Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Pany potrzebuje przedłużyc kabel od kina domowego. Ktoś robi takie operacje? Jak sam to polutuje to nie wiem co z tego wyjdzie HDMI?No co Ty hdmi to można kupić i ze 30m pewnie. Chodzi o kabel 13 pin do kina domowego samsung. Po przemeblowaniu stoi i się kurzy bo kie mam jak podpiąć sterownika do aktywnego subaTapnięte z SGS5 To lutuj
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Pany jak się nazywa taka płetwa z przodu pod zderzakiem na wysokości koła? Wygląda jak mały chlapacz ale z przodu koła a nie z tyłu. Jak tego szukać bo gdzieś dzisiaj zgubiłem.Spojler nadkola. 3 dychy na alledrogo nowy.
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Pany jak się nazywa taka płetwa z przodu pod zderzakiem na wysokości koła? Wygląda jak mały chlapacz ale z przodu koła a nie z tyłu. Jak tego szukać bo gdzieś dzisiaj zgubiłem.Spojler nadkola. 3 dychy na alledrogo nowy.Tyle samo w aso bez rabatu
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle?
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle? źle myslisz. To scala nadkole z osłoną silnika
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle? Niedobrze. Ten spojlerek Ci zderzaka nie przytrzyma Na allegro właśnie ASO sprzedaje : http://allegro.pl/oryg-spojler-kola-dokladka-nadkola-audi-a4-b6-b7-l-i4831746831.html Już Koledze linka zapodałem ponieważ ja nie mam akurat a że nie jestem egoistą to Mu podpowiedziałem gdzie kupi najtaniej. W sumie to w porządku ze mnie Gościu mimo że Bielun22 obrabia mi d*pę w Irlandii ...
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle? Niedobrze. Ten spojlerek Ci zderzaka nie przytrzyma Na allegro właśnie ASO sprzedaje : http://allegro.pl/oryg-spojler-kola-dokladka-nadkola-audi-a4-b6-b7-l-i4831746831.html Już Koledze linka zapodałem ponieważ ja nie mam akurat a że nie jestem egoistą to Mu podpowiedziałem gdzie kupi najtaniej. W sumie to w porządku ze mnie Gościu mimo że Bielun22 obrabia mi d*pę w Irlandii ... Potwierdzam, koleś jest w porządku:D
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle? jak ci nie trzyma na bokach to ślizgi masz wyjechane i trzeba zapodać nowe.
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l To może osłona silnika powinna trzymać dolna część zderzaka? a może po prostu to tak ma odstawać hehehe
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ooooo a jak się to montuje? Bo mi sie zderzak rozjezdza a to pewnie by scaliło go z nadkolem . Dobrze myśle? jak ci nie trzyma na bokach to ślizgi masz wyjechane i trzeba zapodać nowe. Mi chodzi o dolną cześć zderzaka na której lezakuje sobie osłona . U mnie ona nie jest w poziomie tylko jakby porozchylana w dół troche po obu stronach tak samo .
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Zwracam się z uprzejmą prośbą do Adminów tego forum o ukaranie ostrzezeniem pomawiacza forumowego : R7 JAREK . Prośbę swą motywuje tym iż publicznie ośmielił się znieważyć moją SKROMNĄ osobę mówiąc -cytuje: W sumie to w porządku ze mnie Gościu mimo że Bielun22 obrabia mi d*pę w Irlandii ... Pragnę też ostrzec forumowiczów iż wyżej wymieniony osobnik -czyt. R7 JAREK sprzedaje pseudo grille S4 http://olx.pl/oferta/grill-atrapa-s4-b6-audi-a4-komplet-s-line-CID5-ID81GCD.html#943e59adf1
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Kurfa Bielun - to ja Cię miałem za Kumpla a Ty mi wbijasz nóż w plery ?! To z Twoją Siostrą to była pomyłka ... nie wiedziałem że to Twoja Siorka ...
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Masz fpierdol... to była Twoja babcia a nie moja siostra Edytowane 1 Grudnia 201411 l przez Bielun22