POWER-KRIS Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Może to nie była siorka tylko starsza. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zaraz cwiara wpadnie i do kątów porozstawia towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kurna zamiast butować gaz to od kąd mam 320 to butuje hamulec do dechy hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wandrzej zaraz Ci pośle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Uśmiech na który pewnie niejedna małolata poleciała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Bielun mnie nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Łapówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Nawet nie próbuj .. o 10 kg proszku nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kurna zamiast butować gaz to od kąd mam 320 to butuje hamulec do dechy hahaha Kup DS`y to przez szybe wylecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 trzeba tył zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 pany może ktoś podać jakaś rozpiskę modułów bluetooth do a4 b6 które obsługują galaxy s4 bo mam problem z podłączeniem się do auta po zmianie tela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Może jakaś apka potrzebna w komie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ale w sony ericssonie nie miałem i wszystko banglało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Ja kiedyś w stacji mulimedialnej w b5 miałem problem z se a z nokią hulało. Wtedy pomógł upgrade softu blue w stacji . W module blu w audi nie wiem czy to możliwe wiec kombinuj raczej z komem . Nie ma u wujka gogle nic na ten temat? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 nic nie znalazlem na ten temat w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Może zrób jakiś update w rnse . Ale nie wiem czy on ma wpływ na moduł bluetoo czy on ma osobne wewnetrzne oprogramowanie z brakiem dostępu z zewnątrz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pozostaje tylko działać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi