Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i zamontowałem kierę z B7.

Airbag oczywiście nie podłączony, obudowa kierownicy do wypieprzenia, MF nie ma. Zaje****!

Co ty żeś tam porobił :doh::decayed:

Panie, jak pierwszy raz montowałem manetkę do FIS to wtedy okręcałem tą obudowę zwykłym płaskim śrubokrętem i gwint tak zjechałem, że dzisiaj nie dało się tego za nic odkręcić :grin:

A ja jak coś idzie nie po mojej myśli to od razu bym wyrwał, rozbił, pourywał itd. :facepalm:

Po prostu nie mam jak tego teraz skręcić, a obudowa poobdzierana jest i musiałem przeca miejsce na tempomat zrobić i teraz brzydko patrzy :decayed:

Ale już zakodowałem wszystko, tempomat działa, nie wiem jak MF, ale wywala mi błąd, że sterowanie nie podłaczone więc pewnie będzie działać jak to podłącze pod kostkę :P

No to tylko ta kostka została i ta 4 pinowa wpinana do taśmy od tyłu, tylko jak to ugryźć.. Patrzałem na to dzisiaj i nie wiem jak ta kostka airbag ucięta na pół ma tam wejść i pasować :eusathink:

I jakie piny podłączyć, bo tam 4 są? W starej poduszce 2 kabelki były a tutaj w tej kostce są 4..

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

Ach ten tempomat...

Mam kolejną zabawkę na kilka tygodni :polew:

To pojechałeś po całości

obudowę pod kiere i tempomat skołował bym za około 80zł , tylko ta wysyłka :doh:

co do tej kostki to nie musisz żadnych pinów przekładać , ucinasz ją na pół i wkładasz tak jak jest , tylko musisz pomyśleć coś co by się nie cofała . Ja użyłem taśmy izolacyjnej :decayed: inni słyszałem nawet na jakimś papierku jeżdżą :decayed: .

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

szkoda że nie zrobiłem pikczerów jak u siebie to robiłem :doh:, było by dla potomnych. Niby są tematy o tym ale zero w nich dokładniejszych pikczerów :kwasny:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tada.wav

20130126193134.jpg

Opublikowano
no tak, ściągnij tylną popielniczkę i ten plastik pod nią i powinieneś widzieć

idę luknąć :wink:

dzięki

byłem i kurcze nie widzę tam żadnej śrubki żeby można było ta linkę podciągnąć , zobaczę jutro w dzień

Opublikowano

no to teraz szybko skłądaj i do flaszki :decayed:

Kumple już przyszli i oczywiście pierwsze co usłyszałem "ohoo, znowu... jak on to mówi? A! reza!"

Opublikowano

no to teraz szybko skłądaj i do flaszki :decayed:

Kumple już przyszli i oczywiście pierwsze co usłyszałem "ohoo, znowu... jak on to mówi? A! reza!"

:polew::polew::polew:

Opublikowano

A4B6 zakup kontrolowany TVN Turbo(powtórka) rajt fakin nał :decayed:

i ci ludzie :grin:

Opublikowano

Ale wyśmigana:facepalm:

Opublikowano
A4B6 zakup kontrolowany TVN Turbo(powtórka) rajt fakin nał :decayed:

i ci ludzie :grin:

kuzwa ale im ulepa znaleźli :) A para wymiata :decayed:

Opublikowano

czekajcie aż się swoim pochwalę :sarcastic:

Opublikowano

pany jaki numerek taśmy potrzebny jest żeby działało multi z kierownicy B6

8E0 953 541 ?

Opublikowano

np 8E0 953 541 D

:wink:

Opublikowano
np 8E0 953 541 D

a np z końcówką C

Opublikowano

Jest jeszcze E:naughty:

Opublikowano
np 8E0 953 541 D

a np z końcówką C

to zdaje sie zwykła tasiema:decayed:

Opublikowano

A - tam odrazu caly alfabet :grin:

Opublikowano

ok czyli D i E

Dzięki :hi:

Opublikowano
No i zamontowałem kierę z B7.

Airbag oczywiście nie podłączony, obudowa kierownicy do wypieprzenia, MF nie ma. Zaje****!

Co ty żeś tam porobił :doh::decayed:

Panie, jak pierwszy raz montowałem manetkę do FIS to wtedy okręcałem tą obudowę zwykłym płaskim śrubokrętem i gwint tak zjechałem, że dzisiaj nie dało się tego za nic odkręcić :grin:

A ja jak coś idzie nie po mojej myśli to od razu bym wyrwał, rozbił, pourywał itd. :facepalm:

Po prostu nie mam jak tego teraz skręcić, a obudowa poobdzierana jest i musiałem przeca miejsce na tempomat zrobić i teraz brzydko patrzy :decayed:

Ale już zakodowałem wszystko, tempomat działa, nie wiem jak MF, ale wywala mi błąd, że sterowanie nie podłaczone więc pewnie będzie działać jak to podłącze pod kostkę :P

No to tylko ta kostka została i ta 4 pinowa wpinana do taśmy od tyłu, tylko jak to ugryźć.. Patrzałem na to dzisiaj i nie wiem jak ta kostka airbag ucięta na pół ma tam wejść i pasować :eusathink:

I jakie piny podłączyć, bo tam 4 są? W starej poduszce 2 kabelki były a tutaj w tej kostce są 4..

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

Ach ten tempomat...

Mam kolejną zabawkę na kilka tygodni :polew:

To pojechałeś po całości

obudowę pod kiere i tempomat skołował bym za około 80zł , tylko ta wysyłka :doh:

co do tej kostki to nie musisz żadnych pinów przekładać , ucinasz ją na pół i wkładasz tak jak jest , tylko musisz pomyśleć coś co by się nie cofała . Ja użyłem taśmy izolacyjnej :decayed: inni słyszałem nawet na jakimś papierku jeżdżą :decayed: .

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

szkoda że nie zrobiłem pikczerów jak u siebie to robiłem :doh:, było by dla potomnych. Niby są tematy o tym ale zero w nich dokładniejszych pikczerów :kwasny:

No właśnie więszkość tak ogólnikowo zrobiona jest.

Czyli tnę starą kostkę od airbaga ale tego z B6 czy z B7 na pół i wkładam tam i tylko te piny wkładam?

Bo przecież jak już tą kostkę do taśmy wsadzę to niby pod co ją podłączę :decayed: Nie wiem, które piny ze starej przełożyć.

Opublikowano

z tej kostki tylko zdejmnij góre , ma taki cycek przesuwasz i zaostanie Ci połówka -kostki oczywiście:grin: wpinasz to tam gdzie potrza i śmiga:wink:

Opublikowano

Zdjąłem ją i jest jednoczęściowa :decayed:

Nie no zobaczę w poniedziałek jak dostanę kostkę pod MF to wtedy będę działał.

Ale dalej nie ogarniam jak mam to wpiąć, przecież to nie jest bezprzewodowe i siłą rzeczy muszę piny wypiąć ze starej kostki (2 piny) i wsadzić do tej nowej (a ona ma 4 piny) :decayed:

jXIJ8eml.jpg Niedzielona :decayed: