Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ok udało się wyjąć ten szajs , trochę zapiekło się z jednej strony bo od góry było już tylko pół oringa , lece na miasto poszukać nówki oringi

Ja po takiej naprawie pojezdzilem tylko rok czasu i wkoncu zmuszony bylem wymienic na nowy caly mechanizm. Mimo nowych oringow , oczyszczenia wszystkiego i nalozenia swiezego smaru to juz nie bylo jak ori i tak woda zaczela tam podciekac i robic spustoszenie. Teraz nowki smigaja az milo , nic nie piszczy i nie skrzeczy tak wiec kolego zycze powodzenia w naprawie :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie nikt nie chce carbonów ?:whistling:

za free??:decayed:

ta jozek da ci za free :facepalm:

:wink::decayed:

Opublikowano

w dobrej cenie :decayed:

Opublikowano
ok udało się wyjąć ten szajs , trochę zapiekło się z jednej strony bo od góry było już tylko pół oringa , lece na miasto poszukać nówki oringi

Ja po takiej naprawie pojezdzilem tylko rok czasu i wkoncu zmuszony bylem wymienic na nowy caly mechanizm. Mimo nowych oringow , oczyszczenia wszystkiego i nalozenia swiezego smaru to juz nie bylo jak ori i tak woda zaczela tam podciekac i robic spustoszenie. Teraz nowki smigaja az milo , nic nie piszczy i nie skrzeczy tak wiec kolego zycze powodzenia w naprawie :wink:

Nówki oringi założone , nawet kupiłem kilka rodzai i założyłem takie najciaśniejsze. Wsio złożone i śmiga.

Też myślałem nad kupnem nówki ale jak się coś samemu naprawi to zawsze jest większa satysfakcja :kox:

Opublikowano

Nówki oringi założone , nawet kupiłem kilka rodzai i założyłem takie najciaśniejsze. Wsio złożone i śmiga.

Też myślałem nad kupnem nówki ale jak się coś samemu naprawi to zawsze jest większa satysfakcja :kox:

ja brałem tutaj MECHANIZM WYCIERACZEK AUDI A4 SEAT EXEO NOWY! (3658251278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i od 4 m-cy wsio ok, piwoty już były nasmarowane i podobno lepiej uszczelnione :wink:

Opublikowano

ja chce wiesz co :decayed:

Opublikowano

wiem, wiem, pamiętam o Tobie :decayed:

Opublikowano

w dobrej cenie :decayed:

a jaka to dobra cena??:decayed:

Opublikowano

Poratuje ktoś nrem listewki prawej tylnej do sedana - tej nad/na progu - młody dzisiaj mi wyłamał :facepalm:

foto poglądowe :decayed:

srwk.jpg

Opublikowano
:hi: zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth??
Opublikowano
:hi: zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth??

nom:decayed: a niemasz czasem uchwytu na tunelu :wink:

Opublikowano
Grzesiu ja też miałem całą instalację pod telefon i dodatkowo na tunelu uchwyt a jednak trzeba było blutka dołożyć...sprawdź pod fotelem pasażera pod wykładziną czy nie masz w czarnym pudełku blutka:wink:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

Albo prościej wyszukaj w telefonie czy pokazuje Ci coś...powinno być "Audi i jakiś numer":naughty:

Opublikowano
Grzesiu ja też miałem całą instalację pod telefon i dodatkowo na tunelu uchwyt a jednak trzeba było blutka dołożyć...sprawdź pod fotelem pasażera pod wykładziną czy nie masz w czarnym pudełku blutka:wink:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

Albo prościej wyszukaj w telefonie czy pokazuje Ci coś...powinno być "Audi i jakiś numer":naughty:

Grzes ma furaka z 2002 r a wtedy bt jeszcze nie było , moze miec zestaw nokii lub zmieniał lampke sufitowa i stad ten mic:naughty:

Opublikowano

A no widzisz więc kwestia dołożenia puszki kilka kabelków i evrybady józek:grin::grin::grin:

Opublikowano

Dokładnie, miałem zestaw pod komórke, pewnie dlatego. zmieniałem tunel na taki bez tej paskudnej łapy.....Czyli BT nie będzie pewnie, a jaki koszt dołożenia, mikrofon za 7zł już jest:polew:

Opublikowano
Dokładnie, miałem zestaw pod komórke, pewnie dlatego. zmieniałem tunel na taki bez tej paskudnej łapy.....Czyli BT nie będzie pewnie, a jaki koszt dołożenia, mikrofon za 7zł już jest:polew:

kupujesz bluta i kostke do niego , dociagasz 3 kabelki (k-line i cany) i gadasz:decayed: a mic 70 zeta kosztuje:naughty:

Opublikowano
:hi: Zderzak doszedł i wygląda że wszystko ok :wink: Można zakładać :wink:
Opublikowano

Panowie może ktoś z Was wie w jaki sposób odnaleźć po numerze aukcji kontakt do wystawiającego? Potrzebuje coś takiego uzyskać i oczywiście szukałem przez google i jest jeden portal co to umożliwia ale od płatnie. Czy jest opcja w jakichś inny sposób to obejść??

Opublikowano

ale na allegrogo ?

Opublikowano

Grzes jak coś to mam blutka High za 240zl:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2