Opublikowano 4 Listopada 201114 l Chłopaki z racji, że nasz kolega Grzanek ma za dużo "siły" kupię klamkę do otwierania maski w dobrej cenie....
Opublikowano 4 Listopada 201114 l http://allegro.pl/kierownica-lopatki-multifunkcja-audi-a4-a6-a8-i1883765817.html Dobra cena?? zastanawiam sie nad kupnem i czy kolorystycznie bedzie pasować do skory mojej bezowej tzw<banan>?
Opublikowano 4 Listopada 201114 l cena moim zdaniem duża, A do koloru. to Marek_XTR ma taką kierę do bezowej skóry...
Opublikowano 4 Listopada 201114 l Co wam się moja kiera nie podoba :gwizdanie: Mi się jak najbardziej podoba
Opublikowano 4 Listopada 201114 l Przecież wszystkim się Twoja kiera. Chodzą słuchy, że nawet malik się na nią ślini
Opublikowano 4 Listopada 201114 l Autor cool mam taka kiere bezowa/bananowa z MF i poducha chyba gdzies mam fote nawet na komorce [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 23:32_________________________________________________A ch$j d*pa mam 4 ramiona taka bezowo/bananowa MF z poduszka
Opublikowano 5 Listopada 201114 l dolicz jakies 400zl(minimum) poducha i juz masz kiere troche chyba za droga jest
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Siemka Szykuje sie do kupna B szósteczki i stąd moje zainteresowanie/ pytanie Audi nie jest mi obce bo mam już b5 ale nastał czas na coś nowszego więc co powiecie o zestawieniu 1.8T Q tak z 2001-2002? Czytałem wiele ale chce znać opinie użytkowników. To jak pomożecie? :> dobry egzemplarz będzie trochę kosztował nie ma co się łudzić na jakie kolwiek ogłoszenia typu "Okazja" Na to jestem przygotowany ale chodzi mi o opinie typu awaryjność, dostępność części lub coś w ten deseń. Wiem że to wszystko moge znaleźć w necie ale chodzi mi o opinie użytkowników
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Siemka Szykuje sie do kupna B szósteczki i stąd moje zainteresowanie/ pytanie Audi nie jest mi obce bo mam już b5 ale nastał czas na coś nowszego więc co powiecie o zestawieniu 1.8T Q tak z 2001-2002? Czytałem wiele ale chce znać opinie użytkowników. To jak pomożecie? :> dobry egzemplarz będzie trochę kosztował nie ma co się łudzić na jakie kolwiek ogłoszenia typu "Okazja" Na to jestem przygotowany ale chodzi mi o opinie typu awaryjność, dostępność części lub coś w ten deseń. Wiem że to wszystko moge znaleźć w necie ale chodzi mi o opinie użytkowników Napisz do mojego kumpla grzes1150 on taki siliczek ma Podpowie ci na co zwrocic uwage w tym motorze
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Panowie chce sprawdzic czy jest rypniety sensor airbag ,chce przełożyć sprawny sensor do auta kolegi, jezeli sensor ma takie same oznaczenia i kodowanie jest takie samo to moge to bez problemu zamienic?? Gdzie dokładnie sprawdza sie kodowanie sensora, czy sensor znajduje się pod ręcznym??
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Wchdzisz w AIR BAG 15 Sterownik jest w okolicach recznego ale musisz sciagnac tunel aby do niego sie dostac . Coding Standard (Rest of World): Front Airbags/Front Side Airbags/Front Seatbelt Tensioners/Head Airbags 0010602 = Standard 0010702 = Standard + Rear Side Airbags 0011602 = Standard + Key Switch for Passenger Airbag Deactivation 0011702 = Standard + Rear Side Airbags + Key Switch for Passenger Airbag Deactivation Standard (North America): Front Airbags/Front Side Airbags/Front Seatbelt Tensioners/Head Airbags 0010605 - Standard + 2 Rear Seatbelt Tensioners 0010705 - Standard + 2 Rear Seatbelt Tensioners + Rear Side Airbags 0010607 - Standard + 3 Rear Seatbelt Tensioners 0010707 - Standard + 3 Rear Seatbelt Tensioners + Rear Side Airbags
Opublikowano 5 Listopada 201114 l juz znalazlem, ale dzieki na pewno sie przyda potomnym ja mam u siebie sterownik o nr 8E0 959 655 i kodowanie 0010602, czyli jak u kumpla mam takie same parametry to przekładam i wszystko powinno byc ok? ile czasu zajmuje zdjecie tunela, trzeba wyciagac fotele??
Opublikowano 5 Listopada 201114 l foteli nie trzeba, jak tego niegdy nie robiłes to jakies poł godzinki
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Panowie masz ktos moze na zbyciu lampe albo dekielek od BIXA prawa ?
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Miśki... W swoich profilach macie teraz możliwość wybrania wariantu skrzyni biegów