Opublikowano 29 Stycznia 201412 l to mu nie poszło sory, taki mamy klimat:decayed: BTW Jozek, Będziemy z Bieńkiem latać w niedzielę na płycie lotniska w Borsku z RT na II rundzie carstuff cup:wink:
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l 180max max. na allegro wołają od 300 w górę! znalazłem za 220 z wysyłem i się zastanawiam Mam taki MCE F, już poszło PW
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l 180max max. na allegro wołają od 300 w górę! znalazłem za 220 z wysyłem i się zastanawiam Mam taki MCE F, już poszło PW załatwione
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l Audi RS6 46500.00 PLN. Lubań - otoMoto.plkuźwa takie fajne auto ale ten środek ? WTF ? Długo stało czy co ? Oddajesz dobremu czyścicielowi i masz środek jak nówka:wink: szkoda że tam tylko automaty były:kwasny: sam bym sobie to wyczyścił tylko ciekawe dlaczego taki syf. Żona dowiedziała się o kochance i pocisła zielonym sprayem po konsoli
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l pany idzie jakoś ładnie dremelem czy czymś podobnym wyciąć dziury na wydechy w dokładce? Kurcze bo wisi ta dieslowska za 300zł na allegro i się zastanawiam:mysli:
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l Patrz auto Adamooooo No właśnie wiem że on taką rzeźbę ma. Raz widziałem ten bolid z bliska ale pokazywał mi inne frykasy w aucie niż dokładka tył
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l BTW Jozek, Będziemy z Bieńkiem latać w niedzielę na płycie lotniska w Borsku z RT na II rundzie carstuff cup:wink: o której tam ? Bym wpadł wjazd główną bramą ?
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l BTW Jozek, Będziemy z Bieńkiem latać w niedzielę na płycie lotniska w Borsku z RT na II rundzie carstuff cup:wink: o której tam ? Bym wpadł wjazd główną bramą ? główną bramą, wszystko jest załatwione z właścicielem terenu, zaczynamy latanie od 10 rano:wink:
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l NOWA GAŁKA MIESZEK AUDI A3 8L 01-03r. SKÓRA S-LINE (3912223372) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. naciagne to na ramke a4? ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- ew co powiecie na to : NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3856174646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l józek znasz? o kuzwa Zenon pocisnoł:banan: Zenek zawsze był przeskurwysyn
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l józek znasz? o kuzwa Zenon pocisnoł:banan: Aiiiiiiiiiiii Aiiiiii w seru mi grajjjjjjj
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l BTW Jozek, Będziemy z Bieńkiem latać w niedzielę na płycie lotniska w Borsku z RT na II rundzie carstuff cup:wink: o której tam ? Bym wpadł wjazd główną bramą ? główną bramą, wszystko jest załatwione z właścicielem terenu, zaczynamy latanie od 10 rano:wink: eee no panowie teraz jak jestem uziemiona to wy z takimi propozycjami wyjezdzacie:facepalm:
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l BTW Jozek, Będziemy z Bieńkiem latać w niedzielę na płycie lotniska w Borsku z RT na II rundzie carstuff cup:wink: o której tam ? Bym wpadł wjazd główną bramą ? główną bramą, wszystko jest załatwione z właścicielem terenu, zaczynamy latanie od 10 rano:wink: myślę że wpadnę, do której będzie impreza? józek znasz? tego nie znam :banan:
Opublikowano 29 Stycznia 201412 l Panowie mam szybkie pytanie kiedyś gdzieś na forum widziałem jak jeden Rusek robił sobie przyciemniane szyby z przodu za pomocą plexi pokierujcie mnie gdzie to może siedzieć, bo się pogubiłem podziękował