Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne.Moze podmianka za blende? Edytowane 20 Października 201411 l przez matibati2
Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne.
Opublikowano 20 Października 201411 l jaki łącznik? Między kierownicą a pedałami A tak naprawdę nie mam pojęcia ale czerwony wykrzyknik pali się od płynu przeważnie byłem teraz sprawdzic i zgaslo moze sie audica obrazila ze caly weekend stala bo Pan chlał Kiepskie mariery Twoja ma ja wale co weekend i babie daję do kierowania i zła nie jest
Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne. Moze podmianka za blende?
Opublikowano 20 Października 201411 l jaki łącznik? Między kierownicą a pedałami A tak naprawdę nie mam pojęcia ale czerwony wykrzyknik pali się od płynu przeważnie byłem teraz sprawdzic i zgaslo moze sie audica obrazila ze caly weekend stala bo Pan chlał Kiepskie mariery Twoja ma ja wale co weekend i babie daję do kierowania i zła nie jest no widzisz tak jest z Babami
Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne. Moze podmianka za blende?pod blache?
Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne. Moze podmianka za blende?pod blache? gdzie jest moje 300 baniek?
Opublikowano 20 Października 201411 l są w życiu rzeczy ważniejsze niż Twoje czysta baniek... zaraz wylatuje
Opublikowano 20 Października 201411 l są w życiu rzeczy ważniejsze niż Twoje czysta baniek... zaraz wylatuje Ważniejsze jest tylko 600 baniek
Opublikowano 20 Października 201411 l nie no kurde bez jaj przód i tył to jedne i te same diody. jeden komplet czyli dwie diody w jednej obudowie.Nie nerwoza. Wszystko juz jasne. Moze podmianka za blende?pod blache?Taa, ta na tyl chciales.
Opublikowano 20 Października 201411 l A tajle dostałeś już? jeszcze nie, ale i tak dzisiaj tego nie zacznę składać, bo jestem rozjebany jak żaba na liściu, od wczoraj sram i rzygam dalej niż widze... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292945-seat-cordoba-2003-14-16v-drugi-wlasciciel-krajowa/#entry4194634
Opublikowano 20 Października 201411 l Panowie zmieniał ktoś z was ramkę i sam przycisk w przełączniku świateł a4 b6 ? kupiłem zamiennik ramki z przyciskiem, wybebeszyłem cały przełącznik, zmienić ramkę to nie problem ale jak zdjąć stary powycierany przycisk ? aby nic nie połamać ? http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-zestaw-naprawczy-audi-a4-b6-auto-i4660819504.html te zestawy naprawcze schodzą na aledrogo jak ciepłe bułeczki może ktoś od nas to robił ?
Opublikowano 20 Października 201411 l Pany zestaw 320/288 mam jakby ktoś chciał to pw wszsdz sobie do dwa zero Sent from my телефон Chyba już nadszedł koniec inwestycji w to auto
Opublikowano 20 Października 201411 l mówisz, że palety z olejem podrożały? Nie pisałem nic o eksploatacji tak?
Opublikowano 20 Października 201411 l Pany jest jakaś różnica w stopniu trudności przełożenia kiery z B7 bądź B8 do B6? Trzeba przerabiać instalację?