Opublikowano 27 Lutego 201412 l jak masz jeszcze ta płytkę 2011 to sprawdź czy nadal lata , możliwe że laser się przykurzył albo skończył tą na 2013 masz ori czy backupa , bo ci powiem że nie które nawki są bardzo czułe na backupy , nie które czytają bez zająknięcia a nie które nawet nie ruszą ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- pany czym , jak najlepiej oddzielić spojler od klapy żeby nic nie uwalić , śruby odkręcone ale nie idzie jakoś łatwo go ruszyć Żyłką najlepiej lub nicią dentystyczną
Opublikowano 27 Lutego 201412 l co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl
Opublikowano 27 Lutego 201412 l pany czym , jak najlepiej oddzielić spojler od klapy żeby nic nie uwalić , śruby odkręcone ale nie idzie jakoś łatwo go ruszyć Tylko i wyłącznie porządna żyłka i nią rozcinaj taśme... no chyba że klapa na szrot pójdzie to nożykiem próbuj
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed:
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Panowie z UK, jak długo idzie paczka kurierem z UK do PL? ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl Średnio, tym bardziej jak niema gleby.
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox:
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Panowie z UK, jak długo idzie paczka kurierem z UK do PL?---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl Średnio, tym bardziej jak niema gleby. wysylalem w czwartek doszla na srode Paczki do Polski i Paczki do Anglii -
Opublikowano 27 Lutego 201412 l wyjazdy z uk są zawsze w niedziele do południa, ode mnie oderali rano w niedziele, a we wtorek rano było u mnie w domu w Polsce. do 30kg koszt 20 funtów.
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Czy da radę dokupić sam dywanik gumowy PETEX kierowcy??? Ok znalazłem da radę.
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka
Opublikowano 27 Lutego 201412 l A ja dzisiaj przenoszę się ponad 10 lat wstecz, w najlepsze czasy muzyki klubowej... Zippyshare.com - MARATON_PARTY_V_-_31.05.2003_-_01_-_Protector_Ostr kto kojarzy Ostrowski Protector będzie wiedział o co chodzi
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka Rasista mikasziego straszy:decayed:Mpj silnik ma się dobrze. Jezdzi nie pasuje się spala paliwo... I trochę oleju:decayed:
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka Rasista mikasziego straszy:decayed:Mpj silnik ma się dobrze. Jezdzi nie pasuje się spala paliwo... I trochę oleju:decayed: z tego co slyszalem oleju w ALT nie trzeba zmieniac wogole..... tak czesto go dolewasz ze non stop masz nowy :polew: