Opublikowano 20 Listopada 201411 l walka z ledami.co tam wsadzasz?temat ogarnięty. czekam na fotki z lustra i zapodam czekamy spokojna Twoja rozczochrana - w swoim cczasie ciezko byc rozczochranym jak jest sie w połowie łysym :/ :) :polew: z czego rżysz ... Wole byc łysy niz jeździć 2,0 ...i grzywka sie na plecach zaczyna az tak strasznie nie jest.... Chyba A ja wolałbym nie mieć włosów niż jeździć dieslem no ale jeszcze mam bo Ty po przeszczepie jestes ... Futro z pleców przeszczepiłes buhahah :D
Opublikowano 20 Listopada 201411 l panowie jak mam teraz opony 225/45 r18 na feli 8J a chce założyć teraz 255/55 to wejdzie bez problemu i będzie jakoś wyglądało? Nigdzie nie będzie obiecać? Naciapane z Zetki Po kiego Ci taki walec? Jakie masz ET bo może obcierać o zwrotnicę A kupiłem na zimę w bd stanie i za piciedziast groszy dosłownie aż szkoda było nie kupić ;-) ale jak doszły i postawiłem kolo samochodu to załamka ale jak by nie obcieralo nigdzie to zimę się jakoś przemęczy [emoji1] ET 45 Naciapane z Zetki
Opublikowano 20 Listopada 201411 l ja wymieniłem... Najgorzej ją odkręcić.. U mnie poszło bez ruszenia przodu Edytowane 20 Listopada 201411 l przez Bielun22
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Pany jestem po przekładce na kierownicę multi od b7 i dziś zauważyłem , że klakson nie działa, dodam że multifunkcja działa, co może być przyczyną ?
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Wymieniał ktos łożysko wiskozy ? Planuje sie zabrac za to w bajblizszym czasie i czy da sie bez zdejmowania przodu ? Moze ktos cos ? Sent from my Iphone 6 łap https://www.dropbox.com/s/t8qo0i4fm75i23o/wisko.pdf?dl=0 i jeszcze wymiana łożyska w wiskozie https://www.dropbox.com/s/ta7py0t5sd3d6z2/wisko2.pdf?dl=0
Opublikowano 20 Listopada 201411 l mała zapowiedź... ledy standardowo by bidzio, dekory by kaju [emoji111]️
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Pany jestem po przekładce na kierownicę multi od b7 i dziś zauważyłem , że klakson nie działa, dodam że multifunkcja działa, co może być przyczyną ? up
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Pany jestem po przekładce na kierownicę multi od b7 i dziś zauważyłem , że klakson nie działa, dodam że multifunkcja działa, co może być przyczyną ? up Dobrze zakodowałeś kierę? Ja miałem zakodowaną na 4 ramienna mf b7 i nie działał też klakson a mf tak. Zerknij sobie
Opublikowano 20 Listopada 201411 l mała zapowiedź... ledy standardowo by bidzio, dekory by kaju [emoji111]️ burdello bum bum....... na razie mnie nie urzeka... jak pokazesz całość to może zmienie zdanie
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Pany jestem po przekładce na kierownicę multi od b7 i dziś zauważyłem , że klakson nie działa, dodam że multifunkcja działa, co może być przyczyną ? up Dobrze zakodowałeś kierę? Ja miałem zakodowaną na 4 ramienna mf b7 i nie działał też klakson a mf tak. Zerknij sobie * 0?xxx: Kierownica o 0 = standardowa (bez multifunkcji) o 1 = kierownica trójramienna (sportowa) o 2 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia o 3 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu o 4 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu/głosem o 5 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/głosem * 0x?xx: Opcje 0 = Manualna przekładnia o +1 = Tiptronic * 0xx?x: Opcje komputera pokładowego i tempomatu o 0 = komputer pokładowy i tempomat nie zainstalowane o 1 = komputer pokładowy zainstalowany o 2 = tempomat zainstalowany o 4 = komputer pokładowy i tempomat zainstalowane * 0xxx?: tylna wycieraczka (zależne od rodzaju nadwozia) o 1 = tylna wycieraczka nie zainstalowana (Sedan/Cabriolet) o 2 = tylna wycieraczka zainstalowana (Avant) gdzie wybierasz 4 ramienną MF ? nie ma takiej opcji z tego co widzę w kodowaniu
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak:
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Kaju czerwone podświetlenie nad dekorami wygląda super jak na żywo? zdejmnij jaska i zobacz czy pin Ci niespadł od klaksona , to jest na takich wsówkach +1 Edytowane 20 Listopada 201411 l przez biggman
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: Super wygląda Albo cytując pewną osobę z fejsbuka: " całkiem zacnie" Edytowane 20 Listopada 201411 l przez Armi
Opublikowano 20 Listopada 201411 l zastanawiam się jeszcze nad głównymi dekorami deski, ale to temat nie na dziś i nie na jutro, żeby sprawdzić, jak by wyglądało przedłużenie tej łuny przez całość auta
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? Edytowane 20 Listopada 201411 l przez wladi
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ma ktoś numer spinek z tapicerki drzwi? Robię DIY z tymi dekorami, przyda się to info tam wrzucić... aa i tak samo temat z demontażem boczków - byłbym wdzięczny!
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Kaju, fajnie wygląda to podświetlenie, ale ja bym się wściekł podczas jazdy
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? z kanału od spodu, od strony silnika
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? z kanału od spodu, od strony silnika Dzięki a np tak żeby dobrać to sprzęgło jest inny sposób....Wandej możesz coś ogarnąć? Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 No właśnie wiem że jest kilka rodzajów ale jak dobrać?
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? z kanału od spodu, od strony silnika Dzięki a np tak żeby dobrać to sprzęgło jest inny sposób....Wandej możesz coś ogarnąć? Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 No właśnie wiem że jest kilka rodzajów ale jak dobrać? po numerach sprężarki z klimy, powinieneś je widzieć jak zrzucisz osłonę silnika