlugo (już 2 lata) :gwizdanie: Potwierdzam kupowałem już kilka modeli wycieraczek, łącznie z Ori i najlepsze są Aerotwin
Mach Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a jak to rozpoznac? jest jakis napis czy charakterystyczny ksztalt? na gorze mocowanie Aero z klipsem na dole mocowanie pod zwykle ramie
verpa Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 to i ja sie podłącze. Mam pióra aero kupione od kolegi z forum niecały rok temu. Wycieraczki ładnie wycierają, jednak są głośne. Jak deszcz nie pada to są ciche. Miał ktoś podobny probelm? czy jest na to jakiś sposób? wymiana na nowe?
witek_1308 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Tak informacyjnie, moze to komus pomoze - kupilem Valeo od kolegi z forum i na razie jest ok (zbieraja dobrze, na halas nie narzekam ale tez niezbyt dlugo ich uzywam). Montaz banalnie prosty, wszystko pasuje jak ulal.
Rekomendowane odpowiedzi