Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dam sobie spokój :wink:

:hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a to to ja wiem... ale zobaczysz jak będzie wyglądać :decayed: zresztą u paru klubowiczów widziałem tak wyrezane w a4 .. ale wiadomo thalia to nie a4 :grin:

znacie może jakieś sprawdzone przekaźniki na allegro albo automaty to LED;ów tak żebym te ledy podłączył ? na zasadzie ze włączam zapłon i sa LEDy a jak włączam pozycyjne to LEDY off ...

jak chcesz robić ringi to może diodowe :D

RINGI SMD BMW E46 2D 4D 5D SUPER JASNE DRL JAFRA (3259692424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

ale ring nie bardzo pasuję do :audi:

Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

a to to ja wiem... ale zobaczysz jak będzie wyglądać :decayed: zresztą u paru klubowiczów widziałem tak wyrezane w a4 .. ale wiadomo thalia to nie a4 :grin:

znacie może jakieś sprawdzone przekaźniki na allegro albo automaty to LED;ów tak żebym te ledy podłączył ? na zasadzie ze włączam zapłon i sa LEDy a jak włączam pozycyjne to LEDY off ...

jak chcesz robić ringi to może diodowe :D

RINGI SMD BMW E46 2D 4D 5D SUPER JASNE DRL JAFRA (3259692424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

właśnie LEDowe (diody) założyłem :)

Opublikowano

miedzikos czemu nie jestes w divisionie??

Opublikowano

za słabe auto mam :wink:

Opublikowano

Świetny ten lakier - S-a powinna być w tych barwach :wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

No i fota obowiązkowo do kalendarza.

Opublikowano

Nie chce ktoś nakładki na sprzęgło RS4? NAkładka oryginalna, nigdy nie zakładana, fabrycznie nowa :wink:. Mam tylko tą jedną na sprzęgło, pasuje również na hamulec, ktoś już tak zakładał. Jak coś to PW :wink:.

Opublikowano

Mi znowu te ledy jakos nie leżą na przód :kwasny:

Opublikowano
Nie chce ktoś nakładki na sprzęgło RS4? NAkładka oryginalna, nigdy nie zakładana, fabrycznie nowa :wink:. Mam tylko tą jedną na sprzęgło, pasuje również na hamulec, ktoś już tak zakładał. Jak coś to PW :wink:.

na hamulec nie pasuje ,chyba że ktoś przyklei nakładkę do pedała

Opublikowano

Świetny ten lakier - S-a powinna być w tych barwach :wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

No i fota obowiązkowo do kalendarza.

popieram do kalendarza zgłoś :thumbup1:

Opublikowano

Da się jakoś wyciągnąć popielniczkę dwa din nie ruszając radia i klimatronica? Wczoraj się mocowałem dobrą godzinę i nic.

Opublikowano
Da się jakoś wyciągnąć popielniczkę dwa din nie ruszając radia i klimatronica? Wczoraj się mocowałem dobrą godzinę i nic.

niebardzo:kwasny: trza wyciągać klimatron:wink:

Opublikowano

Idę dalej :decayed: Przy wyciąganiu klimy trzeba ruszyć rns? Zesrała mi się ostatnia sztuka wyjmaków...:kwasny:

Opublikowano
Idę dalej :decayed: Przy wyciąganiu klimy trzeba ruszyć rns? Zesrała mi się ostatnia sztuka wyjmaków...:kwasny:

nio trza:wink: