Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zegar zaciąga godzinę tylko raz dziennie o 15?

Nie. Codziennie o 3:00...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W ASO wkładka zamka 680zł - zamawia się pod VIN, czas oczekiwania 1 tydzień.

Zamówiłem klamkę gładką + malowanie - 110zł także taniej znacznie. Nie chce mi się po allegro szukać, a poza tym same porysowane są widzę. Poza tym doradca serwisowy powiedział ze przy Avantach 95% klientów decyduje się na taki manewr :naughty:

Numer tej pełnej osłony klamki to: 8E0 839 239 GRU - koszt ok 75 zł. Więc malowanie tej klamki w aso pod kod lakieru wyniesie 35 zł??

Też ktoś kiedyś próbował kombinować przy mojej wkładce zamka, i zastanawiam się co zrobić :eusathink: Kupić nowy wkład, czy tą klamkę gładką...

Opublikowano

Ja mam rabat w aso. Malowanie 50zl, klamka 65 po rabacie.

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano
:hi: turzol ja sporo siedzę na allegro i takich okazji nie łapie :kwasny:
Opublikowano

nie trzeba ślęczeć na allegro żeby łapać okazje ;)

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Blachu weź też pod uwagę czy masz klapę w Avancie na kluczyk, ja posiadam. Bo niby jak wejdziesz do auta jak pilot przestanie działać ? Z tego co wiem to w B6 to nie było standardowe wyposażenie i zamek w klapie był za dopłatą.

Opublikowano

nie trzeba ślęczeć na allegro żeby łapać okazje ;)

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Blachu weź też pod uwagę czy masz klapę w Avancie na kluczyk, ja posiadam. Bo niby jak wejdziesz do auta jak pilot przestanie działać ? Z tego co wiem to w B6 to nie było standardowe wyposażenie i zamek w klapie był za dopłatą.

Mam sedana :wink: tylną klapę mam na kluczyk. No właśnie, gdy pilot przestanie działać może być problem - wtedy pozostaje otworzenie bagażnika zapasowym kluczem, dalej przez tylne składane oparcie... :eusathink:

Więc nie wiem czy w moim przypadku ta pełna klamka to najlepszy wybór :whistling:

Opublikowano

WTF

Pojechałem na myjkę, bo od 3 tygodni nie byłem. Odpalam samochód, temp. 90*C a obroty na 2 tyś wskakują i do 1200 spadają i falują. Przeciągnąłem go kilka razy 1-2-3 do odcięcia i pod domem wywaliło błąd ESP i EPC :eusathink:

Zalane ECU?

Opublikowano

Turzol a wkładka została w środku?? W bydgoszcyz ostatniuo zginęły z jkiś aut wkładki a potem za jakiś czas całe auta :kwasny:

Opublikowano
Turzol a wkładka została w środku?? W bydgoszcyz ostatniuo zginęły z jkiś aut wkładki a potem za jakiś czas całe auta :kwasny:

nie została , dziure mam ale nie na wylot .

Opublikowano

czyli po prostu rozjebali i poszli ??

Opublikowano

chłopaki wszystkim wam życze udanej zabawy sylwestrowej i dobrej imprezy:drinks::drunk::dance2::banan3::banan2:

Opublikowano
czyli po prostu rozjebali i poszli ??

tak, albo przygotowali sobie na inny raz. Auto stoi już na strzeżonym bo lepiej dmuchać na zimne. Gdyby ten fabryczny alarm był chociaż słyszalny to postawiłbym pod oknami i może coś usłyszał, a tak to o dupe rozbić tą syrenkę śmieszną.

Opublikowano

dlatego ja założyłem nie ori

:dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk:

!!Panowie najlepszego na ten nowy rok i przede wszystkim zdrowia!!

:dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk::dancing::dancing::drunk::drunk:

Opublikowano

Ode mnie również wszystkiego najlepszego w nowym roku :thumbup1: Każdemu życzę RS4 :decayed: Bawcie się dobrze :drunk:

Opublikowano

Najlepszego:decayed:

Opublikowano

Najlepszego Dywizjonowcy i reszta mafii:decayed: ja dzisiaj jestem na imprezie pt.:

out.php?i=464837_img-8301.jpg:doh::grin:

Opublikowano
Najlepszego:decayed:

+1:decayed:

Opublikowano

Nie chciałby ktoś opon 225/40 18, opony z 14.01 bieżnik z 6mm tylko z jednej strony trochę starte za 200 zł 2 sztuki ?

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ----------

16332710151387121968638.jpg

:kox:

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

CLH + DRL , gdybym nie miał już by był mój :wink:

WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ DRL AUDI A4 B6 B7 (2900431112) - motoAllegro

Opublikowano

No cena w pytę tylko łykać:wink:

Opublikowano

14.01 to jest co ? 14 tydzien 2001r ?