Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szanowni koledzy wazne pytanidm a mianowicie poszukuje tego gabkowego wkladu opercia fotela w wersji S-Line do B7 , numer tej poduchy to 8E0 881 776AD

To juz 3 fotel od poltora roku kiedy ta poducha /wklad gabkowy peka na bokach , gdzie oparcie fotela jest zagiete jako boczne trzymanie. Juz nie mam pojecia co zrobic aby ta gabka nie pekala , nie byla przerywana od tego preta od konstrukcji oparcia

Moze ktos z Was posiada sam ten gabkowy wklad w dobrym nie naruszonym stanie lub moze sam fotel pasazera ale S-Line w materiale nie skora to chetnie odkupie. Dlatego pasazera gdyz ja mam auto wersji angielskiej to akurat z polski pasazera podejdzie na miejsce kierowcy do mnie

Sam nowy wklad oparcia 404zl w ASO masakra az szkoda gadac.

Dzieki i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Aku wymieniony... pali suka od strzała...

ladowanie sprawdzone i 14.2 laduje. czyli wszystko ok?

Odpowiednio:good:Duży kupiłeś? Ja 60Ah Centra Futura:kox:

Opublikowano

Varta 77 780:wink: pisałem ze 3 strony wczesniej

i oczywiscie inzynierowie popisali sie... imbusem za ciorta nie dojedziesz zeby odkrecic. trzeba było nasadki przedłuzac:facepalm:

Opublikowano
Kto ma 1.8T AVJ niech napiszę jakie obroty na 5 biegu przy 110km/h :good:

Lekko ponad 3 tyś

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ----------

Varta 77 780:wink: pisałem ze 3 strony wczesniej

i oczywiscie inzynierowie popisali sie... imbusem za ciorta nie dojedziesz zeby odkrecic. trzeba było nasadki przedłuzac:facepalm:

Tym aku nie błysneli i miejsce wujowe bo ciężko wyciągnąć i wsadzić dziada.

Ja e klekocie miałem chyba 74ah

Opublikowano

wczesniej miałem CONAC.. 620 rozruchowego... wiec wcale sie nie dziwie ze w zimie nie ogarniał.

wie ktos co to za firma CONAC? auto z NL sprowadziłem

Opublikowano

Ja mam fabrycznie loche 95Ah w AVF Q

Opublikowano
Witam!

Szanowni koledzy wazne pytanidm a mianowicie poszukuje tego gabkowego wkladu opercia fotela w wersji S-Line do B7 , numer tej poduchy to 8E0 881 776AD

To juz 3 fotel od poltora roku kiedy ta poducha /wklad gabkowy peka na bokach , gdzie oparcie fotela jest zagiete jako boczne trzymanie. Juz nie mam pojecia co zrobic aby ta gabka nie pekala , nie byla przerywana od tego preta od konstrukcji oparcia

Moze ktos z Was posiada sam ten gabkowy wklad w dobrym nie naruszonym stanie lub moze sam fotel pasazera ale S-Line w materiale nie skora to chetnie odkupie. Dlatego pasazera gdyz ja mam auto wersji angielskiej to akurat z polski pasazera podejdzie na miejsce kierowcy do mnie

Sam nowy wklad oparcia 404zl w ASO masakra az szkoda gadac.

Dzieki i pozdrawiam.

jeszcze wczoraj widziałem taką gąpe na aledro :naughty: gość sprzedawał rozbebrany fotel s-line na części:naughty:

Opublikowano

Dominiku a masz moze linka do tej strony z allegro? Dzisiaj przegladalem ale nic podobnego nie znalazlem.

Opublikowano
Dominiku a masz moze linka do tej strony z allegro? Dzisiaj przegladalem ale nic podobnego nie znalazlem.

też patrzyłem dziś i już niebyło , znajde chwile to jeszcze lukne:wink:

Opublikowano

Witam. Mam mały problem wiec zwracam sie do Ekspertow, otoz chcialem spuscic płyn chłodniczy zeby wymienic termostat. Odkrecilem kranik spustowy i nic nie leci.. Odkrecilem korek zbiorniczka zeby nie bylo jakiegos podcisnienia czy co to tam moze wystapic i dalej nic.. Sciagnalem wezyk z oczkiem do odpowietrzania i dalej nic nie leci.. Jaka moze byc tego przyczyna? Chyba ze robie cos nie tak..

Opublikowano

Kolego odkręcenie "kraniku spustowego" nic nie da , trzeba go jeszcze wyciągnąć :decayed: i wtedy spłynie z układu płyn chłodniczy (miałem tak u siebie) .

Opublikowano

marcin9680, Jakbyś potrzebował obszycie ze szmaty czarnej z fotela sportowego to mam. Wala mi się gdzieś w garażu.

Opublikowano
Dacie wiarę, że w Italii nie idzie dostać przegubu wewnętrznego do mojej B6?

Oczywiście nigdzie po za serwisem, gdzie kosztuje 320 €...

Masakra. Fura już miesiąc stoi na warsztacie a mnie chyba jakiś szlag trafi :rant:

No to czemu nie dajesz znać :facepalm:

Opublikowano
Kto ma 1.8T AVJ niech napiszę jakie obroty na 5 biegu przy 110km/h :good:

Skoro na 6 przy 110 mam 2150 obr to na 5 będzie ze 2500?

Opublikowano

Dominik dzieki za checi , jak bys cos wiedziol to daj znac. Kolego "julo23" wlasnie szmata na moim foteliku jest idealna choc znajac to z doswiadczenia jak tak dluzej pojezdze z tym peknietym wkladem gabkowym to zaraz sie w tym miejscu przetrze sie material od tego cholernego preta. Jak by co to bede o tym pamietal ,ze masz taka szmate na zbyciu w razie czego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dominik dzieki wielkie ale ja mam ten drugi typ foteli S-Line tak wiec te nie podpasuja.

Opublikowano

Te fotele zajechane jak koń po westernie :decayed:

Opublikowano
Dominik dzieki wielkie ale ja mam ten drugi typ foteli S-Line tak wiec te nie podpasuja.

S line maja taki sam ksztalt, tylko materialem sie roznia:hi: