Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8E0 959 565 A 4PK – joystick lusterek (4-pozycyjny)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki Bardzo trzeba to wymodzić nareszcie.

Opublikowano

:hi:

No dobrze koleś mówi ale ja np. swoje przetwornice regenerowałem więc nie wiem czy nie da się naprawić:naughty:

Awaria awarii nie równa. Może miałeś coś "naprawialnego". Ja czasem zawożę coś z firmy to takich magików, niby niepozorny serwis a potrafią cuda robić, jak jest potrzeba to odtworzą jakiś spalony układ, zrobią go z "boku" i wszystko działa :naughty: a wtedy na spokojnie można ściągać nową część.

Co do filmu... przy braku szczęścia to by mogło zajarać się na aucie a tedy nieciekawie :shock3: Chociaż swoją drogą kupiłem kiedyś rodzicom do Skody pod fabryczny xenon zamienniki D2S na allegro i chodzą do dziś, dokładnie półtora roku bo właśnie sprawdziłem skrzynkę i mail potwierdzający jest z czerwca 2011. Pierw zamontowałem jeden i porównałem z ori ale jak dla mnie różnicy prawie brak. Najważniejsze, że bezawaryjnie działa.

Opublikowano
:hi:
No dobrze koleś mówi ale ja np. swoje przetwornice regenerowałem więc nie wiem czy nie da się naprawić:naughty:

Awaria awarii nie równa. Może miałeś coś "naprawianego". Ja czasem zawożę coś z firmy to takich magików, niby niepozorny serwis a potrafią cuda robić, jak jest potrzeba to odtworzą jakiś spalony układ, zrobią go z "boku" i wszystko działa :naughty: a wtedy na spokojnie można ściągać nową część.

Co do filmu... przy braku szczęścia to by mogło zajarać się na aucie a tedy nieciekawie :shock3: Chociaż swoją drogą kupiłem kiedyś rodzicom do Skody pod fabryczny xenon zamienniki D2S na allegro i chodzą do dziś, dokładnie półtora roku bo właśnie sprawdziłem skrzynkę i mail potwierdzający jest z czerwca 2011. Pierw zamontowałem jeden i porównałem z ori ale jak dla mnie różnicy prawie brak. Najważniejsze, że bezawaryjnie działa.

tyle że d2s to zupełnie inna bajka bo zapłonnik jest w przetwornicy :wink:

Opublikowano

tyle że d2s to zupełnie inna bajka bo zapłonnik jest w przetwornicy :wink:

Aha.

Człowiek całe życie się uczy :wink:

Opublikowano

Leć w chrom. Przecież masz chromowany przełącznik świateł?

Panowie, nada się to? Nie brakuje niczego? ZDERZAK TYŁ AUDI A4 B6 KOMBI S-LINE (2919116896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Leć w chrom. Przecież masz chromowany przełącznik świateł?

Panowie, nada się to? Nie brakuje niczego? ZDERZAK TYŁ AUDI A4 B6 KOMBI S-LINE (2919116896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nada ale cena z d*py:facepalm:

Opublikowano

i nie ma PDC :wink:

Opublikowano

Może mi ktoś zmierzyc dolny grill S-line?? Albo jakieś foto jak się przerabia tą z C5:whistling:

Opublikowano
Może mi ktoś zmierzyc dolny grill S-line?? Albo jakieś foto jak się przerabia tą z C5:whistling:

gdzieś były te wymiary Artur82 gdzieś miał:eusathink:

Opublikowano

kilka stron wczesnie pisal ktos rozmiar tego gryyla dolnego...a z C5 jest podobny czy jak? ma ktoś foty porównawcze?

Opublikowano
kilka stron wczesnie pisal ktos rozmiar tego gryyla dolnego...a z C5 jest podobny czy jak? ma ktoś foty porównawcze?

Dzisiaj się postaram go zamontować to dam info co i jak:good: Tylko Nie wiem właśnie czy dużo się róznią:kwasny: Ogólnie wygląda bardzo fajnie ten z C5 i jakby pasował to różnicy widać nie będzie:wink: A kosztuje 40zł:decayed:

Opublikowano

kufa Rafał niemoge sie zebrać do tych fot , ale jak coś to z mojej strony zamianka przyklepana:decayed: także wstrzymaj sie jeszcze prosze:naughty:

Opublikowano

DSC_0452.JPG

Takie o:wink: Ale tak patrze u tych co mają ori że na górze chromu chyba nie macie albo jakoś za ramka tablicy to jest:mysli:

Opublikowano

[TABLE]

[TABLE]

[TD=class: vs_w-a]

Proszszsze

:wink:

Grill Audi A4 B6 S-line

$%28KGrHqF,%21jMFC1tkFgqbBQ5J%21UeYJw%7E%7E60_12.JPG

%21Bbfr%28q%21Bmk%7E$%28KGrHqMH-DUEqu5HY5h,BKwRbqz%28M%21%7E%7E_12.JPG

Grill Audi A6 C5

[/TABLE]

[/TD]

[/TABLE]

Opublikowano

:hi: Ten z C5 to już po przeróbce? Bo wygląda na to że tylko ten górny chrom jest odjęty tak jak myślałem:naughty:

Opublikowano

Kurde nadal mi multi nie działa. Nawet przyciski nie świecą:kwasny:

Opublikowano
Kurde nadal mi multi nie działa. Nawet przyciski nie świecą:kwasny:

Taśmę wymieniłeś?

Opublikowano

Dzisiaj przyszła już druga od WRC czujnik skrętu tym razem zakodowałem. Ale multi nadal nie działa:doh:

Opublikowano
Dzisiaj przyszła już druga od WRC czujnik skrętu tym razem zakodowałem. Ale multi nadal nie działa:doh:

No to jeśli poprawnie zakodowałeś, zostaje moduł albo coś z wiązką MF jest nie tak.