Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

audi a4 b6 z wyposazeniem sline

czyli fabrycznie przyciemniana szyba tak? tak

schodzi ta folia kawalek oderwałem nawet z logo audi

dla niedowiarków jutro moge fotke zrobic

czekamy :decayed:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, czy ktoś z Was ogarnia temat komputerowy?

Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? :D

http://allegro.pl/czarna-kieszen-na-dysk-3-5-cala-ata-sata-usb-2-0-i5106600027.html Ale głowy za to nie dam :P

Edytowane przez Radeksc

Opublikowano

Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? :D

http://allegro.pl/czarna-kieszen-na-dysk-3-5-cala-ata-sata-usb-2-0-i5106600027.html Ale głowy za to nie dam :P

Dzięki, napisze do sprzedawcy. Kiedyś słyszałem, że istnieje ryzyko spalenia dysku. Dlatego pytam, może ktoś używał i ma jakiś sprawdzony produkt.

Opublikowano

Pany, oryginalny bagnet + rurka od bagnetu ma jakiś oring w środku albo coś? Bo planuje wymienić obydwa.

Jaki to ma numer, ktoś coś wie?

I nie ma ktoś fotochromów z podgrzewaniem sprzedać?

nie ma, ja brałem z IC w śmiesznej kasie chyba 20zł bagnet+ten plastik pomarańczowy

Przod psauje bez problemu o tyl podpytaj czakiego ;-)

właśnie o tył chodzi :wink: dzięki

Opublikowano

Dzięki, napisze do sprzedawcy. Kiedyś słyszałem, że istnieje ryzyko spalenia dysku. Dlatego pytam, może ktoś używał i ma jakiś sprawdzony produkt.

Ja takie cos podobnego uzywam - padl mi laptop i wymontowalem twardy i dalej go uzywam

Opublikowano

Mam do Was zapytanie drodzy Panowie...

Mam nadzieję, że ktoś pomoże...

Dołożenie dokładki s-line do zwykłego zderzaka ze stelażem...w oryginale jest nitowane...też nitować czy bawić się w inny sposób?

nituj

Opublikowano

wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę

jutro zrobie fotki , nie ma problemu

auto na sprzedaż nie chce za bardzo inwestowac i tak doszły mi dzis koszta porysowane drzwi , połamane lusterka na takim swietnym osiedlu mieszkam :facepalm:

Opublikowano

:hi::a4fan:

Opublikowano

:hi: ide układać klocki lego tj. panele, jeszcze 2-3 tygodnie i bede mogl wprowadzic sie :D

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

:hi: ide układać klocki lego tj. panele, jeszcze 2-3 tygodnie i bede mogl wprowadzic sie :D

wysłane z Galaktycznej S5

I pięknie :) . Ja mieszkam a piętrze a robie dół :D .
Opublikowano

wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę

auto na sprzedaż nie chce za bardzo inwestowac i tak doszły mi dzis koszta porysowane drzwi , połamane lusterka na takim swietnym osiedlu mieszkam :facepalm:

Jak parkujesz jak w avatarze to co sie dziwisz :D

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Pany nie ma kto podlokietnika sprzedać zwykły materiał ciemny

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Mam prawy, sedan

Opublikowano

Jak parkujesz jak w avatarze to co sie dziwisz :D

Bieniek co prawda to prawda :)

Opublikowano

Pany nie ma kto podlokietnika sprzedać zwykły materiał ciemny

naciepane z GT-I9195

Mam podlokietnik z B7 czarny material wsio sprawne z regulacja wysokosci

Opublikowano

:hi: