Opublikowano 27 Stycznia 201313 l die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline Też miałem to napisać ale jak już wspominałem moje szprechanie jest mierne i nie chciałem jakiejś głupoty palnąć die Dicksten = najgrubszy nic nie ma odnośnie tego ze to znaczy że nie ori ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- a tak przetłumaczył mi to tłumacz google niemiecki: Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile. na polski: To nie są replikami oryginalnych części. I dlatego się zapytałem bo nie byłem pewny , no i ta cena tez mnie zmyliła , bo kto tyle daje za podróbki
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy:
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy: Jakbym pier**lił to bym d*pą ruszał
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki...
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l die Dicksten tzn że nie ori :thumbdown: To znaczy że "te grubsze" że niby S4 są masywniejsze niż sline pier**li....sz ile razy jest napisane die Dicksten tzn że nie ori :polew::cheesy::cheesy: Jakbym pier**lił to bym d*pą ruszał oj tam oj tam
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... RS ja Cię bitte przeczytaj opis aukcji jeszcze raz: Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... Pisze jak byk "Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile"
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki... Pisze jak byk "Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile" No ale jak ktoś nicht verstehen języka niemieckiego i bedzie chciał to sobie przetłumaczyć np. tutaj Tłumacz Google to nie wychodzi że są one nie ori
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Pany - ile moze kosztowac komplet parktronika - czujniki + wiazki komplet + modul + glosniczek Taki zapierdziel ze dopiero wczoraj zalozylem nowy aku S5 i jak dzisiaj rano odpalilem to bo po 9 latach juz po 2 dniach postoju byla loteria - odpali czy nie ale zawsze ostatnim tchnieniem zalapywal a teraz to ...
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Pany - ile moze kosztowac komplet parktronika - czujniki + wiazki komplet + modul + glosniczekTaki zapierdziel ze dopiero wczoraj zalozylem nowy aku S5 i jak dzisiaj rano odpalilem to bo po 9 latach juz po 2 dniach postoju byla loteria - odpali czy nie ale zawsze ostatnim tchnieniem zalapywal a teraz to ... gdzies na forum była wiązka zderzaka z czujkami za 200zł,głosnik jakies 50 pare zł nowy w aso.moduł tez róznie zalezy jak trafisz ale mysle że ok 100-200zł i czy pdc tylko tył czy tył/przód.a piszesz że wiązki komplet..hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay Nooo całkiem całkiem:wink:
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył Łap Kabelsatz PDC Steuergerät - Zentralelektrik Audi A4 B6-33859
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l hmm raczej nie kupisz tej wiązki która idzie z modułu do całej kabelkologii z przodu przy bezpiecznikach.chyba że można juz trafic a mi o tym nie wiadomo bo jak ja szukałem to nie było Można te wiązki też kupić osobno. Ja mam gotowe wiązki na przód i tył kupione w kufatec.de a podeslesz linka na obsłuzenie samego tyłu?bo ja nie sprecham a potrzeba mi wiązki do modułu pdc tylko tył Łap Kabelsatz PDC Steuergerät - Zentralelektrik Audi A4 B6-33859 danke..
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l 20min do konca Kühlergrill S4 Chrom für Audi A4 B6 - Original Audi - mit S-Line Emblem | eBay obserwuje go juz jakiś czas