Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sciagnij kleme i na wylaczonej stacyjce sprawdz ile amper ubywa

Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2

Kleme jedną z aku? Łopatologicznie proszę.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

masz dwie klemy na akumulatorze... + i -. masz zdjąć jedną z nich :grin:

Opublikowano

Wymienial moze ktos z Was silownik zamka tylnej klapy? Pasuje moze z innego auta?

Opublikowano
Wymienial moze ktos z Was silownik zamka tylnej klapy? Pasuje moze z innego auta?

nie lepiej go zregenerować :wink:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-silniczka-zamka-bagazniku-172481/ chyba że całkiem padł albo cy cuś:wink:

Opublikowano

Jak wyjąć przyciski od podnoszenia szyb? Trzeba boczki rozbierać i ściągać te rączki?

Opublikowano
Jak wyjąć przyciski od podnoszenia szyb? Trzeba boczki rozbierać i ściągać te rączki?

Niestety tak :thumbdown:

Opublikowano

Tak

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

To przy okazji pomaluje te poobdzierane rączki :decayed:

Opublikowano

Panowie mam pytanie

Ledwo zacząłem się cieszyć z Blutka w aucie a już zaczyna mnie denerwować jedna rzecz , chodzi o ten gong/dźwięk gdy moduł sie łączy i rozłącza z telefonem . Można to jakoś wyłączyć ?

Opublikowano
Panowie mam pytanie

Ledwo zacząłem się cieszyć z Blutka w aucie a już zaczyna mnie denerwować jedna rzecz , chodzi o ten gong/dźwięk gdy moduł sie łączy i rozłącza z telefonem . Można to jakoś wyłączyć ?

nie tylko Ciebie to denerwuje ale zapewne każdego kto go ma ... nie da się :kwasny:

Opublikowano

A zobaczysz jak Twoją małżonkę będzie wkurw... jak wyskoczysz do sklepu, będziesz się kręcił po nim a ona będzie słuchała muzyki w samochodzie... :facepalm:

Opublikowano

będzie ktoś chętny na komplet foteli s-line b6 avant bardzo ładne w przednie fotele włożone są maty ale tylko w siedziska oparć nie mam:facepalm: wiązka jest pod grzanie cena 1200zł

Opublikowano

Panowie a więc mam kluczyk z B7 vcdsa jak go teraz zakodować?:hi:

Opublikowano

Miszcze ile sa warte zegary z Esss a ile z mojego auto w,kolorze?

Opublikowano
Panowie a więc mam kluczyk z B7 vcdsa jak go teraz zakodować?:hi:

był temat na forum gdzieś- kodowanie, adaptowanie kluczyków :wink: moduł komfortu.

Opublikowano
Miszcze ile sa warte zegary z Esss a ile z mojego auto w,kolorze?

Na alledrogo widziałem licznik S4 B6 za 6 stów .

Kiedy zaczęli robić te niewycierające się plastiki w B6? Po 2003 roku już nie było problemu z ich wycieraniem się? Przycisk, szyby itp.

Opublikowano

już w 03 roku :naughty:

Opublikowano
A zobaczysz jak Twoją małżonkę będzie wkurw... jak wyskoczysz do sklepu, będziesz się kręcił po nim a ona będzie słuchała muzyki w samochodzie... :facepalm:

Kiedyś byłem w sklepie a auto pod sklepem stało odpalone (żona w aucie się grzała), zaczął dzwonić telefon, odbieram a tu słychać głos w samochodzie :D a w telefonie cisza.

Myśle sobie - co jest z tym telefonem ? :grin:

Skapłem sie dopiero jak wróciłem do auta. :facepalm:

Opublikowano

No dokładnie też parę razy miałem taką wtopę:decayed: a najgorsze jak ktoś zadzwonił i nie chciałem żeby moja słyszała i musiałem kombinować i wyłączać blutka:grin:

Opublikowano

Ja ostatnio wyjąłem radio telefon dzwoni odbieram i cisza i w telefonie i w aucie. Po dobrej chwili zczaiłem że BT bez radia nie działa a już wkurwkę zacząłem łapać ze znowu coś padło :polew: