nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam . Panowie opłaca się dokładać kupe kasy do skrzynki 6biegów w benie jak przekładke na q robie ? Zaczyna się... Skoro zadałeś pytanie w odpowiednim do tego temacie i już Ci tam udzielają porad, to po co zadajesz to samo pytanie w kolejnym miejscu...
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam . Panowie opłaca się dokładać kupe kasy do skrzynki 6biegów w benie jak przekładke na q robie ? Miało nie być idiotycznych pytań
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Nie kumam . To spora różnica w cenie jest . Jaka jest różnica wytłumacz mi sensownie w miare jeśli potrafisz . Witam . Panowie opłaca się dokładać kupe kasy do skrzynki 6biegów w benie jak przekładke na q robie ?Zaczyna się... Skoro zadałeś pytanie w odpowiednim do tego temacie i już Ci tam udzielają porad, to po co zadajesz to samo pytanie w kolejnym miejscu... A wszyscy muszą tam zaglądać ?Z tegi co wiem to tu też było rezanko tego typu . Ale to pewnie też duperelka więc sory sensei . Edytowane 3 Grudnia 2014 przez bongod
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) bardzo wszystkich przepraszam że zadaje to samo pytanie w stu wątkach. zachowałem sję jak gówniarz i obiecowywowuję że to był przedostatni raz. edited by mod incognito Edytowane 3 Grudnia 2014 przez kaju
BORIQUA Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 człeniu marmeladowy co ty pieprzysz za bzdety?! nafukałeś sie jakiegoś shitu? co ty masz jakąś sraczke żeby co drugi post byl twój? wez no ochłoń albo niech go ktoś z wszechmocnych ostudzi.
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo wszystkich przepraszam że zadaje to samo pytanie w stu wątkach. zachowałem sję jak gówniarz i obiecowywowuję że to był przedostatni raz. edited by mod incognito Tia elegansio ktoś się tu bawi . Gówniarza to masz w gaciach .człeniu marmeladowy co ty pieprzysz za bzdety?! nafukałeś sie jakiegoś shitu? co ty masz jakąś sraczke żeby co drugi post byl twój? wez no ochłoń albo niech go ktoś z wszechmocnych ostudzi.Ty ochłoń co się sadzisz .
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 nie wala się komuś ta listewka chrom która idzie do klimatrona 1DIN od spodu?
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo wszystkich przepraszam że zadaje to samo pytanie w stu wątkach. zachowałem sję jak gówniarz i obiecowywowuję że to był przedostatni raz. edited by mod incognito jesteś moim idolem
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo wszystkich przepraszam że zadaje to samo pytanie w stu wątkach. zachowałem sję jak gówniarz i obiecowywowuję że to był przedostatni raz. edited by mod incognito jesteś moim idolem Cwiara Ty łobuzie jeden [emoji12] to napewno Twoja sprawka .
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 To żaden Cwiara nie zrobił Inteligencją nie grzeszysz
Gość cwiara Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja nikomu postow nie edytuje to po pierwsze. Po drugie w prawym dolnym rogu masz osoby ktore maja moderacje na dyw.
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Spoko na taptalku nie widać u mnie sorki
kaju Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 nie wala się komuś ta listewka chrom która idzie do klimatrona 1DIN od spodu? mam, daj na pw.
bongod Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 To żaden Cwiara nie zrobił Inteligencją nie grzeszysz Oj zbiera Ci się zbiera .
kaju Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo wszystkich przepraszam że zadaje to samo pytanie w stu wątkach. zachowałem sję jak gówniarz i obiecowywowuję że to był przedostatni raz. edited by mod incognito jesteś moim idolem
secio84 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pany nie ma kto jakiejś zużytej jednej opony 235/35/19 potrzebuje założyć na falę żeby zobaczyć jak wygląda przy 9.5 cala i czy gdzieś nie ociera. Chyba ze ktoś ma foto to proszę na pw
nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Józek uważaj, bo Ci się zbiera Kaju mistrzu
Rekomendowane odpowiedzi