Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja Wam może kupie ten cały kąplet a Wy się podzielicie :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to czemu masz RHD i LHD ?

Opublikowano

No ale gaz jest chyba po prawej stronie w RHD co?

Opublikowano

OK juz zamowione, 17 euro + vat. Kupiłem ale nie dla siebie, koleś się wystawił z nakładkami na pedały od s4 (aluminium) nówki sztuki, od 3 miesięcy chciał za nie 90 euro i w końcu napisał, że się może wymienić za ambiente (nie sprawdzał w serwisie bo to pusty irol :D) no i za 20 euro bede mial pedały, niestety bez podstopnicy ale co tam hehe

poważnie?a gdzie to znalazłeś?będę też musiał zajrzeć...takie biznesy to można robić :polew:

laki jak chcesz to mam namiar na nowe pedaly RS4 z postopnica za 120€ :naughty:

na razie nie...trzeba kase oszczędzać...szykują sie zydelki alcanatra :naughty:

Opublikowano

to ja Wam może kupie ten cały kąplet a Wy się podzielicie :naughty:

to poczekajmy może ktoś będzie chętny na sprzęgło i hamulec :>

Opublikowano

dzięki :good: :good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 20:24_________________________________________________Gdzie jest temat kolegi Tom77 który sprzedaje ori części w dobrych cenach?? :notworthy:

leń :tongue4:

Opublikowano

Już znalazłem hehee :tongue4:

Opublikowano

Panowie ta blenda z 38sekundy jest to OEM ?

Opublikowano

Nie sądzę[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 19:16_________________________________________________Ile mogę wołać za obudowę kierownicy pod tempomat 6ps (soul)?

I mam jeszcze 2 uchwyty na lampki do podświetlania nóg z tyłu (pod fotel)

Jacyś chętni?

Opublikowano

Panowie czy zwykłym kablem viakena kkl zakoduje tempomat w B6, albo vag comanderem??? :notworthy:

Opublikowano

Panowie czy zwykłym kablem viakena kkl zakoduje tempomat w B6, albo vag comanderem??? :notworthy:

tak :good: Instrukcja wiesz gdzie jest?
Opublikowano

tak :good: Instrukcja wiesz gdzie jest?

:notworthy:

spoko znajde instrukcje, własnie podłaczalismy kkl do B6 łaczy sie ze wszystkim, jutro kumpel wymienia ten kabel comandera na kkl u viakena

Opublikowano

Pytanie do Was mam.......

Jak założe s4 na tył a cały pakiet mam s-line to wiocha bedzie??? :rolleyes:

Pytam bo kurde tak mi sie podoba ten zderzak s4 tył, a znow przod s-line, wiem ze to moje auto i moge sobie robic co chce ale chciałbym zasięgnąć opini waszej......

Opublikowano

Nie wiesz, że na forum góruje styl 'ori' ?? :) Misz masz mi się też podoba, ale zostałem przy s linie

Opublikowano

Nie wiesz, że na forum góruje styl 'ori' ?? :) Misz masz mi się też podoba, ale zostałem przy s linie

Kur... a to taki placek jak w kadecie gsi ;)) nie obrażcie sie ale s4 ma charakter tył;)) wczoraj pod ikea w gdansku stanął ktos s4 przy moim i moj wygladał "nie rasowo" .....

W kazdym razie mam obydwa na stanie na dwie rurki , s4 z kpl pdc igła, s-line bez pdka i mysle mysle :mysli: :mysli:

Opublikowano

Kur... a to taki placek jak w kadecie gsi ;)) nie obrażcie sie ale s4 ma charakter tył;)) wczoraj pod ikea w gdansku stanął ktos s4 przy moim i moj wygladał "nie rasowo" .....

W kazdym razie mam obydwa na stanie na dwie rurki , s4 z kpl pdc igła, s-line bez pdka i mysle mysle :mysli: :mysli:

Zrób tak aby Ci się podobało :> Dla mnie ideał to właśnie przód S line i d*pa S4 - co nie zmienia faktu, że miksera z obecnego auta nie zrobię. Jednak to Twój wóz więc... you're free 2 go ;)

Opublikowano

dawaj chłopie S4 na tył, tym bardziej że go masz, ja bym już dawno nie wytrzymał i założył. Lepszej d*py dla b6tki nie ma.

Opublikowano

wal mix- d*pa S4 jest genialna. masz auto Czestera i Dominika. Ale temat jest ciężki też miałem taki dylemat jakiś czas temu :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 07:38_________________________________________________jeszcze alternatywą na tył jest hofele http://www.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a4_b6_8e/audi_a4_b6_8e_karosserie_evo.html też za***isty zderzak- tyle że jeszcze na allegro ani na jebaju nie widziałem
Opublikowano

Jak dla mnie bodykit S4 jest ładniejszy od S-line. W S4 zderzaki są jednoczęściowe, a przy S-line 2-częściowe i to mnie do nich zniechęca. Poza tym kratki boczne zderzaka przedniego S-line są w plaster miodu co nijak wg mnie pasuje wizualnie do kratki środkowej i grilla.

Reszta pakietu S4 też syci - ładniejszy grill, agresywniejsze listwy drzwi.

Ale wiadomo są różne podejścia i gusta , także zrób jak Tobie odpowiada. Auto robisz dla siebie nie pod innych