Opublikowano 20 Listopada 201312 l [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl ale wyposażenie nie jest jakieś powalające, połowa wymienionego to lanie wody. Poza tym na auta bez xenonu nawet bym już nie patrzał ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- co nie zmienia faktu że auto wygląda zdrowo
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Bierz vin-a i sprawdzaj jak będzie ok to trzeba łykać bo Cię zima zastanie:decayed:
Opublikowano 20 Listopada 201312 l [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl ale wyposażenie nie jest jakieś powalające, połowa wymienionego to lanie wody. Poza tym na auta bez xenonu nawet bym już nie patrzał ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- co nie zmienia faktu że auto wygląda zdrowo bez przesady w B5 cieszylem sie ze mam climatronic a teraz mam wybrzydzac ze nie mam xenony... ciekaw jestem czy seryjne to wyposazenie
Opublikowano 20 Listopada 201312 l [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl ale wyposażenie nie jest jakieś powalające, połowa wymienionego to lanie wody. Poza tym na auta bez xenonu nawet bym już nie patrzał ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- co nie zmienia faktu że auto wygląda zdrowo bez przesady w B5 cieszylem sie ze mam climatronic a teraz mam wybrzydzac ze nie mam xenony... ciekaw jestem czy seryjne to wyposazenie Xenon se założysz:decayed:
Opublikowano 20 Listopada 201312 l [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl ale wyposażenie nie jest jakieś powalające, połowa wymienionego to lanie wody. Poza tym na auta bez xenonu nawet bym już nie patrzał ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- co nie zmienia faktu że auto wygląda zdrowo bez przesady w B5 cieszylem sie ze mam climatronic a teraz mam wybrzydzac ze nie mam xenony... ciekaw jestem czy seryjne to wyposazenie niby tak ale w dzisiejszych czasach xenon to muss, nawet jak będziesz chciał dorezać xenon to dojdzie ci w chooy roboty dodatkowo jak samopoziom, układ spryskiwania lamp - zapytaj tych co rezali czy drugi raz by się podjęli Wyposażenie jest seryjne + chrom pakiet, rns-e, bluetooth, color FIS, pełny s-line wewn, grzanie d*py, szyby elektr tył. Podgrzewanej szyby przedniej nie ma na 99%
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Turzol każdy szuka tego co mu pasuje:wink:Ja jakbym teraz szukał chciałbym mieć Xenon grzane skóry sport pakiet światło i rnse:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Turzol każdy szuka tego co mu pasuje:wink:Ja jakbym teraz szukał chciałbym mieć Xenon grzane skóry sport pakiet światło i rnse:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A ja recaro jakoś najciężej wyrezać
Opublikowano 20 Listopada 201312 l [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn jest s-line wewnetrzny takiego szukam poprosilem o zdjecie wlepny Poka:naughty: czekam na odp ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- mmmmm takie wyposazenie by mi pasowalo klubowy??? Audi A4 26500.00 PLN. Łódź - otoMoto.pl ale wyposażenie nie jest jakieś powalające, połowa wymienionego to lanie wody. Poza tym na auta bez xenonu nawet bym już nie patrzał ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- co nie zmienia faktu że auto wygląda zdrowo bez przesady w B5 cieszylem sie ze mam climatronic a teraz mam wybrzydzac ze nie mam xenony... ciekaw jestem czy seryjne to wyposazenie niby tak ale w dzisiejszych czasach xenon to muss, nawet jak będziesz chciał dorezać xenon to dojdzie ci w chooy roboty dodatkowo jak samopoziom, układ spryskiwania lamp - zapytaj tych co rezali czy drugi raz by się podjęli Wyposażenie jest seryjne + chrom pakiet, rns-e, bluetooth, color FIS, pełny s-line wewn, grzanie d*py, szyby elektr tył. Podgrzewanej szyby przedniej nie ma na 99% Oo to moze lepiej szukac A8 jesli to za malo... ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- chyba w weekend skocze go obejrzec czyba ze wejdzie cos jeszcze...
Opublikowano 20 Listopada 201312 l A dajcie spokój, ja 3 miesiące z samopoziomem walczę Domin podpina to w kilka godzin:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Listopada 201312 l A dajcie spokój, ja 3 miesiące z samopoziomem walczę Domin podpina to w kilka godzin:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 z zamkniętymi oczami
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Ale podstawą jest krzynka Specjala inaczej nie zaczyna rezania :thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 20 Listopada 201312 l no i po roku przerwy dzis pierwsza jazda zaliczona :banan: przy okazji pojechalem po oponki zimowe dunlopa, stan normlanie jak noweczki za grosze
Opublikowano 20 Listopada 201312 l mam jeszcze takie foty http://imageshack.us/a/img35/5061/brx9.jpg http://imageshack.us/a/img594/3154/qjps.jpg Pytaj deva
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Andrzeju - dojszło tylko leje i zimno, więc tylko maskownica wymieniona
Opublikowano 20 Listopada 201312 l Ale podstawą jest krzynka Specjala inaczej nie zaczyna rezania :thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Specjal? Probowales ciechana zielonego? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2