Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki z racji, że nasz kolega Grzanek ma za dużo "siły" kupię klamkę do otwierania maski w dobrej cenie.... :wallbash::kox::polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cena moim zdaniem duża, A do koloru. to Marek_XTR ma taką kierę do bezowej skóry... :hi:

dsc013281024x768.jpg

Opublikowano

Co wam się moja kiera nie podoba :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Co wam się moja kiera nie podoba :gwizdanie: :decayed:

Mi się jak najbardziej podoba :good:

Opublikowano

MI tez;) bede miał taką samą;):radocha:

Opublikowano

Przecież wszystkim się Twoja kiera. Chodzą słuchy, że nawet malik się na nią ślini ;)

Opublikowano

?Marek napisz na pw numer gg do ciebie

Opublikowano
  • Autor

cool mam taka kiere bezowa/bananowa z MF i poducha :) chyba gdzies mam fote nawet na komorce :mysli:[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 23:32_________________________________________________A ch$j d*pa mam 4 ramiona taka bezowo/bananowa MF z poduszka

Opublikowano

dolicz jakies 400zl(minimum) poducha i juz masz kiere :decayed: troche chyba za droga jest :cool1:

Opublikowano

Siemka

Szykuje sie do kupna B szósteczki i stąd moje zainteresowanie/ pytanie :)

Audi nie jest mi obce bo mam już b5 ale nastał czas na coś nowszego :decayed: więc co powiecie o zestawieniu 1.8T Q tak z 2001-2002? Czytałem wiele ale chce znać opinie użytkowników.

To jak pomożecie? :>

dobry egzemplarz będzie trochę kosztował nie ma co się łudzić na jakie kolwiek ogłoszenia typu "Okazja"

Na to jestem przygotowany ale chodzi mi o opinie typu awaryjność, dostępność części lub coś w ten deseń. Wiem że to wszystko moge znaleźć w necie ale chodzi mi o opinie użytkowników :wink4:

Opublikowano

Siemka

Szykuje sie do kupna B szósteczki i stąd moje zainteresowanie/ pytanie :)

Audi nie jest mi obce bo mam już b5 ale nastał czas na coś nowszego :decayed: więc co powiecie o zestawieniu 1.8T Q tak z 2001-2002? Czytałem wiele ale chce znać opinie użytkowników.

To jak pomożecie? :>

dobry egzemplarz będzie trochę kosztował nie ma co się łudzić na jakie kolwiek ogłoszenia typu "Okazja"

Na to jestem przygotowany ale chodzi mi o opinie typu awaryjność, dostępność części lub coś w ten deseń. Wiem że to wszystko moge znaleźć w necie ale chodzi mi o opinie użytkowników :wink4:

Napisz do mojego kumpla grzes1150 on taki siliczek ma :) Podpowie ci na co zwrocic uwage w tym motorze :decayed:

Opublikowano

Panowie chce sprawdzic czy jest rypniety sensor airbag ,chce przełożyć sprawny sensor do auta kolegi, jezeli sensor ma takie same oznaczenia i kodowanie jest takie samo to moge to bez problemu zamienic??

Gdzie dokładnie sprawdza sie kodowanie sensora, czy sensor znajduje się pod ręcznym??

Opublikowano

Wchdzisz w AIR BAG 15 Sterownik jest w okolicach recznego ale musisz sciagnac tunel aby do niego sie dostac .

Coding

Standard (Rest of World): Front Airbags/Front Side Airbags/Front Seatbelt Tensioners/Head Airbags

0010602 = Standard

0010702 = Standard + Rear Side Airbags

0011602 = Standard + Key Switch for Passenger Airbag Deactivation

0011702 = Standard + Rear Side Airbags + Key Switch for Passenger Airbag Deactivation

Standard (North America): Front Airbags/Front Side Airbags/Front Seatbelt Tensioners/Head Airbags

0010605 - Standard + 2 Rear Seatbelt Tensioners

0010705 - Standard + 2 Rear Seatbelt Tensioners + Rear Side Airbags

0010607 - Standard + 3 Rear Seatbelt Tensioners

0010707 - Standard + 3 Rear Seatbelt Tensioners + Rear Side Airbags

Opublikowano

juz znalazlem, ale dzieki na pewno sie przyda potomnym :notworthy:

ja mam u siebie sterownik o nr 8E0 959 655 i kodowanie 0010602, czyli jak u kumpla mam takie same parametry to przekładam i wszystko powinno byc ok?

ile czasu zajmuje zdjecie tunela, trzeba wyciagac fotele??

Opublikowano

foteli nie trzeba, jak tego niegdy nie robiłes to jakies poł godzinki

Opublikowano

Miśki... W swoich profilach macie teraz możliwość wybrania wariantu skrzyni biegów :good: