Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Panowie potrzebuje radio concert na wczoraj jak ktos ma z kodem poprosze Sent from my телефон Ja mieć + cyfrowa zmieniarka Tylko jest jeden problem Ja to miec w Norwey .. :p
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l No to nie bedzie tego concerta mial nawet na jutro, nie mowiac, ze potrzebuje go na wczoraj
Opublikowano 1 Września 201411 l kto wczoraj z Divisionu był w czewie na 1/4 mili? srebrny avant rejka ST
Opublikowano 1 Września 201411 l To foto filmik A ja odkryłem dlaczego mi lustrzanka nie chciała nagrywać Karta byłą za wolna Teraz mam 32gb klasa 10 i nagrywa. Tak to już bym w drodze nagrywał
Opublikowano 1 Września 201411 l gdzie jest jakis filmik z ostrowa panowie?trzeba poczekać na Tomka jak coś w wolnej chwili skleci - rok temu trzy miechy czekaliśmy na Kowiego
Opublikowano 1 Września 201411 l Pany jest jakieś aso audi po stronie łomianek czy tylko polczynska zostaje? Zalapuje się na wymianę cewek więc trzeba jechać :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Września 201411 l Pany jest jakieś aso audi po stronie łomianek czy tylko polczynska zostaje? Zalapuje się na wymianę cewek więc trzeba jechać :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka I tak masz blisko Połczyńską. Jest jeszcze benepol w święcicach ale nie wiem czy oni takie rzeczy robią
Opublikowano 1 Września 201411 l Pany jest jakieś aso audi po stronie łomianek czy tylko polczynska zostaje? Zalapuje się na wymianę cewek więc trzeba jechać :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka I tak masz blisko Połczyńską. Jest jeszcze benepol w święcicach ale nie wiem czy oni takie rzeczy robią Ale zawsze może być bliżej [emoji12] może jutro podjadę to mi coś wymienia :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Września 201411 l Ja pier.... całe miasto objechałem i nigdzie nie mają samokatrujących się nakrętek z drobnym gwintem :E
Opublikowano 1 Września 201411 l Ma ktoś z Was na zbyciu wtyczki do modułu i czujników z samopoziomu?