Opublikowano 1 Czerwca 201313 l No w sumie tak:decayed: idę ukręcić szyjkę---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- No to siup w ten głupi dziób:grin: http://img547.imageshack.us/img547/3296/dsc2663u.jpg to siup- spóźnione ale szczere STO LAT
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął to jak to z nimi w końcu jest?
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Może z nimi jest jak z naszą policją? Robią tylko od 7 do 15 @wladi, sto lat!
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?robiłem to kiedyś,docinasz boki i dół,w sumie jeden rząd-broń Boże ruszać góre
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l No to siup w ten głupi dziób:grin:http://img547.imageshack.us/img547/3296/dsc2663u.jpg u mnie dzis to samo... promo w Lidlu byla, wiec w sam raz po tym jak JD sie w domu skonczyl
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął to jak to z nimi w końcu jest?do pół roku będzie wszystko jasne
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?robiłem to kiedyś,docinasz boki i dół,w sumie jeden rząd-broń Boże ruszać góre ja nie ruszałem dołu ani góry, tylko boki
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l No i gitarra czemu Ty jeszcze sztywny nie jesteś bo ja już prawie Wiesz jak się do lustra pije to tak jest nie ma kto tempa narzucać:decayed:
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął to jak to z nimi w końcu jest?do pół roku będzie wszystko jasne Nie będzie, bo mam auto niezarejestrowane w PL, czyli bez nalepki na szybkie w dodatku bez tablicy z przodu, także tego próbowałem wszystkie jak szły, czy któryś błyśnie, bo powinny w tych godzinach moim zdaniem
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?robiłem to kiedyś,docinasz boki i dół,w sumie jeden rząd-broń Boże ruszać góre ja nie ruszałem dołu ani góry, tylko boki ja chyba też,pijany byłem z resztą
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l No i gitarra czemu Ty jeszcze sztywny nie jesteś bo ja już prawie Wiesz jak się do lustra pije to tak jest nie ma kto tempa narzucać:decayed: to się trza na skajpaja przerzucić dobra spadam bo lepiej piszę a już nie domawiam
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął to jak to z nimi w końcu jest?do pół roku będzie wszystko jasne Nie będzie, bo mam auto niezarejestrowane w PL, czyli bez nalepki na szybkie w dodatku bez tablicy z przodu, także tego próbowałem wszystkie jak szły, czy któryś błyśnie, bo powinny w tych godzinach moim zdaniem to chyba że tak
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Panowie, lajkować Keep it clean - kosmetyki samochodowe najwyższej klasy Dobry znajomy kosmetyki sprzedaje po najniższych cenach